Author Topic: [Vand] [Vand] Ryzen 7 3800X, Cooler Wraith Stealth și Ghost Recon Breakpoint Ultimate PS4  (Read 454 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Hemy

• Feedback Score: (1)
  • Newbie
    • View Profile
Salutare,
se vând următoarele:

• AMD Ryzen 7 3800X - În cutie, cu garanție, fără cooler (a fost folosit la un alt sistem). Procesorul nu a fost overclockat, a fost folosit împreună cu un sistem de răcire pe apă și a beneficiat de temperaturi foarte joase (maxim 74 de grade în jocuri). Garanția e valabilă până pe data de 20.12.2022. - Preț: 1300 de lei

• Cooler AMD Wraith Stealth cu Pastă termoconductoare SilentiumPC - Cooler-ul este nou, vine împreună cu o cutie Ryzen 5 (pentru procesor, de la un 2600), blister pentru procesor și pastă termoconductoare (bonus) SilentiumPC, în cazul în care vreți să schimbați pasta (destul de proastă) cu care vine coolerul. Preț: 50 de lei

• Ghost Recon Breakpoint: Ultimate edition pentru PS4 - Jocul este sigilat. Ultimate edition beneficiază de bonusuri in-game față de jocul de bază. Preț: 70 de lei

Valabile doar pentru București, nu am timpul necesar să mă ocup de punerea lor în colete.
« Last Edit: 12 March 2021, 23:05 by Hemy »

Offline Hemy

• Feedback Score: (1)
  • Newbie
    • View Profile
Update,
au mai rămas doar:

• AMD Ryzen 7 3800X - În cutie, cu garanție, fără cooler (a fost folosit la un alt sistem). Procesorul nu a fost overclockat, a fost folosit împreună cu un sistem de răcire pe apă și a beneficiat de temperaturi foarte joase (maxim 74 de grade în jocuri). Garanția e valabilă până pe data de 20.12.2022. - Preț: 1250 de lei

• Cooler AMD Wraith Stealth cu Pastă termoconductoare SilentiumPC - Cooler-ul este nou, vine împreună cu o cutie Ryzen 5 (pentru procesor, de la un 2600), blister pentru procesor și pastă termoconductoare (bonus) SilentiumPC, în cazul în care vreți să schimbați pasta (destul de proastă) cu care vine coolerul. Preț: 50 de lei

Valabile doar pentru București, nu am timpul necesar să mă ocup de punerea lor în colete.