Author Topic: [Vand] SSD M2 NVME WD Black 256GB + SSD Silicon Power S60 Series 120GB + SSD Sata3 Kingston 240  (Read 629 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline babusca

Salutari! Vand aceste 2 ssd-uri, unul m2 nvme WD Black, 1 ssd silicon power cel din poze + 1 Kingston Sata3 240GB. Sunt utilizate cam de 1 an, am trecut pe ceva mai nou si mai mare (nu mai vreau 3-4 care adunate fac cat 1 de 1tb), asadar am ramas cu ele pe cap.

Pretul ptr. cel de la WD este de 90 lei (fix), ptr. celalalt de la Silicon Power de 50 lei si Kingston 240GB 70 lei.
La pachet le pot da cu 190 lei  ;D

Doar Bucuresti, Sector 4 Berceni/Metalurgiei sau in zona Unirii (Manastirea Radu Voda), nu trimit in tara, multumesc!

PS: Poze cu cel Kingston nu am ptr. ca inca este in PC.

Offline SoniQ

• Feedback Score: (36)
  • Old TR: 57 (100%)
  • Hero Member
  • Liked | Thanked: 49 times
  • AntipatiQ
    • View Profile
    • Localhost
Salut, o captura cu starea SMART la ele se poate?
Apropo de asta, un SSD nou de 120GB se vinde cu aproximativ 53 lei, cu factura si garantie in magazin, deci la 50 lei putine sanse sa il dai, zic eu, dar bafta!
Nu datz' banii pe prostii
Luatz' calculatoare la copii!

The following users liked or thanked this post: babusca

Offline babusca

Salut! Nici nu am cautat preturile, acum am vazut, oricum era negociabil la cel de 120gb, asa ca il las la 30 lei. Cel de 240GB l-am scos deja din PC de aseara (cu sentinel imi arata 92% viata si 100% health), cel WD a fost primit de la un amic din PC-ul lui, a fost utilizat Windows si cam atat + la mine 1 an pe Windows (acum 2 luni cand l-am scos din PC avea viata 95%)

Mai este si varianta cu 160 ron toate 3.

Offline sasu22

• Feedback Score: (6)
  • Old TR: 32 (100%)
  • Full Member
  • Liked | Thanked: 70 times
  • https://sastech.ovh
    • View Profile
    • SasTech
health si viata insemana acelasi lucru, doar ca un cuvant e in engleza altul in romana. probabil te referi la performance si health din hdd sentinel.
nu trebuie sa te superi pe noi insa fara niste screen-uri cu aceste lucruri nu prea ai cum sa vinzi pe aici

Offline maxu

• Alandala
  • Patreon
  • Feedback Score: (110)
  • Old TR: 448 (100%)
  • Hero Member
  • *
  • Liked | Thanked: 99 times
  • You can be anything you want to be
    • View Profile
Health poate fi 100% dar viata 92. Adica este sanatos tun, dar deja a avut patanii care i-au afectat timpul ramas de functionare.
Sunt chestii diferite, ti-o zice orice program (de ex: HDD Sentinel)

The following users liked or thanked this post: sasu22

Offline babusca

Salutari! Am scris gresit pe fuga Health si viata, am vrut sa scriu Performanta 100% si Viata 92%.
O sa le bag pe toate treptat in PC si voi face poze cu fiecare, urmand a le incarca aici cu prima ocazie (din ce tin minte au toate 100% performance si 92-93% health)

Multumesc :)

The following users liked or thanked this post: sasu22