Neața
Astăzi întru-cât am proiecte de portabilitate pun la vânzare fostul meu desktop format din:
1. Procesor Intel Coffee Lake, Core i7 8700K 3.7GHz box garanție până în octombrie 2020
2. Placa de baza GIGABYTE AORUS Z370 Ultra Gaming garanție până în octombrie 2020
3. HyperX Fury Black 16GB DDR4 2400MHz CL15 Dual Channel Kit fără garantie
4. Carcasa Corsair Carbide Air 540 Silver Edition High Airflow fără garantie
5. Sursa Corsair RMi Series RM850i 850W, 80 PLUS Gold garanție până în mai 2023
6. Cooler CPU Corsair Hydro Series H105 fara garantie
7. DVD RW fara garantie
Tot este funcțional 100%, am montat un SSD M2 cu sistem de operare pentru a verifica ceea ce se dorește ca funcționabilitate!
Este montat în carcasă cine dorește să îl ia în totalitate va avea un discount substanțial! Din cauza greutății, lipsei de timp nu îl vând decât în București, zona de testare/livrare este Drumul Taberei, în provincie pleacă doar dacă aveți pe cineva care să se deplaseze la locația de livrare și numai după ce banii conveniți intră în contul personal! Prețurile se modifică doar dacă consider eu că este necesar acestea oricum sunt sub prețurile pieții comentariile vă rog să le țineți pentru voi! Dacă găsiți de vânzare în altă parte mai ieftin vă invit să cumpărați de acolo!
Primele care pleacă sunt procesor+placa de bază(nu se despart decât dacă vin ambii cumpărători să le ia, garanția este aceeași pentru ambele)!
Prețuri:
1. 1200lei
2. 500lei
3. 300lei
4. 350lei
5. 500lei
6. 250lei
7. 50lei
Total : 3150lei
Modalitate de contact: PM (răspund destul de repede și aș dori alte comentarii să le trimiteți pe această cale NU pe thread)!