General Stuff => Generalităti => Cum, cât, unde? => Topic started by: IaMa on 22 May 2018, 14:39
-
::)
-
South Burger. Alta recomandare chiar nu am.
-
Black by DonCafé Brasserie in Mall Baneasa.
Nevasta isi ia Corruption Fois Gras (scump rau!, asta e), eu prefer The Spicy. Ne plac maxim.
Cartofii sunt extra, din pacate.
http://blackbucharest.ro/menu/
-
Am mancat la Baz, prima oara pe Floreasca. Dupa s-a mutat pe Barbu Vacarescu si imediat dupa s-a certat cu cei de acolo, de alte cateva ori pe Decebal si ultimele dati l-am gasit la 3Kombinat. Cand am pofta de burgeri incerc sa merg pe mana lui.
Altfel, imi placea Burger Van dar era obositor sa alergi prin oras in cautarea lor.
In rest, ocazional am mai mancat pe la Zahana 33 Grill (aveau reclama la un moment dat cu 1kg Burger la 25-29 lei), si Vivo.
-
A incercat cineva burgerul de 1kg de la zahana? si eu il tot vad pe facebook, dar nu pare cine stie ce din poze :D.
Cred ca e doar de foame :D
Eu din pacate nu mai pot sa recomand Circusul. De 3 ori am cumparat burger in ultimele 2 luni si de fiecare data a venit crud. Am cerut specific a doua si a treia oara sa fie bine facut, si tot a venit cu interiorul crud. Eu nu inteleg ce e asa greu sa le faci frate cum trebuie.
-
Recomand burgerii de la Red Angus, desi prestul e cam piperat.
-
Zahana 33 Grill s-a inchis. Am cunostinte care au incercat burger-ul de 1KG, dar am inteles ca nu a fost nimic special.
Preferatii mei din Bucuresti sunt Switch.eat si Vivo. Am incercat in multe locuri, 3Kombinat este ok, dar cred ca si ei au inchis (muncesc prin zona si am vazut ca sunt inchisi de ceva timp). Inca nu am ajuns la Za Lokal si Re:Modelier despre care am auzit ca sunt foarte buni.
-
Uite, eu la Switch.eat nu am ajuns inca si de un an tot incerc sa ajung :D, mai ales ca au deschis si terasa acum.
Poate bag unul in weekend.
-
Recomand si eu Switch.eat, imi place ca iti ofera o gramada de sosuri delicioase. Cartofii si coleslaw-ul sunt buni. La un moment dat aveau o rotatie saptamanala de burgeri speciali, nu stiu daca inca mai fac asta.
-
Uite, eu la Switch.eat nu am ajuns inca si de un an tot incerc sa ajung :D , mai ales ca au deschis si terasa acum.
Poate bag unul in weekend.
Atunci sa ai pofta. Cum a mentionat Wolfe, ai varietate de burgeri, iar cartofii si salata coleslaw sunt foarte bune.
-
https://www.youtube.com/watch?v=yiAhBe8fGwc
-
Sunt ok burgerii de la Gradina Floreasca, recomand Greuceanu, Il Maestro, dar sunt pe la 35 lei, nu 24 cat e cel din clip, dar mi se par tot mai uscati (carnea nu e suculenta) pe zi ce trece, mananc destul de des acolo.
-
35 de lei este un pret normal daca vrei un burger ok. Dar daca de la o zi la alta se schimba in rau, no comment :)
-
35 de lei la un burger cam ... trebuie sa fie restaurant cu multe Michelin-uri. :)
-
Nu am lucrat in bucatarii cu stele michelin. Dar atata timp cat carnea nu este cea congelata din comert, sosurile nu sunt la galeata, ingredientele sa fie de calitate si o chifla corecta, nu ai cum sa scoti burgerul ala pe care il viseaza clientul. Nu sub 30-45 lei! Doar chiflele brioche cu care lucram costau 3.7lei/buc. O chiftea facuta corect, la 280Gr, costa in jur de 10-13 lei. Mai adauga si sosuri facute in casa, salate, bacon, branze, garnituri, etc
-
Nu uita salarii, utilitati, chirie, profit si ce-o mai fi.
-
Am dat din casa doar o parte. Desigur, cheltuielile sunt enorme.
-
Modelier - n-am mai fost de vreo luna .... dar ultima data mi-a placut. Am mancat Super Mario si Hangover. Si cartofii sunt buni. Nu-s din aia congelati.
-
Pai la southburger exista burgeri sub 30lei si sunt buni, lafel si la burgherie in Constanta, tot sub 30lei(cartofi inclusi+sos).
-
Pai la southburger exista burgeri sub 30lei si sunt buni, lafel si la burgherie in Constanta, tot sub 30lei(cartofi inclusi+sos).
Daca stii cu ale bucatariei faci bun si din prost ;)
Sper ca m-am facut inteles :)
-
Erau doua locuri distince in postarea aia, trebuie sa explici despre cine e vorba. Eventual in privat :D
-
Incerc sa spun ca nu se poate scoate un burger la vanzare sub 30 de lei, daca il faci de la zero, cu carne proaspata, chifle brioche, sosuri, etc.
Tot ce este sub 30, este facut din placi congelate si chifle din comert ;)