Valabile in continuare:
1. SSD 250GB Samsung 850 EVO, interfata SATAMai are garantie inca 1 an de zile, pana in februarie 2020. Il predau cu factura originala.
Daca aveti nevoie, pot vinde impreuna cu el si accesoriul/adaptorul care ajuta la integrarea intr-un bay de 5.25’
Se vinde pachet complet, in cutie originala si cu toate accesoriile.
Nu are probleme, doar ca am schimbat intregul sistem si am vrut sa scap de cat mai multe cabluri, asa ca am cumparat alt SSD NVMe cu interfata M.2 care l-am inserat direct pe placa de baza.
Nu mai am ce face cu acesta.
Pret SSD simplu : 250 RON
Pret SSD + adaptor 5.25’ : 260 RON
2. Placa de sunet Creative Sound Blaster X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro, interfata PCISe vinde pachet complet, in cutie originala si cu toate accesoriile.
Pret : 120 RON
3. DVD-RW Asus, model DRW-1612BL, negru, interfata IDE/PATAAm scris foarte putine DVD-uri cu el, de ordinul zecilor, nici macar 100.
Pt cine il ia separat de kitt-ul LGA 775, pot oferi si un cablu PATA inclus in pret.
Pret : 30 RON
4. DVD-ROM Asus, model DVD-E616A3, negru, interfata IDE/PATAL-am folosit destul de putin.
Pt cine il ia separat de kitt-ul LGA 775, pot oferi si un cablu PATA inclus in pret.
Pret : 20 RON
Am facut destul de multe poze cu toate componentele, dar nu le pot urca pe toate in anunt. Le puteti gasi
aici