Author Topic: [Servicii] [Inchirieri auto ieftine]  (Read 358 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline paraschivrazvan25

  • Feedback Score: (0)
  • Newbie
  • Posts: 1
    • View Profile
[Inchirieri auto ieftine]
« on: 02 January 2021, 13:57 »
Ai nevoie sa inchiriezi o masina in capitala la cele mai ieftine tarife, noi iti oferim solutia serviciile de inchirieri auto bucuresti la preturi minime ce pornesc de la 9 euro pe zi in cazul masinilor low cost. Dispunem de autoturisme din gama economica de masini din gama de lux, aici amintim Bmw seria 5 si Audi a 5 si multe altele. Perioada minima de inchiriere este de 3 zile, iar pentru o masina low cost veti platii 70 de euro cu livrare la domiciliul dumneavoastra. Cu cat perioada de inchiriere este mai mare cu atat  tarifele vor fi mai mici. Detinem in parcul de inchirieri auto si masini mai spatioase de genul celor cu 7 sau cu 9 locuri, pentru perioada de minim 3 zile costul unei masini cu 7 locuri este de 100 de euro iar al unei masini de 9 locuri de 150. Oferim si servicii de inchirieri masini cu sofer sau inchirieri masini pe termen lung. Pentru detalii suplimentare sau pentru a rezerva un autoturism sunati la X
« Last Edit: 02 January 2021, 16:06 by AlexU »
 

Offline AlexU

[Inchirieri auto ieftine]
« Reply #1 on: 02 January 2021, 16:12 »
In primul rand, nu ai citit regulamentul. Este interzisa publicarea datelor cu caracter personal: numar de telefon, mail-uri samd.
In al doilea rand, site-ul poate fi pus in profil fara a se face trimitere din anunt.

De ce sa alegi sa faci reclama pe spinarea mea cand poti sa le oferi utilizatorilor forumului un anumit beneficiu. Fie va ganditi si le oferiti o reducere de X % membrilor, ar ajuta sa spuneti si despre ce si cum faceti. Mi-ar placea sa vad sa anuntati ca cea mai inchiriata masina la voi a fost Y, cum faceti cu garantia, ca sunteti de incredere in privinta verificarii inainte si dupa predarea autoturismului, ca realizati poze sau un video al masinii cu defectele estetice inainte si dupa predare. Ca membri cu TR mai mare au avantajul de a nu plati garantia, sau ca acordati o reducere daca utilizatorii vin cu dovada ca au inchiriat si de la alte firme si ca sunt de incredere.

Dar na, hai sa aruncam cu un link si sigur o sa fie bine. Faceti subiectul sa merite urmarit, si vor castiga atat utilizatorii cat si voi. Aratati parcul, aratati cum ingrijiti masinile pe perioada pandemiei.
 

Offline ion.ana1966

  • Feedback Score: (0)
  • Newbie
  • Posts: 2
    • View Profile
[Inchirieri auto ieftine]
« Reply #2 on: 19 February 2021, 14:29 »
Cu ce tip de anvelope sunt echipate masinile?
« Last Edit: 21 February 2021, 00:36 by mache »