Author Topic: [Vand] Placa video gtx 1060 si ram ddr4  (Read 66 times)

loveisevol and 1 Guest are viewing this topic.

Online holla

Placa video gtx 1060 si ram ddr4
« on: Today at 15:57 »
Salut,

Vand urmatoarele componente :

1) Placa Video Inno3D GTX 1060 6GB ICHILL X3 V2

Una dintre cele mai bune implementari pentru varianta gtx 1060

-Impecabila
-Bulk
-Triple fan
-Silentioasa in load
-In idle sunt active 2 ventilatoare la low rpm iar al treilea este oprit (cel central)
-Temperaturi excelente in idle si in load

NOTA ; NU are sigiliu acest model ( cautati online ) , placa video nu a fost desfacuta !

.
- Conectivitate :

2xDvi-D
1xHdmi
1xDP

- Power connector : 8 pin / TDP 130 W/ Sursa de minim 300 W recomandata

.
- Test Furmark de ~ 30 minute + detalii GPU-Z (poze atasate)

.
-Performanta relativa conform techpowerup (poza atasata)

*nota am jucat cu ea la 1440p :

1) Wolfenstein The New Order (2015)- setari maxime - 60 fps (nu stiu de ce asa de putin)
2) Wolfenstein The New Colossus (2017) - setari maxime - peste 70-80 fps nu mai retin exact insa mult mai bun fps-ul decat la jocul anterior

Separat ruleaza si jocuri moderne AAA la setari minime cu FSR Upscaler la 1080p:

1) Hell is US (Global Illumination activ) Low Settings + FSR Performance --> +40 fps - joc rpg cu un controller este ok.,
2) Silent Hill f - Low Settings + FSR Quality --> 50+ fps --> joc slow-paced , jucabil decent

.
Pret = 300 lei

.
2) Ram

Un kit dual channel : G.Skill Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CL16

Cod producator : F4-3200C16D-16GIS

-Functioneaza impecabil

Cumparat acum 10 luni de la Badabum (am factura digitala) - este in garantie (desi habar nu am cat timp caci nu scria nicaieri si la email nu am primit raspuns  :)))  ) insa nu am si un act digital referitor la garantie, nu am primit (asa am primit si de la Altex si mi-au spus ca daca e caz de garantie sa merg cu factura digitala printata la cel mai apropiat magazin Altex.....no comment....sau poate sunt eu demodat, nu exclud ! )

Poze atasate cu kitul "la cutie" ( e si o poza cu ele "active" - sunt niste linii subtirele printre placutele de ram cu rgb :))  )

.
Pret = 120 lei

Comunicam pe PM, multumesc

Post Merge: Today at 17:24
update - kit dual channel : G.Skill Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz a fost vandut

Post Merge: Today at 20:15
UPDATE - VALABIL AZI  ---> PLACA VIDEO = 200 LEI / OLX GRATIS

- atasez si o poza cu placa in calculator.
« Last Edit: Today at 20:15 by holla »