huskybanks nu ridica colete, trimiteti doar cu avans.
pai eu am cumparat de la tine gtx 1060 si tu imi faci test ( poza ) cu gt 9600?
https://imgur.com/a/Dqe85YOAi uitat discutia de pe whatsapp in care te intrebam chestii si tu imi raspundeai vag? De ce trimiti de pe publi24? Absolut toate produsele cumparate de pe CG au fost trimite ca eu sa platesc transportul si nu ca tine ca vai domnule imi faci mie o favoare si platesti tu transportul

) Ma lasi? Cine face gesturi de genul? Folosesti publi24 ca trimiti coletele gratis, stiu, de aia ai o mie de conturi fictive acolo in care vinzi fix aceleasi chestii dar de pe numere de telefon diferite.Te-am sunat ca sa te intreb de ce pe awb scrie publi24 si nu numele tau si mi-ai zis ca o sa vad numele pe colet cand vine curierul ( wtf). Am cumparat de la didicordon de 6 ori, 6 kituri plus ce am mai cumparat de la multi altii de aici, sunt chiar foarte serios ( se poate verifica ). te intreb de o mie de ori prin pm daca placa video este functionala si imi trimiti pe whatsapp poze cu placa video pusa pe pc, nicidecum vreun test sau altceva. Cum vrei sa ridic coletul cand tu esti suspect sau poate nu esti dar nu ai habar sa vinzi, vezi posturile tale in care nu intelegi nimic de acolo. Puteai sa faci in photoshop niste picioare placii video si o luam, asa te credeam ca ...merge. Eu m-am luat de tine de ce nu platesti taxe la anaf si de ce nu dai factura?Nu ca mi-ar pasa, dar hai sa te fac si eu neserios

. Nu te-am jignit, adminii pot verifica pm-urile noastre in care tu imi vorbesti numai pe nas, eu totusi sper sa iti vezi de treaba ta, nu am tepuit pe nimeni, nu merit sa fiu numit tepar sau neserios. // PS: sa-mi lasi contul pe pm ca sa iti trimit banii pe retur // PS 2: Sunt sigur ca adminii au chestii mai bune decat sa vada rahatuturile astea inutile scrise de noi, se poate sterge mesajul meu, dar am vrut sa vada ca si eu pot foarte simplu ca sa-i intorc favorul