General Stuff => Generalităti => Cum, cât, unde? => Topic started by: cmay on 19 May 2018, 14:06
-
Unde mancam cea mai buna shaorma?
-
Sigur nu la Doner King Vergului.
-
Am mancat aseara o shaorma La Halealea si per total pot zice ca a fost buna. Lipia facuta de ei si sosurile sunt foarte bune, insa nu stau prea bine la varietatea celorlalte ingrediente. Aveau numai varza, ceapa si castraveti murati.
-
S-adaugam ca e optional sa gasesti deschis la H :D
-
S-adaugam ca e optional sa gasesti deschis la H :D
Sincer sa fiu n-am mai mancat le ei de cativa ani, desi stau in zona. Bine ca am gasit deschis :D
-
Fiind fan Pizza Hut (nu ma injurati), am reincercat dupa ceva vreme Pizza Hut Delivery. Concluzia, e in continuare mult sub produsele din restaurante, mai ales in ceea ce priveste blatul, si nu merita bataia de cap.
-
Daca tot a venit vorba de pizza, pe unde va mai delectati cu pizza?
La comanda eu iau intotdeauna Trenta, nu m-a dezamagit niciodata.
In restaurant insa?
-
In materie de Pizza, recomand sa incercati Dodo, au deschis de cateva luni in zona Dristor si chiar e super!
-
Eu am bagat un Spartan zilele trecute si a fost destul de bun, mai ales sosurile.
-
Bagat si eu Spartan in weekend. Carnea nu e nimic special, dar sosurile sunt multe si bune. Iar pretul e mic, asa ca overall merge.
-
Pentru cei care stau in sector 4 o pizza chiar buna am mancat la Pizza Grand Forno D'Italy (pe Brancoveanu). E doar cu livrare si take away.La livrare chiar nu stiu cum e, prefer sa o iau personal (din momentul in care suni, dureaza cam 20 min pana e gata).
-
Mie la Spartan sincer nu-mi plac sosurile. Maioneza e dintr-aia de galeata de 10l. :)
-
Poate sa fie si dintr-un butoi :)))
Totusi vorbim de maio-maio sau maio cu usturoi? Scuzaț ignoranta.
-
Cred ca 9/10 locatii au maioneza la 10L. Diferenta este ca la Spartan platesti 14RON pentru un Gyros de pui, iar in alte locuri 20+ lejer, folosind aceleasi ingrediente. Totusi, sunt sigur ca putem numara pe degete locatiile de tip fast-food unde folosesc ingrediente de calitate.
-
Pentru sectorul 3, zona ozana-salajan recomand Bon Pizza&Grill.
Pravalia este a unui prieten bun cu care am si lucrat in domeniu(nu pizzerie).
-
Mai toate restaurantele își cumpără produse tip Horeca, adică la gramaje mari per bucată. Eu cred ca totuși e importantă calitatea nu cantitatea
-
Pentru sectorul 3, zona ozana-salajan recomand Bon Pizza&Grill.
Pravalia este a unui prieten bun cu care am si lucrat in domeniu(nu pizzerie).
Face livrari?
Edit: Am gasit bonpizza.ro. Livreaza si la mine in zona. Cu prima ocazie fac recenzie.
-
Am luat eu o pizza mare de la bon piz,a recent, e scumpa si mediocra. Nu stiu celelalte produse cum sunt.
-
Poate nu stiu eu cu pizza ;)
-
Locuiesc in zona si sincer mi s-au parut preturile cam mari pt ce ofera. Totusi e cam remote plasata, e mai "de cartier". Probabil ar fi fost ok sa justitifice preturile prin calitatea produselor dar .. :(
-
Fabio Pizza ati incercat? Eu comand de ceva timp de la ei si ma consider multumit.
-
Am văzut mentionandu-se de Spartan.
Au deschis un local si în Mall în oraș la mine.
Deci Christ, e nasol tare ce fac băieții aia acolo. Si ma refer la concept, trecând peste potențiale diferențe intre locații.
-
La Socului, shaorma de vita mare a ajuns sa coste 25 lei :o ! Sunt noul Dristor ce sa mai! Si nici macar nu mai este asa de mare ca inainte, probabil depinde de cine o face! Unii am vazut ca cer doar la un anumit shaormar sa le faca. La socului delfinului ultimele doua dati le-a preparat acelasi baiat imbracat in negru, cred ca este mai "sef" decat cei imbracati in alb, le-a umplut pe ambele cu varza si castraveti.... I-am taiat de pe lista.
Cum ajung destul de des pe la Mega Mall, trec mereu pe langa Spartan si niciodata nu mi-a placut carnea la ei cum arata - prea rumenita spre arsa, este neagra aproape.....
-
Sa incercati candva si Mesopotamia, au carne de curcan si imi aduce aminte de Doner de pe Vergului.
-
Sa incercati candva si Mesopotamia, au carne de curcan si imi aduce aminte de Doner de pe Vergului.
hmm... te referi la doner king vergului? sa inteleg ca nu esti la curent cu ce s-a intamplat saptamana trecuta? ancheta nu a ajuns la final, dar locatia cred ca inca este inchisa. conform primelor analize deocamdata nu gasise nimic, dar asteapta sa termine tot raportul.
Cam astea au fost stirile in ordine:
https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/evenimente/copil-mort-dupa-ce-a-mancat-shaorma-parintii-anchetati-de-politie-de-ce-nu-au-sunat-mai-repede-la-112-932349 (https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/evenimente/copil-mort-dupa-ce-a-mancat-shaorma-parintii-anchetati-de-politie-de-ce-nu-au-sunat-mai-repede-la-112-932349)
https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/evenimente/rasturnare-de-situatie-in-cazul-copilului-care-a-murit-dupa-ce-ar-fi-mancat-shaorma-ce-spun-primele-analize-932242 (https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/evenimente/rasturnare-de-situatie-in-cazul-copilului-care-a-murit-dupa-ce-ar-fi-mancat-shaorma-ce-spun-primele-analize-932242)
https://www.libertatea.ro/stiri/exclusiv-angajatii-shaormeriei-de-unde-ar-fi-mancat-copilul-care-murit-obligati-sa-faca-teste-medicale-2265831 (https://www.libertatea.ro/stiri/exclusiv-angajatii-shaormeriei-de-unde-ar-fi-mancat-copilul-care-murit-obligati-sa-faca-teste-medicale-2265831)
https://www.libertatea.ro/stiri/ce-date-noi-au-legistii-cazul-copilului-mort-dupa-ce-ar-fi-mancat-shaorma-2264225 (https://www.libertatea.ro/stiri/ce-date-noi-au-legistii-cazul-copilului-mort-dupa-ce-ar-fi-mancat-shaorma-2264225)
-
Serios? Azi aveam de gand sa bat drumul din Otopeni pana in Pantelimon, de pofta.
Cunosteam stirea, dar nu stiam despre ce shaormerie e vorba. Si chiar mi se parea un local curat, angajatii ok si mancarea gustoasa.
-
La Mesopotamia carnea e facuta pe plita si, in lipsa sosurilor, are gust de carne fiarta. O dată am mancat acolo si no more!
Edit : quick reply din tapatalk nu mai merge. Trebuie sa intru in fulleditor.
-
Serios? Azi aveam de gand sa bat drumul din Otopeni pana in Pantelimon, de pofta.
Cunosteam stirea, dar nu stiam despre ce shaormerie e vorba. Si chiar mi se parea un local curat, angajatii ok si mancarea gustoasa.
