Author Topic: [Vand/Schimb] Placa video Nvidia Titan Xp (Pascal) 12GB GDDR5X, 3840 CUDA Cores, peste RTX2080.  (Read 761 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline DjLeco

Vind placa video Nvidia Titan Xp, nucleu Pascal GP102, 12GB GDDR5X, 3840 CUDA Cores.

Este virful de gama al seriei Pascal, foarte silentioasa si rece, in multe jocuri bate RTX2080 datorita latimii superioare de banda a memoriei pe 384 bit, a pixelfillrate-ului si a texture fillrate-ului.

In adobe premiere (ce foloseste CUDA cores), nici nu discuta cu RTX2080.

https://www.nvidia.com/en-us/titan/titan-xp/

Placa e luata de afara, o am de 2 luni.

O vind deoarece am gasit modelul de RTX2080Ti dorit, la un pret foarte bun, Aorus RTX2080Ti Extreme WB.

Este pachet complet, arata si functioneaza IREPROSABIL, nu are un fir de praf pe ea (a stat in carcasa cu fltre duble de praf) inca are lipita folia pe plastic pe plastic.

In pachet se afla si un adaptor de la Display Port la DVI Dual.

Accept orice test grafic doreste clientul, puteti veni si cu PC personal la proba.

Placa se testeaza la mine, doar predare personala face to face dupa teste, nu ma deplasez cu placa dupa mine, zona de intilnire este in Dr Taberei, Piata Moghioros, Sector 6.

In provincie trimit doar cu plata anticipata in cont, transportul il suport eu (fara extra Km).

Pretul este 2900 lei, negociabil in limita bunului simt (de un taxi dus intors).

Va pot face upgrade cu minim 2300-2500 lei diferenta, in acest caz imi evaluez placa la 3000 lei.

Cine doreste upgrade, imi trimite pe PM detalii despre placa lui, si-o evalueaza si vedem.

POZE LA REZOLUTIE BUNA:

https://postimg.cc/gallery/1q5vuf3ow/

NVIDIA TITAN Xp GPU Engine Specs:

3840 NVIDIA CUDA® Cores.

Memory Specs:

12 GB GDDR5X 384-bit Memory Interface Width 547.7 GB/sMemory Bandwidth (GB/sec).

Technology Support:

Simultaneous Multi-Projection
VR Ready.
NVIDIA Ansel.
SLI HB Bridge SupportedNVIDIA SLI® Ready.
NVIDIA G-SYNC™-Ready.
NVIDIA GameStream™-Ready.
Nvidia 3D Vision.
3.0NVIDIA GPU Boost™.
12 API with feature level 12.1 Microsoft DirectX.
Vulkan API.
OpenGL 4.5.
PCI-E 3.0 Bus Support.

Thermal and Power Specs:

94 Maximum GPU Temperature (in C).
250 W Graphics Card Power (W).

One 8-pin and One 6-pin.
« Last Edit: 08 September 2019, 20:13 by DjLeco »
SubBass sub 25Hz in compresie.

Offline Declaw47

• Feedback Score: (1)
  • Old TR: 1 (100%)
  • Jr. Member
    • View Profile
placa ce mi-o doresc de atata timp ..... :( si pret bun si XP pacat ca nu detin monetar momentan prins intr-o pasa proasta :((

Offline DjLeco

Nu ma grabesc sa o dau, acum sta in cutia ei.

Voi da UP pina se va vinde, daca faci rost de bani, imi lasi un PM.

Offline Declaw47

• Feedback Score: (1)
  • Old TR: 1 (100%)
  • Jr. Member
    • View Profile
Desigur :d

Offline DjLeco

S-a dat in alta parte.