Se vinde Playstation 5 chasis C, versiunea digitala, cu 2 controllere si un stand wireless de reincarcare controllere (dar este o chinezarie, puteti sau nu sa il folositi), achizitionat de catre un prieten de la un dealer Orange din Auchan Drumul Taberei in mai 2023 (eu l-am preluat in august 2023), accept orice fel de testare, merge fara probleme. Imi spuneti daca vreti sa va dau vreo serie anume, sau orice, comunicati si fara probleme.
Pret 1650 ron.
Se vinde deoarece chiar sta degeaba 90% din timp, am si cutia originala la el, dar e cam deteriorata deoarece l-am tot plimbat unde mai mergem noi la un apartament la Sinaia, insa nici acolo nu prea l-am folosit, mai mult plimbat a fost...
Am in prezent un cont de Turcia (deluxe) facut anul trecut prin siteul Kinguin, pe care l-am folosit, in principiu o sa-i dau reset in momentul achizitiei, intr-un fel imi pare rau de contul respectiv deoarece are o gramada de titluri adaugate (fiind cont Deluxe in fiecare luna erau 3 titluri gratuite - unele mai stralucite decat altele si se puteau adauga si din aplicatia de mobil), din pacate nu merge prelungit decat cu adresa si cc de Turcia...
In contul acesta se pot vedea si nr de ore jucate, ca sa va faceti o idee ca este destul de nefolosit...
Locuiesc in zona Floreasca, Barbu Vacarescu, sector 2. Nu trimit prin curier, nu ma pricep si mi se pare complicat, nu am nimic de ascuns, cine vrea sa il ia, vine il vede, il testeaza si il cumpara.
Simplu si eficient.
Rog si ofer seriozitate, va rog nu insistati cu oferte aiurea ca sa nu ne pierdem timpul reciproc, caci la mine efectiv nu arde...
P.s. motanul din poze nu se vinde cu consola, s-a bagat abuziv in poze....