Inseamna ca era buna de vroiai sa bati atata drum. Desi ajung destul de rapid in zona, nu am luat niciodata de acolo, erau alte alternative, gen Socului etc
Asa s-a zis, ca despre Doner King era vorba, acum nu pot confirma. Doar daca a ajuns cineva prin zona sa vada daca este inchis. Am observat ca nu au mai aparut alte informatii, probabil inca se fac investigatii, se verifica analizele medicale ale angajatilor etc. Din primele analize ale localului, conform articolelor, nu au gasit nimic care sa provoace tragedia, dar mai urmau sa vine si alte analize. Daca localul iese ca a fost curat si a fost alta cauza tragediei, banuiesc ca trebuie sa apara un articol sa le spele imaginea, altfel slabe sanse sa mai mearga afacerea daca vor sa deschida iar.
@Adi, la Mesopotamia carnea am vazut ca este pe tepuse nu pe plita. Nu am luat pana acum ca sa stiu ce fel este la gust, dar am observat ca este carne tocata.
-
Carnea facuta pe loc, pe plita mi se pare mult peste tepusa. Doar nu iei saorma fara sosuri cum zice Adi.
De la mesopotamia chiar n-am mancat, dar recomand Alladin din Buzau (pui/vita/oaie preparate pe loc pe plita). Din pacate sunt cam mediocri la restul ingredientelor dar carnea e cea mai buna din cate am mancat intr-o saorma. Dupa cum apare cand o scoate din frigider sunt foarte mici sansele sa contina mdm.
Am observat ca de ceva timp si dines face la plita, dar e mult sub cel din buzau (carnea e deja facuta iar angajatii foarte scarbiti).
-
Mesopotamia are carne de curcan si de fiecare data e foarte arsa. Cel putin eu numai asa am prins.
La spartan am mancat de doua ori si de fiecare data mi s-a facut rau. Cred ca de la sosul ala de usturoi.
-
La H o mai fi deschis?Mi s-a facut brusc pofta, lol.
edit: mi-a trecut.
-
Dacă tot am vorbit de Mesopotamia, nu puteam să ratez ocazia. (https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180525/bca1ac8581552d080a635fbcce133a15.jpg)
@Adi merge quick reply din Tapatalk.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
-
Inseamna ca e de la versiunea mea, veche. O sa pun una mai recenta.
Eu am mancat la Mesopotamia in Mega Mall si puneau carnea de curcan, nemarinata, direct pe plita. Acum, nu stiu cum e mai bine, sa stea cu ea cruda in frigider sau pe tepusa?
-
Jerry's si-au revenit? Pun malai pe pizza aia a lor? M-au exasperat ca le aduceam aminte cat malai puneau odinioara si tineam expres sa puna si tot fara venea. Pana m-am saturat si nu am mai luat de la ei.
-
Fabio Pizza ati incercat? Eu comand de ceva timp de la ei si ma consider multumit.
Am mâncat vreo 4 ani la rând de când mi-a recomandat soră-mea blatul integral. Am testat vreo 20 de feluri cred și nu știu dacă am găsit vreo 3 care să-mi displacă (din cauza combinațiilor mai ciudate).
Înainte de Fabio am mâncat într-o vreme de destule ori de la Presto.
În rest ocazional pe la Bonita (deh, biroul era lângă mall), Jerry's și alte pizzerii de pe diverse drumuri...
Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
@Adi: Posibil, mă anunți dacă e și voi verifica.
@Nekrataal: Mi-a fost rău de la porcăria aia de mălai, doar gustul ăla îl aveam în minte, și acum mă deranjează amintirea.
Mă omorâți cu topicul ăsta, mă gândesc doar la mâncare. Mâine poate iau iar de la Extra Cheesy Bites de la Pizza Hut.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
-
Deci e buna nebunia aia Cheesy Bites!
-
Shaorma de la Calif e de departe cea mai ok.Asta daca vrei sa mananci o shaorma ca lumea si nu o ciorba cu de toate.
-
Shaorma de la Calif e de departe cea mai ok.Asta daca vrei sa mananci o shaorma ca lumea si nu o ciorba cu de toate.
Pentru tine este cea mai ok, pentru altii este cel mult o tocanita in lipie cu morcovi :)
-
Shaorma de la Calif e de departe cea mai ok.Asta daca vrei sa mananci o shaorma ca lumea si nu o ciorba cu de toate.
Pentru tine este cea mai ok, pentru altii este cel mult o tocanita in lipie cu morcovi :)
Pentru unii primeaza calitatea, nu cantitatea.Eu nu mananc shaorma doar ca sa-mi umplu matu'.Dar stii cum e, different strokes for different folks.
-
Nu te contrazic, probabil Calif face cea mai de calitate tocanita cu morcovi in lipie din Ro. De cantitate, nu mai deschidem subiectul, posibil nici cantarul sa nu se miste la ce gramaje se folosesc acolo.
Iti respect parerea, fiecare haleste unde crede ca-i mai bine.
-
Nu te contrazic, probabil Calif face cea mai de calitate tocanita cu morcovi in lipie din Ro. De cantitate, nu mai deschidem subiectul, posibil nici cantarul sa nu se miste la ce gramaje se folosesc acolo.
Iti respect parerea, fiecare haleste unde crede ca-i mai bine.
Cum am spuns si inainte, nu toata lumea vrea sa manance mult si prost, unele persoane prefera calitatea.Daca tu preferi sa mananci ciorba cu de toate, asta e treaba ta.Eu unul prefer lucrurile de calitate.
-
Cu morcovi buni, nici de ochelari nu ai nevoie.
-
Cum am spuns si inainte, nu toata lumea vrea sa manance mult si prost, unele persoane prefera calitatea.Daca tu preferi sa mananci ciorba cu de toate, asta e treaba ta.Eu unul prefer lucrurile de calitate.
Unora le place tocanita de morcovi in shaorma, altora le place ciorba, fiecare pe gustul lui. Eu personal, in 90% din cazuri nu iau cu sosuri, cartofi si varza. Cu morcovi nici nu are rost sa mai zic. Doar de la H am luat cu sosuri si maxim 3. pt ca da iese ciorba. In schimb la Calif, vrei sa recunosti sau nu, sosurile lor in combinatie cu cartofii si morcovul are fix gust de tocanita si nu pt ca am decis eu ca asa este, mai multi spuneau asta pe forumul vechi.
-
Nu te contrazic, probabil Calif face cea mai de calitate tocanita cu morcovi in lipie din Ro. De cantitate, nu mai deschidem subiectul, posibil nici cantarul sa nu se miste la ce gramaje se folosesc acolo.
Iti respect parerea, fiecare haleste unde crede ca-i mai bine.
Cum am spuns si inainte, nu toata lumea vrea sa manance mult si prost, unele persoane prefera calitatea.Daca tu preferi sa mananci ciorba cu de toate, asta e treaba ta.Eu unul prefer lucrurile de calitate.
Unora le place tocanita de morcovi in shaorma, altora le place ciorba, fiecare pe gustul lui. Eu personal, in 90% din cazuri nu iau cu sosuri, cartofi si varza. Cu morcovi nici nu are rost sa mai zic. Doar de la H am luat cu sosuri si maxim 3. pt ca da iese ciorba. In schimb la Calif, vrei sa recunosti sau nu, sosurile lor in combiantie cu cartofii si morcovul are fix gust de tocanita.
Habar nu am de unde ai mancat shaorma,dar cea de la Calif numai gust de tocanita nu are.
-
Habar nu am de unde ai mancat shaorma,dar cea de la Calif numai gust de tocanita nu are.
Calif Iancului. Nu stiu unde mai sunt locatii, dar mi-e greu sa cred ca in altCalif, carnea lor cu morcovi ar avea alt gust, dar orice este posibil.
