Lista componente: (Nu se sparge in bucati).
• Carcasa ITX Louqe Ghost S1 revizia MK3 (au reparat problemele din trecut si vine la pachet cu riser-ul PCIe 4.0 Cobalt de foarte buna calitate, fiind si cea mai fiabila solutie din piata). Panourile sunt din aluminiu vopsit electrostatic, negru mat Ash. Este cea mai compacta carcasa care poate acomoda o placa video robusta si o sursa de tip SFX-L. Ocupa doar 8.2L, fiind potrivita pentru birourile mici sau mini workstation/gaming station etc. Carcasa in stare foarte buna, foarte putin folosita.
• Procesorul este un intel core i5 10600K 12M Cache 4.80 GHz cumparat sigilat, am cutia. Nu are OC facut si sta foarte rece in jocuri si aplicatii solicitante ( nu ma pricep atat de bine si l-am lasat stoc). Achizitionat mai mult pentru frecventa ridicata vs. modelele non-k. - Garantie 36 de luni.
• Placa de baza AORUS Z490i mITX LGA 1200 - WiFi/Lan 2.5gb Intel, Iluminare RGB in lateral, placa de sunet amplificata AMP, doua sloturi M2 pentru SSD-uri, etaj de alimentare robust capabil sa sustina procesoare mai gurmande precum ex: 10900K/F. Are suport hardware pentru PCIe 4.0 c-un procesor din gen 11. Garantie PC Garage 36 luni.
• SSD ADATA 512GB W-R 3500/3200Mb/s pentru OS, in garantie 60 de luni la PCgarage.
• De alimentare se va ocupa o sursa Seasonic SFX-L SGX 650W, certificare Gold 80+, full-protectii (OPP, OVP, UVP, OCP, OTP, SCP), modulara, in garantie 120 de luni.
• De racirea procesorului se ocupa un Noctua L12 Ghost Edition, cooler special proiectat pentru carcasa in colaborare cu baietii de la Noctua. Garantie 72 de luni la prostore.
• Detin toate facturile pe numele meu, accesoriile si cutiile in care au venit produsele.
Pret: 4000 de lei si nu este negociabil.
Din lista lipsesc placa video si memoria RAM. Daca doriti si RAM, va pot oferi un kit de 32GB (2x16GB) Trident Z RGB 3200Mhz CL14-14-14-34 Samsung B-die de buna calitate. Memoriile au si ele de asemenea garantie pe viata la un magazin de componente din BV.
Pret kit cu RAM: 4850 lei.
Nu raspund la oferte sub sau jignitoare.
Transportul este gratuit prin curier, detin toate cutiile si accesoriile venite din fabrica cu produsele (pachet intreg).
Poze si alte informatii se vor solicita in privat pentru persoanele cu adevarat interesate, va rog sa nu deranjati inutil.