Author Topic: [Apel Umanitar] Alexandra are Nevoie de Sprijinul Nostru  (Read 874 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Grigore Cristian

  • Feedback Score: (0)
  • Newbie
  • Posts: 1
    • View Profile

În urma unui accident rutier, am rămas țintuită la pat, te rog ajută-mă!

Fii alături de Alexandra și ajut-o să își recupereze viața.

Campanie Începută la: 04 Iunie 2021
Nume și Prenume: Nicolae Alexandra
Diagnostic: Hernie Discală, Discopații și Contuzie Coloană Lombară
Nevoie Concrete: Fonduri Necesare Terapiilor Recuperatorii
Suma Necesară Tratamente: 4.500 EURO

În urmă cu câteva luni, Laura și Andrei urmau să primească un telefon prin care erau anunțați că fata lor Alexandra în vârstă de 15 ani, a fost implicată într-un accident rutier destul de grav în timp ce se afla în mașina condusă de către mătușa acesteia.

Fata se întorcea de la ora de medidații la limba engleză, iar datorită vremii nefavorabile parinții acesteia au decis să apeleze la o rudă pentru a lua fata, iar către drumul de întoarcere spre casă, mașina a fost lovită puternic din spate de către un bărbat aflat sub influența băuturilor alcoolice, acesta încercând să fugă după accident, fiind reținut de către martori.

Pentru a redeveni persoana activă și plină de viață care era înainte de tragicul accident, tânăra este nevoită să urmeze numeroase terapii și tratamente foarte costisitoare.

Toată viața ei i-a fost dată peste cap, iar de dimineață până seara suferă un chin groaznic, după accident a rămas cu două hernii de disc și o fisură, fiindui dislocat și o parte din bazin.

După luni de chin și suferință, după tratamente și recuperări, corpul Alexandrei încă se încăpățânează să nu se vindece. Pentru a se deplasa practic trebuie să își tragă piciorul după ea, scrâșnind din dinți de durere. Familia a investit toate economiile în tratamente peste tratamente, recuperări și drumuri spitalicești. Au ajuns să nu se mai descurce financiar, costurile se ridică la sume mari, cu greu au reușit să urmeze toate recomandările medicilor.

De acum urmează să facă Hipertermie, Chiropraxie, Elenogație și Hiperbară. Costurile deja sunt cu mult peste puterea lor financiară, însă dacă le întrerup există riscul ca afecțiunile să se accentueze, punându-i în pericol viața Alexandrei.

Familiei îi este foarte greu să facă acest apel necrezând vreodată că o să ajungă în situația în care să nu mai fie capabilă să se descurce pe cont propriu, să fie la mila celor din jur.

Dar necazul vine și peste omul bun și peste cel rău, și peste cel bogat și peste cel sărac, azi se află în situația în care nu mai au practic la cine să apeleze, banca le-a oferit un credit foarte mic în valoare de 3.000 EURO, datorită salariilor foarte mici ale părinților, iar toți acești bani s-au dus pe tratamente, au rupt practic legătura cu realitatea din jur și din familia activă de altădată au ajuns niște persoane triste, deoarce, mâine, poate nu o să mai fie în stare să plătească tratamentul și recuperarea și chinul fetei lor și agonia în care trăiește se va prelungi.

Costurile până în prezent s-au ridicat la suma de 7.500 EURO, 5.000 EURO fiind suportat de către părinți, iar restul de 2.500 EURO venind din donații. Familia mai având nevoie de 4.500 - 5.000 EURO pentru a acoperii viitoarele costuri ale tratamentelor care urmează ca fata să le suporte. Alexandra își dorește enorm să fie din nou ființa activă de altădată, să cânte, să danseze, să se distreze împreună cu prietenii ei și să se bucure din nou de viață.

Orice sumă este importantă oricât ar fi aceasta, dacă există persoane cu suflet bun care pot face o faptă bună, pot face o donație în contul tatălui Alexandrei.

Banca Comercială Română

Cont IBAN în RON: RO08 RNCB 0091 1576 9732 0002

Numele Deținătorului: Nicolae Andrei

Familia este foarte credincioasă și dorește ca cât mai multă lume să se roage pentru Alexandra.