Dar stai putin, In Calif militari se taie morcovul cu sabia laser rofl =))
https://www.youtube.com/watch?v=Sii9hnUHQ4A (https://www.youtube.com/watch?v=Sii9hnUHQ4A)
-
De acolo mananc de obicei si shaorma in nici un caz nu are gust de tocanita.
-
Bai, gata, terminati. Vorbiti de parca nu ati mancat niciodata o tocanita buna.
-
Prefer in orice zi "tocanita" de la Calif in detrimentul gunoiului de la H.De la H am mancat o singura data, asta dupa ce am vazut cat de apoteozati erau pe forumul vechi si am fost complet dezamagit.Este o shaorma banala cu gust de ciorba, dar romanul, meltean din fire, prefera mult si prost de obicei.
-
Calif ar trebui sa isi redenumeasca retetele. Shaorma reintrerpretata cu morcov si naut.
Shaorma la turci inseamna carne din pulpa + tahini + sos din iaurt+usturoi si restul salata de legume ( fenel, coriandru, rosii, ceapa). Mai pui niste prafuri gen cardamon si piper si asta e tot.
Ca reteta, cea mai apropiata e la Dines, numai ca ei folosesc humus in loc de tahini.
-
Kebab, daca vorbesti de turci, nu shaorma.
-
Calif ar trebui sa isi redenumeasca retetele. Shaorma reintrerpretata cu morcov si naut.
Shaorma la turci inseamna carne din pulpa + tahini + sos din iaurt+usturoi si restul salata de legume ( fenel, coriandru, rosii, ceapa). Mai pui niste prafuri gen cardamon si piper si asta e tot.
Ca reteta, cea mai apropiata e la Dines, numai ca ei folosesc humus in loc de tahini.
Se vede ca nu stii despre ce vorbesti.Tu probabil faci referire la Maxi Dil, care de altfel nu este singurul produs vandut de ei.Daca vrei "shaorma" cu de toate(care de fapt este kebab) poti cumpara si asa ceva, doar ca nu este foarte populara in randul persoanelor care frecventeaza Califul.
-
Prefer in orice zi "tocanita" de la Calif in detrimentul gunoiului de la H.De la H am mancat o singura data, asta dupa ce am vazut cat de apoteozati erau pe forumul vechi si am fost complet dezamagit.Este o shaorma banala cu gust de ciorba, dar romanul, meltean din fire, prefera mult si prost de obicei.
Stai linistit ca si H a prins multe zile proaste, de asta am ajuns mai rar pe acolo. Asta cu sosurile nu tine, nu te obliga nimeni sa-ti bagi ca innecatul toate sosurile in shaorma, normal ca iese ciorba, este la mintea cocosului.
Voi vorbiti de "calitate" in loc de cantitate de la Calif, care este calitatea lor totusi, mai exact? Cu morcovii m-am lamurit, cu cantiatea lor de carne la fel. Despre ce calitate vorbim totusi? Au ferma de pui bio si nu stiam? Absolut toti folosesc aceeasi carne de pui, mi-e greu sa cred ca la Calif carnea de pui este premium, crescuta la tara in curte.
-
Eu unul fac referire la materia prima si produsele pe care le folosesc ei.Sunt satul de shaorma cu varza, muraturi si cartofi prajiti.Nu cred ca mai are rost sa comparam conditiile in care sunt facute produsele de la H cu cele de la Calif, sa nu mai spun de fauna care misuna pe acolo.
In alta ordine de idei, nu am intrat pe forum sa fac apologia unei shaormerii, ma doare fix in pix de amandoua.Dar mi se pare penibil sa arunci cu rahat in ei gratuit in conditiile in care ii lauzi pe unii ca cei de la H.
-
Pune o frana, chill out. Cand mai exact i-am laudat eu pe cei de la H, de te-am facut sa intri pe forum? Nici mie nu-mi pasa prea mult de nici una din ele, mi-am spus parerea despre Calif, sau nu este voie sa faci asta? Nu amplifica degeaba, ca nu arunca nimeni cu rahat, ce vorbim noi pe forum oricum este doar aici, indiferent de ce spunem, H va avea in continuare clienti, Calif va avea in continuare clienti si tot asa.
Totusi clipul cum sunt taiati morcovii de la Calif Militaari cu sabia laser, trebuie sa recunoastem este destul de funny. Unde mai vezi asa ceva? :D
-
Tot ca recomandare: Fendi Kebap - zona Petre Ispirescu. Carnea e gatita pe plita incinsa, mi-a adus aminte de ce mancam la "La Piadinerie" (nu mai exista de mult timp, era pe langa Str. Italiana).
Pun cascaval ras, au multe sosuri din care poti alege, iar la final totul e pus intr-o presa cu grill. YUM!
-
Tot ca recomandare: Fendi Kebap - zona Petre Ispirescu. Carnea e gatita pe plita incinsa, mi-a adus aminte de ce mancam la "La Piadinerie" (nu mai exista de mult timp, era pe langa Str. Italiana).
Pun cascaval ras, au multe sosuri din care poti alege, iar la final totul e pus intr-o presa cu grill. YUM!
Seamana dupa descriere cu Dado Dill de la Dado de langa Sir sau Dill de la Calif, ca tot se vorbeste cu atata pasiune despre ei :D Am sa-i notez, daca ajung prin zona sa vad ce fel este. Ms pt recomandare.
-
Kebab, daca vorbesti de turci, nu shaorma.
Conteaza mai putin numele, discutam despre reteta
-
Kebab, daca vorbesti de turci, nu shaorma.
Conteaza mai putin numele, discutam despre reteta
Reteta care o gasesti si la Calif.Citeste postul de mai sus.
-
Am fost aseară la "La Haleală" (nu mai fusesem cred că de mai bine de 6 luni) și.. nu mai e ca altădată. Am fost singurii doi clienți într-un inverval de 30 de minute, lipii in-house lipsă (nu că m-ar fi deranjat prea tare, dar chiar și alea "tip" au fost uscate a.î. se rupeau când le înfășurai), cantitatea pare că a scăzut. Nu m-a impresionat cu nimic și tind să cred că raportul calitate/preț e deja defavorabil cumpărătorului. Păcat, păcat..
-
Parerea mea este ca primii ani au fost cei mai buni din istoria H. De la H am luat cel mai bun Gyros si cel mai bun falafel.
-
Ptr pasionați :)
-
Mai imi trebuie o sabie laser ca-n Star Wars si ma pun pe treaba!
@Intermediarul: Voi cand spuneti "H", va referiti la "La Haleala", chestie la Gara de Nord?
-
Aia e.
-
Exact aia. Speram sa revina si userul cu pricina, sa ne mai povesteasca putin despre Suculenta si Savoare si alte Chestiuni scrise cu Diacritice din Doua in doua Cuvinte.
-
Am lucrat multicele luni chiar langa Polizu / Aerospatiala. Am mancat de cel mult doua ori, am fost dezamagit. Prima oara a pus un sos asemanator curry-ului si nu mi-a placut, a doua oara am cerut fara si mi s-a parut si mai rau ca prima oara.
Si eu mersesem tot asa, la recomandarea celor de pe forum.
Intr-un final, atunci cand aveam pofta, ajunsesem sa mananc de la Shaormeria BNC (fix peste drum de intrarea Garii de Nord, pe Calea Grivitei).
-
Pe multi dintre noi, chiar sosul de curry ne-a atras asa mult :D dar vorbim de perioada d-acum 2-3 ani.
