Author Topic: [Vand] Ventilatoare, HDD, casti, cabluri modulare, watercooler  (Read 300 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ima92

• Feedback Score: (0)
  • Newbie
    • View Profile

In urma curateniei de primavara scot la vanzare urmatoarele:

1 x Ventilator Thermaltake Tt 1225 10 lei

2 x Ventilator Cooler Master MasterFan Pro 140 AP 140 lei
Ventilatoare provenite de la un cololer pe lichid Cooler Master de 280mm ( le-am inlocuit cu ventilatoare Noctua cu Low Noise Adapters asa ca au fost foarte putin folosite )

3 x Fractal Design Dynamic X2 GP-14 1000RPM 120 lei
Ventilatoare provenite de la o carcasa Fractal Design Define R6, ventilatoare cu maxim 1000 RPM deci destul de silentioase

1 x HDD Toshiba 500GB 60 lei
Provenit de pe un Laptop Sony Vayo Flip 15 unde a fost inlocuit de catre un SSD

1 x Water Dancing Speaker gratis la pachet
Boxe umplute cu apa, apa se ridica in functie de melodie, primite cadou de Secret Santa, folosite 5 minute.

1 x Tastatura Mecanica Kingston Hyper X Alloy FPS RBG 270 lei
Cumparata de noua de le eMag acum maxim 6 luni, folosita maxim 2 saptamani, inlocuita cu o tastatura Corsair K70 Rapidfire deparece prefer swith-curile Cherry MX Red (
scriu mai corect cu ele )

1 x Tastatura Mecanica RedDragon Varuna K559 RGB 100 lei
Tastatura folosita maxim o luna, prima tastatura mecanica detinuta, inlocuita la momentul respectiv cu o tastatura mecanica Logitech.

1 x Casti Wireless Panasonic RP-VF820T - gratis
Casti nefolosite de cativa ani, ramase prin dulap, nu sunt in cea mai buna stare dar sunt functionale cu tot cu docking de incarcare si incarcator, le dau gratis la pachet :)

1 x Extension Cable pentru cablul CPU de la sursa - 15 lei

1 x Casti Asus Rog Strix Pro - 85 lei
Casti folosite maxim o luna, au fost cumparate si din pacate s-a dezlipit partea unde se conecteaza mufa jack de pe placuta controller-ului dar castile funtioneaza in continuare, trebuie doar lipita mufa la loc pe placa cu un pistol de lipit, cu adaptorul de telefon merg la telefon.
https://www.emag.ro/casti-cu-microfon-asus-strix-pro-gaming-control-volum-pe-fir-2-x-3-5-mm-black-90yh00b1-m8ua00/pd/DBPJYMBBM/

1 x Cabluri Modulare Sursa Bitfenix  Alchemy 2.0 100 lei
Cabluri modulare din snur alb, cumparate dar nefolosite deoarece am schimbat sursa cu una Corsair RM650x pentru silentiozitate :)

1 x Racire pe apa Enermax Liqfusion 360 - 400 lei
Cumparat de pe OLX pentru noul meu build cu un Ryzen 9 3900X, probabil printre cele mai frumoase implementari de RGB pe un AIO, inlocuit recent cu un cooler Arctic Cooling Liquid Freezer II 360 cu coolere Noctua NF A12x25 PWM (sunt maniac pe siletiozitate, multi prieteni mi-au zis ca Enermax - ul este foarte silentios dar eu am cautat silentiozitatea absoluta - dead silent ). De mentionat ca Ryzen 9 3900X consuma 105W normal si cu Precison Boost Overdrive active si Auto OC consuma chiar si 125W la voltaje de pana la 1.5V ceea ce face ventilatoarele sa se invarta putin mai tare si de aceea zic ca nu este dead silent, pe un Ryzen 5 3600 sau ceva cu TDP mic si voltaj mic va fi foarte silentios.
De mentionat ca am cumparat cooler-ul de pe olx, primul cooler a venit cu pompa stricata si am mai cumparat unul identic de la acelasi vanzator, de data aceasta totul perfect functional. Deci cine il cumpara primeste de fapt doua radiatoare dintre care unul are pompa stricata, 6 ventilatoare RGB, lichid de rezerva, adaptoare, prinderi pentru toate platformele.

Cabluri VGA, DVI - VGA, DVI-DVI etx - gratis la pachet :)

Pret total pachet: 1200 lei putin negociabil

Poze la cerere.
« Last Edit: 01 March 2021, 01:27 by mudpie »

Online mudpie

• Mister Congeniality
  • Global Moderator
  • Feedback Score: (26)
  • Old TR: 230 (100%)
  • Hero Member
  • Liked | Thanked: 233 times
    • View Profile
Ventilatoare, HDD, casti, cabluri modulare, watercooler
« Reply #1 on: 01 March 2021, 01:28 »
1. publicarea numarului de telefon nu este permisa sub nicio forma
2. "curatenie de primavara" este un titlu acceptabil numai in varianta in care oferi servicii de curatenie
Women might be able to fake orgasms, but men can fake whole relationships.