Salut,
Dupa cum scrie in titlu se vinde una bucata RTX 2080.
Modelul exact este aceasta
https://www.emag.ro/placa-video-gigabyte-geforcer-rtxtm-2080-gaming-oc-white-8gb-gddr6-256-bit-n2080gamingocwh/pd/DS3GB8BBM/A fost cumparata acum ~ 3 ani,din afara tari,nu mai prezinta garantie.
Placa a fost folosita 80% web-browsing & movies si 20% jocuri,mentionez ca nu a fost minata sau alte cele,nu a fost desfacuta niciodata pentru a fi curatata,a stat toata viata ei intr-o carcasa mare cu airflow bun,nu a vazut peste 60 grade.
Nu sunt aici sa fac bisnita,mentineti topicul curat,daca am gresit cu ceva trimite-ti un PM,foarte mari sanse sa nu intru zile bune pe forum,insa daca este cineva interesat exista optiunea de mail (il verific mai des decat forumul),multumesc pentru gazduire.
Daca cumva pretul pus este peste pretul pietei imi puteti spune si se modifica,nu am studiat suficient piata,nu am timp.
P.S: Sunt din Bucuresti si prefer in Bucuresti pentru a nu exista discutii ca a ajuns sparta,crapata,nu merge,etc.
Poze nu am momentan cu ea,este in desktop-ul meu si nu am timpul necesar sa o scot din pc....se vinde din motiv de upgrade (mi-am luat un rtx 3080ti zotac amp holo)
Pret : 2300 ron
negociabil.