-
Stirea asta cu shaormeria aia de pe vergului e cam foarte dubioasa, mai ales pe anumite site-uri de stiri spuneau ca parintii au orbit de la shaorma, cum se face ca doar 3 persoane fix s-au imbolnavit de la shaorma de acolo? Dupa ei n-au mai mancat macar 20-30 persoane? Cand treceam cu bicicleta pe acolo desi e in capatul celalalt al meu vedeam oameni la coada, e o shaormerie veche, nu se pot imbolnavi doar 3 oameni, pana au facut aia reclamatie aia au mai vandut 100 de shaorma. Cine stie ce au mai mancat ei, sa iasa analizele alea si dupa sa vina cu un verdict corect.
-
Mie mi se pare că e un amalgam de isterie media cu ignoranța părinților și durerea în.. a medicilor. E la fel ca în cazul morților de acum câțiva ani, s-a zvonit că a fost de la iaurt, i-au închis ăluia afacerea, l-au făcut de rahat în presă și pe urmă când analizele au spus că nu la el a fost contaminarea.. dezmințirea a apărut pe ultima pagină.
Întâi de toate nu îi dai șaorma unui copil de 3 ani. Ăștia nu ar trebui să mănânce piure, legume, chestii?
Mai apoi.. Părinții or fi spus tot ce au mâncat în ultimele 24 de ore. Printre care și șaorma. Și controlul s-a dus la șaormerie, deși poate nici familia nu respecta toate normele sanitare (dacă au cumpărat brânză de la țărani? sau ouă "de țară"?).
În sfârșit.. am citit că în urma controlului nu a reieșit nici o abatere de la normele sanitare la șaormerie.
-
Am ajuns azi pana in Auchan Titan si am observat ca s-a deschis un nou Calif acolo, dar parea diferit, arata gen Mcdonald, carnea pe tepuse nu era in fata, erau doar poze cu produsele care poti sa le comanzi -. Carnea era in spate, trebuia sa te dai mai intr-o parte sa o vezi.
Faza tare este ca in timp ce ma uitam pe la poze am vazut un angajat cum prepara un produs la lipie (posibil Dill, am vazut doar cu Dill aveau poze si costa 14 ron), a pus sos pe lipie, 3-4 cartofi si s-a apucat sa cantareasca carnea. Stiti cata carnea a pus? Fix 56 grame, nici mai mult, nici mai putin! 5-6! 56 de grame de calitate, nu de cantitate, vorba fanilor Calif. Cum sa nu se extinda cu gramaje din astea...atata timp cat sunt destui care cumpara....
-
Eu nu mai mananc Calif de vreo 2 ani, cand am fost la cel din Iancului si am vazut ce jeg este pe jos, efectiv le cadeau zeci de grame de ingrediente pe jos si pe masa unde o preparau, mi s-a parut horror.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Rautacisme, calitatea primeaza, ce importanta are cat iti pune sau de unde.
-
Rautacisme, calitatea primeaza, ce importanta are cat iti pune sau de unde.
Te-ai contrazis un pic singur, conteaza de unde obtin ingrendientele daca vrei calitate :)
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Calif urmeaza un protocol anume, am fost acu' cativa ani de 3-4 ori la interval de luni diferite, totul programat, picant nu exista de niciun fel, carnea are gust de tocana, pur si simplu nu simti gustul de carne normala chit ca e tocata, mai mananca omul acasa si musaca sau chiftele dar stiu ce carne e si mai ales ca are gust, chiar si la sarmale. Problema apare doar cand esti matrafoxat si vrei sa mananci ceva, chestia aia numita dil,drill sau shaorma lor e bomba pe roti, nu simti gust de mancare, daca le zici fara verdeturi or sa-ti zica ca asa e reteta, ca sa te saturi tre sa comanzi de 2 ori, ce ma seca mai mult era faptul ca iti venea la masa cu ceai, posibil ca ayranul sa fie scump dar eu nu ma impac cu ceaiul dupa o carne tocata. In locul califului prefer covrigi de la luca, sunt mai permisibili.
-
Rautacisme, calitatea primeaza, ce importanta are cat iti pune sau de unde.
Te-ai contrazis un pic singur, conteaza de unde obtin ingrendientele daca vrei calitate :)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ma refeream la postul tau, ca le cade carnea sau legumele pe masa, pe tejghea, etc. Tepusa e universala, sunt maxim 2 producatori de asa ceva in București.
Iar patronii sunt romani, se vede cand fac reclame de genul "mirodenii atent selectionate din Turcia". Păstrează ți clientii pe care ii ai, nu te da rechin la apa mica.
-
Fiind gurmand și având apetit doar la ore mici ( :'( ), am poposit azi la Melissa Kebap (https://foursquare.com/v/melissa-kebab/4e4cfda8ae60bb50126b3514 (https://foursquare.com/v/melissa-kebab/4e4cfda8ae60bb50126b3514)). Înclin să cred că mi-a făcut vreo manevră pe sub masă gen "iuțeala de mână, nebăgarea de seamă", că îmi amintesc că a tăiat ceva carne de pe țepușa aia și chiar s-a apropiat cu șaorma mea de ea, dar pe cuvânt dacă nu am avut impresia că am comandat vegetariană. Probabil, după rețeta descrisă de Intermediarul mai sus, o fi pus doar 56 de grame.
-
Am fost astazi La Haleala si am mancat una mare mixta de zile mari. Carnea frageda, sosurile foarte bune si legumele proaspat taiate.
-
Cand patesti o bucurie din asta, prima grija trebuie sa fie sa anunti aici. Ca in cateva ore se pot schimba multe.
-
am fost azi ( miercuri seara ) la H la ora 22 si nu mai era carne pe nici unul din bete -.-
-
am avut proasta si imbecila inspiratie sa ma duc la divan. am comandat ceva ce se chema dill. o ciorba cu gust de casvaval ieftin si urme de tocatura de vita. oricum o alegere mult mai buna decat puiul combinat cu morcovi. oare cine e tampit sa plateasca carne si primeasca morcovi??
-
weeppi cum sa mananci de acolo , bine daca nu esti din zona sau a fost prima data inteleg , pe langa calitatea foarte proasta a ingredientelor cea mai mare problema e igiena , fii fericit ca esti sanatos
-
am luat azi de la H de pui mare
560 grame (700 advertised) dar nu am optat pentru tot
carnea- ok la gust, dar plina de cartilaje
Sosuri nu la fel de variate ca alta data dar bune la gust.
Baiatul care m-a servit era la tigara afara; cand a intrat, nu s-a spalat nu si-a pus manusi. Lipia a aruncat-o de 2 ori in microunde si aia a fost. Bon nu exista. In camera din spate erau 4-5 porumbei care scavange-uiau...
Overall: mai slab decat in alti ani.
-
am luat azi de la H de pui mare
560 grame (700 advertised) dar nu am optat pentru tot
carnea- ok la gust, dar plina de cartilaje
Sosuri nu la fel de variate ca alta data dar bune la gust.
Baiatul care m-a servit era la tigara afara; cand a intrat, nu s-a spalat nu si-a pus manusi. Lipia a aruncat-o de 2 ori in microunde si aia a fost. Bon nu exista. In camera din spate erau 4-5 porumbei care scavange-uiau...
Overall: mai slab decat in alti ani.
Mda, nespalati mai sunt unii... Eu nu cumparam daca eram in locul tau,decat daca iti place lipia cu aroma de tigara. Si eu am patit la H mai demult, insa l-am rugat sa se spele pe maini si s-a spalat. Mie nu-mi convine sa ma duc sa-i urmaresc daca se spala sau nu si cel mai bine evit si nu mai cumpar. De exemplu am luat de la Socului si baiatul s-a spalat pe maini fara sa-i spun. La shaormeria Baneasa am trecut odata si erau toti afara la tigara, nici nu m-am obosit sa mai intru.
