Author Topic: [Vand] Vand kit lga 2011 v3 i7 6950X + mb evga x99 micro2(quad channel ddr4)  (Read 867 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Axel_as

• Feedback Score: (4)
  • Old TR: 338 (100%)
  • Newbie
    • View Profile
n-are sens sa mentionez cat costa procesorul , sunt si eu constient ca nu este un pret realist, el este aproximativ egal cu i9 9900k in performante, nu are performanta single-thread la fel de mare dar compenseaza cu faptul ca placile de baza lga 2011 suporta quad channel si nu dual channel
exemplificativ :
https://www.price.ro/preturi-intel-broadwell-e-core-i7-6950x-extreme-edition-3.0-ghz-box-bx80671i76950x-1425438

placa de baza este evga x99 micro2, a fost luata special m-atx ca sa incapa intr-o carcasa mai mignona..
pentru cei doresc doar kitul : PRET FINAL 2400 lei

imperecheat si cu corsair hidro rgb , o sa adaug maine linkul , ar fi 2600
pt cine doreste totul in carcasa (Deepcool steamcastle), si cu sursa modulara corsair 650w + 32gb corsair 3200mhz RGB, pretul final ar fi 3900
de asemenea , pt cine doreste, se adauga un ssd 512gb nvme, si pretul devine 4250

contact PM
« Last Edit: 20 August 2019, 02:10 by PerditioN »

Offline PerditioN

2. Este interzisa publicarea in anunt, in postari ulterioare sau in semnatura a oricaror date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon, adresa postala, cont bancar s.a. Unica modalitate de contact acceptata sunt mesajele private (PM), prin intermediul carora utilizatorii pot schimba ulterior si alte informatii. Singurele persoane care au acces la continutul unui mesaj privat sunt expeditorul si destinatarul acestuia.

Offline Axel_as

• Feedback Score: (4)
  • Old TR: 338 (100%)
  • Newbie
    • View Profile
scuze, my bad...am ramas setat pe vechi obiceiuri
mai am un post cu rtx 2060...aceeasi greseala
as sterge dar nu mai pot sa editez

Offline PerditioN

scuze, my bad...am ramas setat pe vechi obiceiuri
mai am un post cu rtx 2060...aceeasi greseala
as sterge dar nu mai pot sa editez