Prietene, pune toata conversatia! Cand ti am spus ca nu gasisem cutia si e riscant sa trimiti un lian li vision compact (full sticla) pe curier fara cutia originala cu polistiren. Pune si print cand te am intrebat daca iti asumi eventualele daune de transport daca ti o trimit in alt ambalaj. Nu pune doar ce ti se pare tie interesant incat sa iesi tu in avantaj. Nu gasisem cutia, oamenii mai si lucreaza, nu suntem toti internauti 24/7 ca tine. Nu stiu unde locuiesti tu, dar noi, astia care stam la casa mai avem un garaj, o magazie, un beci, un pod unde depozitam lucruri si spre deosebire de tine care probabil stai la apartament si iti conservi cutiile sub pat, avem mai mult de cautat. Si da, am gasit cutia intre timp, dar fara polistiren, am pus si poza cu pc ul in cutie si cu username ul tau scris, ca deh, esti putin dus si imi spui iar ca e fake, ca l am dat altcuiva. Te sfatuiesc sa faci un control, din ce observ ai devieri de comportament. Un om normal nu are cum sa se frustreze in halul asta si sa dispere cand nu merg lucrurile cum isi doreste el. Imi spui ca ai facut investitii, pai stai asa..pc ul nu era complet, cu sau fara componentele mele tu tot trebuia sa cumperi restul pentru a l pune pe picioare. Care i logica?
Invata sa vorbesti si nu te mai agita, nu ti am cerut nici un leu avans sau mai stiu eu ce. Nu mai injura in privat si invata sa ti asumi. Da, eu ti am spus ca nu mai gasisem cutia, corect, vina mea ca m am pronuntat inainte sa verific. Nu am zis ca nu ti l trimiteam, dar nu am cum sa imi asum eu daune din moment ce te am informat ca nu aveam cutia originala. Si da, sambata cand voiai sa vii tu, o sa fiu in concediu, promit ca iti trimit si poza..poate crezi ca si asta e fake

))
In orice caz, ai probleme de comportament, injuri si te agiti de parca ti am bagat mana in buzunar, imi spui ca sunt psihopat, dar de fapt tu esti ala care isi face filme si ma pui sa ti trimit poze cu pc ul doar sa te asiguri tu ca nu l am dat la altcineva, sa nu fi tu mintit. Ti am pus si poza, pune o de fundal pe telefon, oricum nu iti mai trimit nimic, chiar daca am gasit cutia

pentru simplul fapt ca ai injurat ca un disperat, m ai acuzat pe nedrept si m ai pus intr o lumina proasta aici. Cum ti am spus, fiecare crede cum si ce vrea, eu nu dau explicatii nimanui, am raspuns aici doar sa inteleaga lumea ca esti un pervers prefacut, in privat injuri si pe public te dai victima.