Se vand urmatoare:
-4 placute ddr3 de cate 4 gb fiecare luate de la un pc normal cu intel i 5 gen 3-4 >> pret 50 lei buc
-4 placute ddr3 de cate 4 gb fiecare luate de la un server cu intel xeon 1-2 gen, par a fi dual rank ca au cipuri de memorie pe ambele parti, cele dual rank sunt considerate mai bune >> pret 50 lei buc
-2 placute ddr3 de cate 2 gb fiecare folosite candva la mine pe PC >> pret 20 lei buc
-1 placuta ddr3 de 2 gb folosita pe pl de baza de mai jos. >> pret 20 lei buc
-1 placuta ddr3 de 4gb, folosita pe pl de baza de mai jos. >> pret 50 lei buc
-2 placute ddr4 de cate 4 gb fiecare luate de pe pc-ul meu deoarece am facut upgrade, au mers si 3200mhz cu cl mai mare de 19 (nu mai stiu exact) >> pret 90 lei buc
-2 placute ddr4 de cate 8 gb fiecare luate de noi de pe pc garage pe firma deci nu s-au putut returna de aceea se vand. Sunt kit sigilat "Corsair vengeance LPX 2x8 3200 MHz", merg 3600 mhz pe pc la mine cl 18 >> pret 230 lei KIT
- placa video defecta, probabil un cip de la video output, are artefacte cand se instaleaza driverul, am incercat orice fel de underclock, latenta scazuta la memorii, schimbata pasta... se poate folosi in crossfire cu una buna, sau minat... >> pret 100 lei
- cooler am3 mare nu mai stiu cum se cheama, raceste foarte bine, doar prindere pe am3, detalii in poze >> pret 60 lei
- placa de baza am3 GA-M68MT-S2P >> pret 50 lei
- procesor am3 Athlon II, x2 care se deblocheaza in x3 nuclee cu pl de baza mai sus >> pret 30 lei
- procesor am3 Athlon II, x2 pe care l-am primit in locul unui ryzen 1200 pe olx (teapa), functioneaza totusi >> pret 30 lei
- procesor am3 FX 4170, 4x core (sau 2 core 4 threads), perfect functional >> pret 45 lei
Ramii ddr4 Corsair din poze sunt pentru informatii, a ramas un singur kit sigilat din 4, restul s-a folosit la mine sau s-a vandut deja. Kitul sigilat nu este la la mine sa-l pozez daca se doreste am sa fac poza de luni.
Cam astea sunt. Trimit in tara cu verificare gratis prin publi24 in limita posibilitatii.
Produsele sunt in jud. Suceava