Author Topic: [Vand] Placa video RX 580 Sapphire Nitro 4 GB VRAM + SSD Samsung PM981  (Read 2134 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ionut96

Buna ziua , doresc sa vand aceasta placa video si acel SSD ,mentionez ca : placa video am folosit-o doar in gaming ( pot arata colectiile mele de jocuri de pe diferitele platforme , cum ar fi Steam , Origin , etc.) , placa nu a sarit niciodata de temperatura de 76 grade , si asta fiindca am jucat in rezolutie de 2k in ultimul timp si am fost multumit de FPS-urile obtinute in jocuri , sursa la care a fost alimentata aceasta placa video a fost un Seasonic s12 iii de 550 w , nu am la aceasta placa garantie / act de nici un fel , cutie ( insa o sa transport aceasta placa in noua cutie de la placa video pe care tocmai am achizitionat-o, dar doar pentru transport fiindca nu dau cutiile si folia) , facem orice si oricate teste doriti dumneavoastra ,SSD-ul l-am cumparat de la userul Macalath de pe forum ,insa am facut upgrade , nu am documente pentru SSD. PRETUL NU ESTE NEGOCIABIL!
PS : nu trimit prin curier , vand doar face to face in BUCURESTI , sunati si ne vedem la locatia dumneavoastra :)
PRET = 750 lei placa video , 150 lei SSD = ambele 900 la pachet :)

Post Merge: 10 July 2021, 20:29
Placa este rezervata pentru maine :)

Post Merge: 10 July 2021, 20:38
Placa video este rezervata pentru maine :)
« Last Edit: 10 July 2021, 20:38 by ionut96 »

Offline ionut96

Up , placa video revine la vanzare , PRET FIX 750 lei predare personala in  BUCURESTI .
PS: Doar oamenii seriosi va rog sa ma contacteze , ca m-am saturat de oameni neseriosi... really.

Offline DSC

Recomand cu caldura sa evitati acest “specimen”

Am dorit sa cumpar placa video. N-am reusit sa ma inteleg cu persoana, ca el “nu se pricepe”. A trebuit sa deslusesc din poze ce ma interesa

I-am spus ca vreau sa cumpar placa, daca poate sa vina astazi cu ea la mine in zona, fiindca stimatul raspunde la intervale de 3 ore(doream sa o iau de ieri).

Brusc, este vina mea ca el n-a dat un mesaj pana in ora 12, dupa ce, cu o zi inainte, nu areusit sa dea un mesaj pana la ora 8 seara, sa ne gasim

Ma scuzi, sa imi fie rusine, cum mi-ai recomandat, ca nu pot sa tolerez basini de copii de liceu ce se cred buricul pamantului.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Offline ionut96

Eu pot arata ca tot ce spune el sunt niste minciuni "sfruntate" , neconforme cu realitatea , fac publice mesajele din PM si Watts Ap la orice ora doresti domnule "DSC" si oricine stie putina LIMBA ROMANA nu are cum sa iti dea DREPTATE in nimic din ce ai spus , rog un ADMIN sa ia masuri, ma simt ofensat si chiar m-a incurcat azi acest individ , o zi placuta in continuare.

Offline DSC

Explica-ne/-mi, te rog, care este “realitatea”?

Sa vedem daca ai nevoie de camasa cu maneci extra-lungi si inchidere la spate

Ca si eu ma simt ofensat cand cineva ma face neserios, obraznic, si, imi reproseaza ca nu pot sa comunic “eficient si concis”

Sent from my iPhone using Tapatalk
« Last Edit: 11 July 2021, 16:04 by DSC »

Offline ionut96

Ramane de vazut cine , ce si cum, eu sincer de abia astept sa vina un ADMIN  sa vada si el :) , probabil nu te-ai putut lamurii inca , e ultima oara in viata mea cand am sa iti mai raspund la ceva , fiindca am constatat ca nu meriti atentie nici un pic .

Post Merge: 12 July 2021, 14:27
Placa video s a vandut inafara forumului ,valabil doar SSD ul la pretul de 150 lei negociabil predare personala in Bucuresti.
« Last Edit: 12 July 2021, 14:27 by ionut96 »

Offline ionut96

Up pentru SSD , 150 lei negociabil , predare personala in Bucuresti.

Offline ZorracK

Recomand userul ionut96: serios, de cuvant nu cum spune altcineva!

Offline ionut96

Up pentru SSD!

Offline ionut96

Up :)

Offline ionut96

Placa video RX 580 Sapphire Nitro 4 GB VRAM + SSD Samsung PM981
« Reply #10 on: 17 July 2021, 18:58 »
Up :)

Offline ionut96

Placa video RX 580 Sapphire Nitro 4 GB VRAM + SSD Samsung PM981
« Reply #11 on: 18 July 2021, 20:03 »
Up.