Author Topic: [Vand] XFX RX 6800  (Read 837 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline etre

XFX RX 6800
« on: 24 April 2023, 09:30 »
Salut,

Vand XFX RX 6800 cumparata acum mai putin de un an de la PCG. Vine bulk, fara cutie originala, doar cu garantia.
Pret 2000 lei.

Placa este rece si silentioasa.

Disclaimers:
Nu stiu daca garantia este transmisibila la PCG, nu m-am interesat, dar o am.
O vand pentru ca desi performanta in jocurile noi este excelenta driverele AMD sunt pline de mici bugs enervante cum ar fi:
- fps-urile fluctueaza iritant in titlurile prea usoare pentru ca placa isi face downclock agresiv (solutia este sa setezi din soft frecventa minima in jocuri la 2000MHz)
- video playback pe al doilea monitor in full screen cand joci ceva pe principalul monitor, sacadeaza deseori.
Plus video encoding este o mizerie comparativ cu Nvidia.

Se vinde doar in Bucuresti.
Lasati PM.

Offline GRABBER

XFX RX 6800
« Reply #1 on: 24 April 2023, 20:53 »
Salut. Ce model este mai exact? Garantia este pe numele tau?

Offline Kp0n3

• Feedback Score: (4)
  • Full Member
    • View Profile
XFX RX 6800
« Reply #2 on: 25 April 2023, 03:09 »
Pot confirma cele spuse cu drivele AMD,o mizerie,pacat de placile video ca au potential dar driverele le termina.
Am avut rx 5600 xt si pot spune ca m-a temrinat psihic fiecare update de driver, chiar si software-ul AMD este foarte prost conceput.
Am dat placa la schimb pe un GTX 1660 Super.

Offline fatalis

• Feedback Score: (5)
  • Newbie
    • View Profile
XFX RX 6800
« Reply #3 on: 25 April 2023, 07:51 »
Am rx6600. Placa este o mica minune,pe langa ce avea nvidia de oferit in acelasi pret. M-am jucat aproape toate jocurile nou aparute fara nici un fel de probleme. Free up si spor

Offline etre

XFX RX 6800
« Reply #4 on: 26 April 2023, 08:53 »
Scuze de intarziere in raspuns. S-a dat ieri pe forum. Modelul exact este asta:
https://www.xfxforce.com/shop/xfx-speedster-qick-319-amd-radeon-tm-rx-6800-black-gaming-graphics-card-with-16gb-gddr6-amd-rdna-tm-2

Am luat o RTX 4070 doar ca sa nu mai imi bat capul cu drivere. Pe calculatorul fetei am un RX 6700 non-XT care nu are nici o problema si ruleaza jocuri in 1080p impecabil. Din pacate cand vine vorba de dual monitors cu rezolutii si refresh rates diferite, cazul meu, Adrenaline este o mizerie.