Author Topic: [Vand/Schimb] Carcasa ITX PC Gaming mini Louqe Ghost S1 MK3 Negru + Noctua Ghost L12  (Read 1130 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ALΞX

Transport inclus in pret, livrare cu verificare.

Pretul afisat este pentru ambele produse! Prioritizez vanzarea lor.

Pret: 1200 lei  | Pretul de schimb 1300 lei.

1. Carcasa ITX Louqe Ghost S1 MK3 pe negru (Ash) | http://www.louqe.com/wp-content/uplo...es-NB-PDF.pdf:

- tolerante mici, scoate un sunet de sabie la indepartarea panourilor;
- suport surse SFX & SFX-L | volum 8.2L & 2.5KG;
- Riser COBALT TWINAX PCI-e RC260 GEN 4+ (fiabil, rezistent la caldura, asigura o buna integritate a semnalului video, calitate inalta);
- constructie premium din panouri de aluminiu prelucrate fain, vopsita electrostatica pentru rezistenta la uzura;
- stare: utilizata, foarte buna. Am avut un singur sistem montat in ea, in prezent se afla in cutia ei in asteptarea unui nou proprietar. Am toate suruburile la ea + upper grill pentru montarea AIO-ului. Ambalaj original.

2. Cooler Noctua L12 Ghost Edition: editia proiectata special pentru acest model de carcasa impreuna cu Noctua.

- Garantie scrisa de 72 luni - primiti gratuit bracket pentru toate platformele. "Out of the box" este compatibil cu toate soclurile mai putin LGA 1700 (il solicitati gratuit). Este compatibil cu LGA1200/AM4/AM5.
- Pachet complet: insigna, ceva pasta ramasa, toate accesoriile.
- stare foarte buna, asteapta in cutie sa fie utilizat din nou.
- Nu recomand alt model deoarece pot aparea turbulente (ventilatorul aproape de grila), performanta scazuta sau incompatibilitate. Ideal pentru Ryzen 5/7 - Intel 5/7.

Acum, sunt dispus si sa fac schimburi, in principiu m-ar interesa urmatoarele produse:

- Procesoare Intel de valoare apropiata, un 12600K spre exemplu ar fi dragut;
- Produse IT de valoare similara, evaluate corect.
- Smartphone, preferabil Xiaomi.
- Memorie RAM 3600Mhz CL16.

Nu am nevoie de carcase, surse, placi video, SSD-uri, chestii de iluminat, console, laptop.

Poze: https://ibb.co/album/Jx8MNM
« Last Edit: 20 October 2022, 15:44 by ALΞX »

Offline ALΞX

Ofer bonus la achizitionarea lor un mouse Logitech G102 RGB  cu garantie 24 luni la PC Garage sau Cooler Master MM (la alegere) + un mousepad Cougar grosut cu textura foarte fina (aluneca mouse-ul foarte fin, potrivit pentru shootere size M).

Up.  :) (am adaugat poze in link-ul de la postul initial).

Offline ALΞX

Offline ALΞX

Up.

Prioritara vanzarea lor, renunt la schimb.

Offline ALΞX

UP - Se dau si separat daca exista doritori.  :)

Offline ALΞX

UP. 1000 de lei ambele, pret fix.

Offline ALΞX

Cooler vandut separat in afara forumului, a mai ramas doar carcasa pentru 800 de lei.

Offline ALΞX

Offline ALΞX

Offline ALΞX

up - 800 de lei carcasa. Doar o singura bucata disp.

Carcasa in versiunea de baza. Culoare negru, pachet complet fara addons.

Offline ALΞX

UP

Post Merge: 15 November 2022, 20:50
up
« Last Edit: 15 November 2022, 20:50 by ALΞX »

Offline ALΞX

Last up here. Gasiti oricum anuntul pe olx, e singurul oricum. Multumesc de host, voi updata postul cand se vinde.

Spor la cafelutsa.  ;D

Offline ALΞX

SOLD. Topic Locked!