Author Topic: [Vand] BUNDLE Aparat Foto Mirrorless Sony Alpha a7S III + Accesorii  (Read 118 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline dan_george_92

• Feedback Score: (4)
  • Newbie
    • View Profile
Continut BUNDLE:
• Sony Alpha a7S III, body-only (+ cutie originala, curea de umar, carticele, cablu de la USB-C la USB-A si factura magazin "E-Infinity")
• Incarcator original Sony BC-QZ1 (+ cutie originala, nu am gasit factura)
• Acumulatori originali Sony NP-FZ100, 2 BUCATI (nu am reusit sa gasesc cutiile originale si nici factura, dar arata ca noi)
• Carduri Sandisk Extreme Pro 128GB SDXC 300MB/s UHS-II, 2 BUCATI (+ cutiile originale si factura magazin "F64")
• Cititor de carduri Sony MRW-S1 (+ cutie originala si factura magazin "F64")

Momentan nu trimit in tara, anuntul e valabil doar pentru municipiul Iasi. Daca doriti sa cumparati bundle-ul, ne vom intalni la domiciliul meu, unde veti putea testa camera si restul echipamentului.

Aceasta camera si accesoriile mentionate mai sus i-au apartinut tatalui meu, Gica Asofronie, un videograf deosebit de pasionat si dedicat. Din pacate, el nu mai este printre noi, dar am ales sa le vindem in speranta ca vor ajunge la cineva care le va aprecia.

Nu am apucat sa fac poze camerei si accesoriilor, dar avand in vedere ca ne vom intalni la domiciliul meu si ca nu veti plati nimic in avans, nu consider ca mai este necesar sa fac poze. Totusi, daca doriti, pot realiza cateva fotografii, la cerere. De asemenea, tin sa mentionez ca am atasat facturile relevante in galeria foto a anuntului.

Pret BUNDLE: 11.500 lei. Pret negociabil, in limita bunului simt.
« Last Edit: 09 April 2025, 23:55 by dan_george_92 »

Offline dan_george_92

• Newbie
    • View Profile
BUNDLE Aparat Foto Mirrorless Sony Alpha a7S III + Accesorii
« Reply #1 on: 11 April 2025, 10:37 »
Camera si accesoriile inca mai sunt disponibile.

Am facut un set de poze; le puteti gasi aici: https://drive.google.com/drive/folders/19bmN0uS8p3m7ZtHdOPHVes621RuntUIW?usp=sharing

ATENTIE: Bundle-ul NU INCLUDE obiectivul din imaginile de mai sus si DJI Focus Motor, care sunt deja montate pe camera. Acestea vor fi scoase si pastrate dupa vizionare, urmand sa fie montate pe a doua camera (Sony Alpha 7 III), care va ramane in posesia noastra, a familiei.
« Last Edit: 11 April 2025, 10:39 by dan_george_92 »

Offline dan_george_92

• Newbie
    • View Profile
BUNDLE Aparat Foto Mirrorless Sony Alpha a7S III + Accesorii
« Reply #2 on: 12 April 2025, 22:21 »
Vandut in afara forumului. Multumesc oricum pentru gazduirea anuntului!