experienta mea de pana acum cu revolut:
Voiam sa cumpar ceva din uk, daca plateam direct cu cardul meu obisnuit dadeam cu aprox 40 de lei mai mult (nu e cine stie ce) si am zis hai sa vedem ce si cum e cu revolut asta.
Imi fac cont, le dau poza la buletin, all good, aleg un card virtual (voiam sa cumpar repede si sa nu stau pana ajunge cardul fizic).
Transfer din contul meu curent in revolut suma necesara, super instant, wow ce tare. Bun asa. Pun produsele in cos, bla bla, check out, datele cardului, mhm.. le iau pe alea de pe virtual. Hopa.. zip code does not match billing address. Bai ce plm, verific toate datele, verific contul, tot indentic si colo si colo. Nu merge. Insa surpriza, notificare de la revolut: cumparatura voastra pe bla bla..

Banii au plecat.. unde .. nu se stie.. de ce.. iar nu se stie

.
Sun la magazinul online, le explic, ei imi zic ca nu au nici o comanda pe userul meu, de valoarea aia.
Bun.. incerc sa dau de revolut.. hopa.. suntem ocuapti, raspundem in ore.. lasati voi mesaj. mbine.. le scriu ce si cum. Dupa 5 ore imi raspunde unul, bai ms ca m-ai asteptat dar suntem extrem de ocupati. M-am uitat pe ce ai zis si da, ti -am bagat banii inapoi. Pai de cei au plecat in primul rand? Pai nu stim.. hm.. bine.
Totul bine si frumos, am iar banii in cont, hai sa iau altceva de pe altceva.. Surpriza.. card refuzat

mbine mai.. hai sa imi tranfer banii inapoi. bla bla.. "dureaza de la 3 la 5 zile lucratoare"
loool.. adica voi imi luati banii instant si daca e sa ii transfer eu inapoi dureaza 3 si 5 zile?
bine revolut, pa revolut.
poate mai tarziu, cand aveti si voi un suport live, gen live nu in 5 ore si raspunsuri la intrebari.