Schimb (preferabil) placa video Aorus GTX1080Ti cu GTX 1080Ti sau GTX1080 dar
exclusiv model cu turbina, care scoate aerul afara din carcasa.
Eu am doar placa, fara niciun accesoriu, functioneaza impecabil, curata, este placa video din calculatorul pustiului meu, doar ca, carcasa are montat in tavan radiatorul watercooling de 240mm al CPU (9700K la 4600MHz) si aerul cald scos de placa video este trecut si el prin ventilatoarele si radiatorul watercooling CPU. PC-ul fiind la mine in camera doresc silentiozitate din partea fanurilor de 120mm ale carcasei, 2 radiator si 1 pe spatele ei. N-am chef sa stau sa fac profile separate in bios pentru ventilatoare zi/noapte, de aceea accept acest compromis al placii cu turbina, am avut o Gigabyte GTX1080Ti Turbo, care avea nivel acceptabil zgomot vs temperatura cu fan setat la 65%.
Ideea simpla este ca doresc ca placa video sa nu bage aerul cald in carcasa ci sa-l dea afara din ea.
Daca este cineva interesat sa cumpere placa, 1700 lei este pretul, fix la schimb ne intelegem la o mica diferenta pe care o oferiti.
Neavind garantie la placa mea, nu este necesara garantie la placa dvs, aceasta neconstituind un avantaj.
![]()