Asta cu bonul, pana si una de cartier amarata iti da bon acum fara sa ceri tu. Este gara de nord, acolo merge...
-
am luat azi de la H de pui mare
560 grame (700 advertised) dar nu am optat pentru tot
carnea- ok la gust, dar plina de cartilaje
Sosuri nu la fel de variate ca alta data dar bune la gust.
Baiatul care m-a servit era la tigara afara; cand a intrat, nu s-a spalat nu si-a pus manusi. Lipia a aruncat-o de 2 ori in microunde si aia a fost. Bon nu exista. In camera din spate erau 4-5 porumbei care scavange-uiau...
Overall: mai slab decat in alti ani.
Mda, nespalati mai sunt unii... Eu nu cumparam daca eram in locul tau,decat daca iti place lipia cu aroma de tigara. Si eu am patit la H mai demult, insa l-am rugat sa se spele pe maini si s-a spalat. Mie nu-mi convine sa ma duc sa-i urmaresc daca se spala sau nu si cel mai bine evit si nu mai cumpar. De exemplu am luat de la Socului si baiatul s-a spalat pe maini fara sa-i spun. La shaormeria Baneasa am trecut odata si erau toti afara la tigara, nici nu m-am obosit sa mai intru.
Asta cu bonul, pana si una de cartier amarata iti da bon acum fara sa ceri tu. Este gara de nord, acolo merge...
Trecand peste toate, ce am vrut sa subliniez este ca asemenea probleme nu ar trebui sa existe la o afacere care functioneaza de atata vreme. Probabil din aceasta cauza nu se pot extinde. Imi pare rau pentru ca au marfa mai buna decat altii. Razvane, pune parul pe ei.
-
hold on, mai zi de porumbeii aia :))
cum adica in camera din spate?? gen au intrat prin fata si au mers nestingheriti pana acolo?? Sau acolo mai e o alta intrare/geam?
mi se pare hilar :))
-
hold on, mai zi de porumbeii aia :))
cum adica in camera din spate?? gen au intrat prin fata si au mers nestingheriti pana acolo?? Sau acolo mai e o alta intrare/geam?
mi se pare hilar :))
Mai e o intrare in spate in curte (cred ?) pe unde au intrat porumbeii. Sau poate in spate e un porumbar si de fapt asta este secretul gustului.
-
Aștept să îmi fie pregătită mâncarea. Încă un lucru care îmi place la Dodo. (https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180619/7f79c78599e596d45688be150fe67ebd.jpg)
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
-
Și restul pozelor :d(https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180619/edac7eb6ada591569dd22f45d43b18d2.jpg)(https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180619/52e8641e2e08af15f41ba6bbda4968f6.jpg)(https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180619/45f205e939532049eeb74234fea30183.jpg)
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
-
am luat azi de la H de pui mare
560 grame (700 advertised) dar nu am optat pentru tot
carnea- ok la gust, dar plina de cartilaje
Sosuri nu la fel de variate ca alta data dar bune la gust.
Baiatul care m-a servit era la tigara afara; cand a intrat, nu s-a spalat nu si-a pus manusi. Lipia a aruncat-o de 2 ori in microunde si aia a fost. Bon nu exista. In camera din spate erau 4-5 porumbei care scavange-uiau...
Overall: mai slab decat in alti ani.
Mda, nespalati mai sunt unii... Eu nu cumparam daca eram in locul tau,decat daca iti place lipia cu aroma de tigara. Si eu am patit la H mai demult, insa l-am rugat sa se spele pe maini si s-a spalat. Mie nu-mi convine sa ma duc sa-i urmaresc daca se spala sau nu si cel mai bine evit si nu mai cumpar. De exemplu am luat de la Socului si baiatul s-a spalat pe maini fara sa-i spun. La shaormeria Baneasa am trecut odata si erau toti afara la tigara, nici nu m-am obosit sa mai intru.
Asta cu bonul, pana si una de cartier amarata iti da bon acum fara sa ceri tu. Este gara de nord, acolo merge...
La ce ora ai fost ? :)
-
Alex, zi-ne si cum a fost, ca de aratat arata bine.
-
Urmatoarea intalnire forumologica (prima, sper) o facem la saormerie?
-
Da, bagam in noi pana cadem sub masa.
-
Pizza a fost buna, ca de obicei. Recomand celor care sunt din B si BV sa incerce.
Au des promotii, trebuie urmarite. De exemplu, pe cele din poza am dat cam 40 lei.
-
La Haleala au bagat o salata noua de cruditati si varza plus o noua senzatie de sos de usturoi made in za house . Recomand una mare mixta :)
-
În seara asta am luat prin Glovo de la Dristor. Poate fi folosit și cod refferal, 20 lei pentru cel care se înscrie și 20 pentru cel care a generat codul. 195GG9P (https://glovoapp.com/promo?c=195GG9P)
Livrare gratuită cod FIRSTDAY sau BUNAGLOVO
Am plătit 10 lei diferența pe 2 baghete pui, și i-am lăsat băiatului 5 lei. A venit cu skate-ul, și deși stau lângă Dristor Kebap, livrarea s-a făcut de la București Mall. Am primit caldă mâncarea. (https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180624/91a69c334f3e7d3cd414cf2b0e67d58e.jpg)(https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180624/4e9516c1dc98d847e2f0f01a29faf717.jpg)(https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180624/b248369a1b42a39ad27ae15f65cf6440.jpg)
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
-
Ce variante eat all you can mai cunoastesti prin Bucuresti ? (Orientale de preferinta)
-
WTF s-a intamplat cu Genin, de ce este inchis?
-
e inchis de cateva saptamani bune. Auzisem ca renoveaza, insa nu cred.. :)))
-
Recent s-a deschis Reina kebab la Orizont, Drumul Taberei. Am mancat de 2 ori pana acum, saorma medie 13 lei, carne destula, multe sosuri/legume disponibile. Chiar gustoasa, o recomand
-
Unde gasesc mancare ok in Ploiesti, dar fara preturi extravagante. ?
Planuiesc sa plec in weekend pana in ploiesti si nu as vrea sa ajung la o shaormerie .
-
Nero Bianco, e in centru se mananca bine si nu e foarte scump. Daca tot esti pe acolo, neaparat sa dai si pe la una din cele 3 locatii ale cofetariilor Delice. (mousse alb, 6.9 lei / prajitura, eu de acolo plec de fiecare data cu tort).
-
Perfect, mersi mult.
Acum sa vad daca opresc de tot in ploiesti sau continui spre brasov. :)
-
In drum spre Brasov ai Casa Dragului - mancare buna, insa e scump. Cel mult incearca o supa / ciorba preferata.
La casa Magica in Busteni se manca bine si ieftin, o portie de snitele de exemplu ajungea la 2 persoane.
In Brasov ai Dodo, desi il gasesti si in Bucuresti. Mai era si ceva cu piadina, insa nu-mi dau seama acum cum se numea, era coada si noaptea.
Mai ai Ando's pe langa centru si Addiction. Mai cauta pareri despre ele, nu stiu daca si-au pastrat preturile sau bucatarii si retetele.
-
La Ando's am mancat si eu acu 10 ani si mi s-a parut foarte bun, portie foarte mare si ieftin. Mi-a ramas in cap :D
-
Recent s-a deschis Reina kebab la Orizont, Drumul Taberei. Am mancat de 2 ori pana acum, saorma medie 13 lei, carne destula, multe sosuri/legume disponibile. Chiar gustoasa, o recomand
Am mancat de la ei, nu exagerez dar a fost cea mai proasta shaorma mancata vreodata, le-am mai dat intr-o seara o sansa si am luat cartofi, erau vai de capul lor, cand m-au intrebat de ce am aruncat-o si le-am zis cum e carnea mi-au zis ca ei stau 12 ore acolo.
