Placa video ASUS GeForce GTX 1080 Turbo 8 Gb ddr5 :
PRET : 1.600 lei
A fost cumparata imediat dupa black Friday-ul de anul trecut, in 2017, impreuna cu un sistem pe care l-am dezmembrat pentru ca era la un pret prea mare pentru a se vinde complet.
Nu a fost folosita prea mult pentru ca baiatul s-a jucat si pe PS4 si pentru el era mai usor.
Se vinde in cutia originala, completa. Placa am suflat-o de praf, desi nu era murdara, deci este pregatita sa fie montata direct. Functioneaza perfect, nu se incalzeste foarte tare, dar necesita o sursa decenta, nu chinezarii ieftine si o carcasa cu resurse de racire ok. Placa este hi-end, performante mari si garantat cativa ani nu veti avea nevoie de nici un fel de upgrade.
In camera in care s-a folosit nu s-a fumat, nu miroase urat, nu face zgomote aiurea, este impecabila.
A costat o gramada de bani , peste 2.400 lei, imi asum pierderile, dar va rog sa nu deranjati pentru oferte ridicole.
Voi incerca sa pastrez un sistem pentru a testa placa in momentul cumpararii. Eu am acte pe ea si este in garantie, dar nu pot da actele pentru ca a fost cumparata pe firma. Pot sa vi le arat cand probati placa, sa nu credeti ca e furata sau alte prostii !
Primele 2 poze sunt reale, celelalte sunt informative ! Informatiile de mai jos sunt luate de pe site-ul Cel.ro :
Frecventa procesor (MHz): 1607 MHz - 1733 MHz (Boost)
Numar procesoare: 2560 CUDA Cores
Serie procesor grafic: GeForce 1000
Producator chipset: NVIDIA
PCIe: PCI Express x16 3.0
Rezolutie maxima digitala: 7680x4320
Slot: PCI Express
Tehnologie de fabricatie: 16 nm
Capacitate memorie (GB): 8 GB
Frecventa memorie: 10010 MHz
Latime de banda (Gb/s): 320
Latime de banda memorie (biti): 256 bit
Tip memorie: DDR5X
Conectori DVI-D: 1 x DVI-D
Displayport: 2 x Displayport
HDMI: 2 x HDMI 2.0
Suport HDCP: Da
Rezolutie maxima: 7680x4320
Altele: Suport Vulkan
Backplate
Suport G-Sync
VR Ready
Conectori alimentare: 1x 8-pin PCI-E
Sistem de racire: Activ
Tehnologii: nVidia 3D Vision
nVidia Adaptive VSync
nVidia Ansel
nVidia CUDA
nVidia FastSync
nVidia G-Sync
nVidia GameStream Technology
nVidia PhysX
nVidia Simultaneous Multi-Projection
nVidia Surround
SLI: Da
Shader Model: 5
Versiune DirectX: 12.1
Versiune OpenCL: 1.2
Versiune OpenGL: 4.5
Numar sloturi ocupate: 2
Va rog sa nu deranjati inutil !
Nu ma intereseaza schimburi decat cu anumite componente noi, sigilate, dar neaparat cu diferenta de bani.