Author Topic: [Vand] kit cpu+mb AM4  (Read 115 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline holla

kit cpu+mb AM4
« on: 10 October 2025, 17:37 »
Cititi cu atentie anuntul, va rog !

Kitul este disponibil pentru vanzare peste aproximativ 5-7 zile !

Vand doar sub forma de kit si nu pe componente !

Kit cpu+mb :

1) Procesor AMD RYZEN 5 2600

- prezinta o zgarietura fina pe IHS de la instalarea unui cooler (aspect estetic, functioneza impecabil)
- tray / fara garantie

2) Placa de baza GIGABYTE A520M DS3H V2, Socket AM4

- la cutie / cu garantie 36 de luni la Emag (utilizare sub 2 luni, am factura si garantie digitale pe numele meu)

*Bonus :

Cooler Id Cooling SE -903 Red Led

- eu l-am folosit pe socket AM4 (compatibilitate multipla  Intel/Amd)
- 3 heatpipes, TDP 100W, red led
- ventilator 92mm, 3 pin
- la cutie / fara garantie
- ventilatorul este descentrat insa coolerul este in regula si se descurca excelent cu acest cpu (ventul poate fi inlocuit cu unul de 92 mm)

-nota-

1) cu acest kit cpu+mb si rtx 5060 8gb pot juca jocuri AAA la rezolutia 1440p - setari optimizate :

- Mafia The Old Country, Star Wars Outlaws, Cronos The New Dawn, Hell is Us - procesorul nu a depasit 80% utilizare.

2)secundar, cu un kit similar (acelasi cpu insa cu o placa de baza mai veche cu chipset B350) + rtx 4060 8gb am jucat pe 1440p la setari high/maxime jocuri AAA : Atomic Heart, Warhammer 40k Space Marines 2 si Indiana Jones and the Great Circle cu setari optimizate. Procesorul nu a depasit 80% utilizare.

In ambele cazuri de referinta amd ryzen r5 2600 ajunge rar la o utilizare mai ampla adica in spectrul 70%-80% , ceea ce este excelent indicand capacitatea acestui procesor de a functiona optim la rezolutiile FullHD/1080p si 2k/1440p (ce depaseste 80% tinde sa devina cpu bottleneck)

* * *

Poze atasate :

Idle si in-game cu temperaturi si alte detalii folosind programele Cpu-Z / HWMonitor si MSi Afterburner
(cpu il folosesc actual deci nu se vede :) insa pot face poze dupa ce imi ajunge kitul nou...)

Pot oferi filmulete si alte poze, suplimentar.

* * *

Pret kit = 300 lei

Livrare prin curier
« Last Edit: 10 October 2025, 17:45 by holla »

The following users liked or thanked this post: alex11