-
https://hotelcapitol.ro/meniu-pranz/
Merita incercat daca sunteti in trecere, nu e nimic special, dar la 27 lei cat este meniul ....
La tao mai este decent, s-a facut 29 ron si acolo.
Cel din vitan eat all you can chinezesc (care rupea orice din pct meu de vedere) nu mai este din pacate...
-
Meamă ce poftă am de un souvlaki de la Vian - Constanța 🤩
Nu cred că mai ajung anul ăsta, poate încerc zilele astea ceva de la Spartan.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
-
https://hotelcapitol.ro/meniu-pranz/
Merita incercat daca sunteti in trecere, nu e nimic special, dar la 27 lei cat este meniul ....
La tao mai este decent, s-a facut 29 ron si acolo.
Cel din vitan eat all you can chinezesc (care rupea orice din pct meu de vedere) nu mai este din pacate...
Nu stiu ce intelegi tu prin special, dar chiar au mancare foarte buna la Capitol, supe, salate, feluri principale, deserturi, paine de casa, toate la discretie. Calitatea este foarte buna, cantitatea... all you can eat.
Si acum ma gandesc la supa chinezeasca de ciuperci din zilele cu tema asiatica :)
-
Am auzit că shaorma la București e criminală... https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/evenimente/copil-mort-dupa-ce-a-mancat-shaorma-parintii-anchetati-de-politie-de-ce-nu-au-sunat-mai-repede-la-112-932349
-
Ai auzit prost si tarziu cu doar 2 luni. Nu a fost de la saorma, ca altfel mureau mai multi, nu doar unul.
-
https://hotelcapitol.ro/meniu-pranz/
Merita incercat daca sunteti in trecere, nu e nimic special, dar la 27 lei cat este meniul ....
La tao mai este decent, s-a facut 29 ron si acolo.
Cel din vitan eat all you can chinezesc (care rupea orice din pct meu de vedere) nu mai este din pacate...
Nu stiu ce intelegi tu prin special, dar chiar au mancare foarte buna la Capitol, supe, salate, feluri principale, deserturi, paine de casa, toate la discretie. Calitatea este foarte buna, cantitatea... all you can eat.
Si acum ma gandesc la supa chinezeasca de ciuperci din zilele cu tema asiatica :)
Mai special, adica oriental...nu stiam ca este si cu tematica, bine de stiut ;)
-
FYI s-a redeschis la Genin
-
Meamă ce poftă am de un souvlaki de la Vian - Constanța 🤩
Vesti proaste, s-a desfiintat
-
Nooooooooes, de ce? Era singurul motiv pentru care mergeam la mare. :))
-
Salutare.
Am luat azi un gyros de la Dionysos, în Victoriei. Am aşteptat şapte minute după el. Nimic deosebit: puiul - prea uscat, cartofii - idem (în fine, măcar nu erau din ăia congelaţi). Livrează şi acasă, cred (cât am stat acolo, a venit un amărât cu geanta de uber eats în cârcă). Primeşti destul de multă mâncare, da' nimic wow. 24 de lei porţia.
Au şi burgeri, şi souvlaki/halloumi/alte trăsnăi greceşti, dar prima experienţă nu mă-ndeamnă la o revenire în curând.
Burgeria Ştirbei: la început au fost excelenţi, actualmente sunt doar decenţi. Preţuri OK (22-26 lei o porţie burger + cartofi, 18 lei o porţie burger vegetal + cartofi (fac şi de post), 20 lei o porţie burger de pui + cartofi - ăsta chiar nu mi-a plăcut).
Haleala mai trăieşte? Ultimele două dăţi când am trecut pe-acolo părea a fi închisă definitiv.
-
http://www.lahaleala.ro/index.html
"Site suspendat pentru neplata"
Probabil ca nu mai traieste. Se pare ca antreprenorul intergalactic Razvan, aka Suculenta si Savoare, a dat-o-n nas.
Macar a fost frumos din partea lui ca a anuntat inchiderea, sa nu bata fraierii drumul degeaba. Not.
-
Am fost aseară la "La Haleală" (nu mai fusesem cred că de mai bine de 6 luni) și.. nu mai e ca altădată. Am fost singurii doi clienți într-un inverval de 30 de minute, lipii in-house lipsă (nu că m-ar fi deranjat prea tare, dar chiar și alea "tip" au fost uscate a.î. se rupeau când le înfășurai), cantitatea pare că a scăzut. Nu m-a impresionat cu nimic și tind să cred că raportul calitate/preț e deja defavorabil cumpărătorului. Păcat, păcat..
http://www.lahaleala.ro/index.html
"Site suspendat pentru neplata"
Probabil ca nu mai traieste. Se pare ca antreprenorul intergalactic Razvan, aka Suculenta si Savoare, a dat-o-n nas.
Macar a fost frumos din partea lui ca a anuntat inchiderea, sa nu bata fraierii drumul degeaba. Not.
QED.
Am să merg special zilele astea pe acolo să mă conving.
-
Fiind client de 10 ani La Haleala merg saptamanal si recomand ca in aceasta perioada sa mergeti dupa ora 13 si sa sunati inainte la 0721332211 Razvan si sa vedeti daca totul este ok.
Nu au dat faliment si este pacat sa nu ii sustinem avand in vedere ce au facut ptr shaworma din RO :)
-
Am întrebat ca fapt divers, că mi-e totuna dacă se-nchide sau nu. Am renunţat să mai cumpăr de la ei acum trei ani, când am primit trei clătite din patru "încercări".
Prefer Presto Doner, că oferă calitate decentă şi cantitate constantă, plus că se corectează: au greşit o tranşă, i-am criticat, m-au sunat şi mi-au oferit o reducere de 20% - următoarele comenzi au fost cum trebuie. Başca livrare la botu' calului (https://www.prestodoner.ro/zona_de_livrare) şi facilitate de plată cu cardul (POS mobil).
-
Nu mai calc toata viata mea la dristorul de la Tineretului. Am stat acum si m-am gandit ca mai bine ma duceam pana la gara la H decat la astia care sunt mai aproape.
Teoretic, la gara sunt cei mai multi homeless, tigani si toata fauna vestita. Practic, de cate ori am fost in trecut n-am avut o singura problema in zona aia. In schimb la astia la tineretului, acum juma de ora era o coada cat toata locatia si nu era un roman frate, eram singur. In rest, numai tigani ordinari care nici intre nu se respecta macar, se bagau unii in fata altora cu telefonul la ureche, tipau ca toti dracii la shaormarii aia care la randul lor tipau sa nu care cumva sa le scada valoarea sau ce mama naibii or gandi ei. Nu-mi aduc aminte sa ma fi simtit mai frustrat ca acum vreodata din cauza astora.
Am criticat atat ca la H nu poarta manusi, ca pun mana pe bani etc, dar astia s-ar putea sa bage mana prin alte parti ferite de soare. Ma scuzati daca e un pic offtopic, dar m-am enervat rau de tot, sper sa conving tot mai multi sa nu mai mearga vreodata la astia. Au deschis mega imageul ala mare la blocul cu bulina, daca n-am ce sa mananc, ma duc si iau doua paini cu salam, muncitor pe santier ma numesc.
-
Asta mă deranjează și pe mine foarte tare și nu pot înțelege: de ce m****i lor țipă salahorii ăia "următoru' bon!!!" sau "cu ce să fie!?". Dar afacerea merge pentru că, precum multe altele în România, totul e o spoială ieftină. Spoturi, sticlă și bășini. Simplul fapt că este
cu +50% mai scumpă ca în alte părți dă clienților un aer așa.. de parcă mănâncă la Joseph, nu la fast-food.
-
La Haleala este in concediu pana pe 16 August
-
@Adi Chiar a fost necesară acea remarcă? A răspuns la subiect, nu contează data înregistrării.
Fii mai temperat, te rog.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
-
Pastrati topicul curat, va rog.
-
La Haleala se va deschide Marti 21 August. Concediu placut. Recomand sa veniti dupa ora 12.
-
La Haleala se va deschide Marti 21 August. Concediu placut. Recomand sa veniti dupa ora 12.
E încă închisă. Cică revin pe 1 septembrie.
-
Citesc topicul asta de ceva vreme.
Nu reusesc sa inteleg, atat de buna e saorma de acolo incat efectiv isi permit sa isi bata joc de clienti si ei tot sa vina? Asa program haotic nu am mai vazut.
-
Citesc topicul asta de ceva vreme.
Nu reusesc sa inteleg, atat de buna e saorma de acolo incat efectiv isi permit sa isi bata joc de clienti si ei tot sa vina? Asa program haotic nu am mai vazut.
Shaworma este f gustoasa si buna dar din pacate mai sunt si probleme uneori :(
-
Nu se mai merita "La Haleala", m-am reprofilat usor catre Gyros Thessaloniki, personal amabil, carnea vita/oaie gustoasa. A trecut si vremea de glorie a shaormeriei de la Gara.
-
Nu se mai merita "La Haleala", m-am reprofilat usor catre Gyros Thessaloniki, personal amabil, carnea vita/oaie gustoasa. A trecut si vremea de glorie a shaormeriei de la Gara.
Fiecare cu punctul lui de vedere. L
-
Nu se mai merita "La Haleala", m-am reprofilat usor catre Gyros Thessaloniki, personal amabil, carnea vita/oaie gustoasa. A trecut si vremea de glorie a shaormeriei de la Gara.
Fiecare cu punctul lui de vedere. L
Bineinteles, m-as reintoarce de fiecare data la H daca as stii ca s-a revenit la ce era odata...
-
Nu se mai merita "La Haleala", m-am reprofilat usor catre Gyros Thessaloniki, personal amabil, carnea vita/oaie gustoasa. A trecut si vremea de glorie a shaormeriei de la Gara.
Fiecare cu punctul lui de vedere. L
Bineinteles, m-as reintoarce de fiecare data la H daca as stii ca s-a revenit la ce era odata...
Eu mananc din 2008 de la ei si nu am asemenea probleme... Dar dupa cum am spus , fiecare cu piticii lui :)
-
Si eu din 2011, deci am avut ceva ani :). Poate si-o reveni cat de cat.
-
Vladutz22 daca tot te duci des pe acolo, poate faci 2-3 poze cu locatia, carnea, vitrina cu sosuri... nu am mai ajuns de ceva timp, cel putin un an. Sunt curios daca s-a mai schimbat ceva sau tot la fel este. H in ultimele dati cand am fost era mai mult loterie, nu prea stiai sigur ce primesti.... Pentru un gyrso de la H cu pita greceasca as reveni si maine... daca s-ar mai face.
S-au extins shaormerii gen Socului care are 3 locatii acum si o armata de masini pentru livrari si H a ramas in acelasi loc dupa o tentativa esuata in centru. La fel si Genin nici ei nu au reusit sa se extinda. S-au extins dristor, socului si calif. Shaorma de vita la Socului a ajuns de lux la 25 de lei pe bucata. La Genin tot 25 lei este si primesti o clatita ..are 220 grame carne - cantarita. Carnea de vita-berbecut insa este buna, frageda, dar cantitata este mica. Sosul harissa pe lipie insa este tot ce trebuie. :D
-
Pentru ca "La Haleala" nu e la fel de cunoscuta. Socului face livrari cam peste tot, cea de langa National Arena face livrari si in comuna Pantelimon. La Haleala, nu facea livrari nici pe Splaiul Independentei (prin aplicatiile acelea). Mai comandam de la "Dristor" din Plaza si ne veneau la munca, clatitele acelea, cu sosurile alea ambalate de iti iau ochii si foarte scumpe!
Saptamana trecuta am mancat si eu de la Dristor de langa Tineretului, shaorma e ok s-ar putea si mai bine. Dar lumea inca isi face selfie cu shaorma.
-
Pentru ca "La Haleala" nu e la fel de cunoscuta. Socului face livrari cam peste tot, cea de langa National Arena face livrari si in comuna Pantelimon. La Haleala, nu facea livrari nici pe Splaiul Independentei (prin aplicatiile acelea). Mai comandam de la "Dristor" din Plaza si ne veneau la munca, clatitele acelea, cu sosurile alea ambalate de iti iau ochii si foarte scumpe!
Saptamana trecuta am mancat si eu de la Dristor de langa Tineretului, shaorma e ok s-ar putea si mai bine. Dar lumea inca isi face selfie cu shaorma.
Una este o shaworma de calitate iar alta este o shaworma de duzina. Asa si MC are hamburgeri dar clar nu sunt cei mai buni.
Gyros se comercializa Joia si in perioada toamna-iarna.
-
Azi e deschis la H? Stie cineva sigur?
-
Azi e deschis la H? Stie cineva sigur?
O sa va anunt cand se va redeschide. Momentan nu am primit nicun update legat de aceasta.
-
Pentru ca "La Haleala" nu e la fel de cunoscuta. Socului face livrari cam peste tot, cea de langa National Arena face livrari si in comuna Pantelimon. La Haleala, nu facea livrari nici pe Splaiul Independentei (prin aplicatiile acelea). Mai comandam de la "Dristor" din Plaza si ne veneau la munca, clatitele acelea, cu sosurile alea ambalate de iti iau ochii si foarte scumpe!
Saptamana trecuta am mancat si eu de la Dristor de langa Tineretului, shaorma e ok s-ar putea si mai bine. Dar lumea inca isi face selfie cu shaorma.
Una este o shaworma de calitate iar alta este o shaworma de duzina. Asa si MC are hamburgeri dar clar nu sunt cei mai buni.
Gyros se comercializa Joia si in perioada toamna-iarna.
Nu este la fel de cunoscuta pentru ca nu s-a vrut acest lucru. De ce? Pentru ca nu este constanta ca Socului sau Dristor, nici macar nu stii cand este deschisa sau nu. Ar fi putut ajunge un brand foarte mare, de departe cea mai buna shaorma mancata in Romania, mai ales acel gyros :). Du-te la Dristor in fiecare zi, ai mereu acelasi gust la carne, aceleasi ingrediente de 2 lei, dar uite cat de mare a ajuns brandul.
-
Am mancat aseara o pizza de la Animaletto.
Buna! Buna rau de tot!
-
Pizza volare
Pizza super buna, pufoasa, pastele super bune cu portie destula pt o persoana, ravioli bine facute si home made nu cumaprate cica. Iar preturile sunt mici inspre medii.
-
In afara de La Haleala ce shawormerii bune mai stiti ? Sunt curios ce ati mai testat in ultimii ani sau in ultima vreme :)
-
Mai trebuie sa intrebi? Dristor, evident :D
-
Doar din 3 locatii am tot luat in ultimul timp - Marius Pantelimon (vita cu oaie 20 lei - in general este buna carnea, nu este tocata, mai prinzi cate un zgarci), Genin ( berbecut- 25 lei - gramaj 220 grame carne cantarita- buna dar mica, sosul harrisa merge bine) si Gyros Eminescu - aici aveau vita cu oaie inainte, acum au doar vita sau porc, ca sosuri doar tatziki, sosul picant este o amestecatura de kechap si condimente, nu recomand.
@Vladutz22, spuneai parca ca anunti aici cand se redeschide H. Ai mai fost, s-a redeschis, mai exista macar?
-
Doar din 3 locatii am tot luat in ultimul timp - Marius Pantelimon (vita cu oaie 20 lei - in general este buna carnea, nu este tocata, mai prinzi cate un zgarci), Genin ( berbecut- 25 lei - gramaj 220 grame carne cantarita- buna dar mica, sosul harrisa merge bine) si Gyros Eminescu - aici aveau vita cu oaie inainte, acum au doar vita sau porc, ca sosuri doar tatziki, sosul picant este o amestecatura de kechap si condimente, nu recomand.
@Vladutz22, spuneai parca ca anunti aici cand se redeschide H. Ai mai fost, s-a redeschis, mai exista macar?
Inca nu. Cand ma anunta Razvan va anunt si eu. Nu uit sa va anunt.
-
Nici astazi nu era deschis, a fost cineva mai devreme, acelasi anunt cu 01.09.2018.
O alternativa in zona e La Hussein langa Mol-ul de pe Golescu cu Witting, 5 min de mers pe jos de la Haleala.
-
Ce dor mi-e de sosul ala de curry, am fost ieri prin zona si ma gandeam c-as fi bagat una mare. Noroc c-am vazut aici ca nu s-a deschis. Din pacate, cred ca nici nu se mai deschide, altfel nu vad de ce ar dura asa mult. N-o avea angajati sau nu mai iese profit si atunci n-are sens sa mai deschida?
-
Asta s-a postat pe facebook-ul "La Haleala" in data de 13.10 ->
Locaţia La Haleală Gara de Nord se află momentan în Renovare! Pentru Informaţii! 0721.33.22.11
-
Au miscat ceva de la vacanta de Maria in August? Inafara de faptul ca au schimbat afisul dupa vreo luna de la "Vacanta" la 'Renovare" nu cred, din pacate, cred ca am ramas fara ei, mai putin si vine anu' nou.
Daca are cineva info, poate posteaza aci.
-
Sper ca aceasta renovare, nu se traduce prin "criza fortei de munca" :o:))
Am mancat saptamana trecuta de la Socului de pe Basarabia. Nu a avut nicio legatura cu gustul shaormei pe care il stiam (cred ca acum 6-7 ani am mancat prima data de la ei si a fost buna), nu mai mancasem de mult de la ei si daca tot eram prin zona...
-
Cel mai recent update. https://imgur.com/a/VLNb44s
-
Bună Seara şi bine v-am găsit dragii mei,
Cineva spera ca am rămas fără Idei?!
Ba din contră...revenim începând de Vineri 16.11.2018 cu idei noi şi preparate, reţete şi ingrediente de Top!
Redeschidem locaţia Gara de Nord cu o echipă corespunzătoare şi conformă cu pretenţiile pe care le impune calitatea consacrată a produselor noastre, din care fac parte angajaţi cu mare experienţă în domeniu şi, cel mai important, cu mare experienţă in ceea ce priveşte pretenţiile privind calitatea produselor La Haleală...printre ei, Mihai şi Alex!!!
Noutatea şi surpriza pe care v-am pregătit-o, este includerea meniului La Haleală Ciorbe la Ceaune ( https://www.facebook.com/CiorbariaLaHaleala/… ) în meniul Fast Food ului, direct la locaţie, unde vor fi comercializate şi cu opţiunea de Porţie (400 gr)...la delivery, se poate comanda doar in variantele recipient de unică folosinţă de 2,5 l , 5 l sau 10 l...!!!
Aşadar...Vă aşteptăm cu mare drag Vineri, începând cu ora 12:00 la ShaorMania & Ciorbăria La Haleală...!!!
Renovarea s-a încheiat...să înceapă Vânzarea!!!
-
salut Razvan. Sa ne lasi si o lista de preturi!
Multumesc
-
Revenirea lui Mihai e cea mai buna miscare pe care o puteai face! Maine sunt acolo.
-
Si eu !
-
Revenirea lui Mihai e cea mai buna miscare pe care o puteai face! Maine sunt acolo.
Neschimbate din 20011
Post Merge: 16 November 2018, 03:48
salut Razvan. Sa ne lasi si o lista de preturi!
Multumesc
Neschimbate din 2011 :)
-
pai si ciorbele? :p ca astea sunt din 2018, :)))
-
Am fost azi la Haleala, mi-am facut damblaua, nu mai mancasem din Paleolitic :)) Excelenta, am luat pentru juma’ de birou, inclusiv pentru un sectant care mananca vegetarian. Nota 10, sosuri si carne si ayran!!
-
Ahaaa, deci tu esti Gigelzor. Eu sunt Fallen.
Mi-am luat si eu 2 la pachet si au fost ok. Trebuie data viitoare sa ii cer cu mai multe sosuri, ca imi place sa fie ciorba :D.
N-am facut poze pt ca mi-a fost foame.
-
Livrari?
Mai ales prin zona Electromagnetica? ;D
-
Am fost si eu aseara, toate la cel mai inalt nivel, iskender + ayran, plus Mihai care schimba clar modul de a manca o "banala" shaorma. Daca o va tine asa, cred ca are sanse sa reintre in top 1.
-
Cam la cat timp se schimba carne de pe tepuse?
Este bine sa vii mai pe zi sau mai pe seara?
-
Depinde de cata vanzare au. Nu e bine sa te duci cand deschid/abia pun tepusa. Mihai este dupa ora 18 oricum, recomand sa te duci atunci.
-
Cam la cat timp se schimba carne de pe tepuse?
Este bine sa vii mai pe zi sau mai pe seara?
Seara, intotdeauna cand am fost, a fost cel mai bine.
-
Perfect
Abia duminica pe seara o sa pot ajunge la La Halealea
Sper sa nimeresc una buna!
Recomandati ceva mixuri?
P.s Recomanda pizza sbarro
Am comandat prin takeaway(acum se pare ca zona mea nu mai e valabila) si pizza a avut gustul asemanator cu cea de la Sheriff's daca mai stiti restaurantul.
Are acel gust de "americanism".
Per total 8.5/10 din partea mea
Post Merge: 22 November 2018, 22:40
Mai devreme am baggat una mixta, chiar inainte sa ramana fara pui :)
Nu aveau toate sosurile de pe lista dar ce a bagat in ea, a facut-o excelenta.
In toata carnea am gasit decat o bucata cu zgarci, sosurile au fost excelente, carnea a avut gust bun, cartofii cam uleiosi dar nici nu s-au simtit decat atunci cand am ajuns la fundul lipiei.
Per total 8.5/10, probabil lua 10/10 daca aveau sosurile de pe lista :)
-
Am inceput sa mananc cu colegii de la Socului. Mai bine spus, tai pe din doua o shaorma, si o impart cu un coleg : )
Cea mare e uriasa, si diferenta de 2 lei intre mare si mica. Am ramas placut surprins, e gustoasa, totul pare proaspat facut.
-
Perfect
Abia duminica pe seara o sa pot ajunge la La Halealea
Sper sa nimeresc una buna!
Recomandati ceva mixuri?
Daca te mai duci si duminica, ai grija, este posibil sa fie inchis. Din cate stiu, nu au program duminica, trebuie confirmat de altcineva care stie. :). De mixuri nu iti pot da sfaturi, fiecare e cu gusturile lui.
-
Saturday Night la cina cea de taină @01:12 AM with masterchef Adrian Hădean @ La Haleala
-
El e tipul de a facut o acum cateva zile :O
Astazi dupa 8pm tot el va fi?
-
Adi Hadean ti-a facut shaorma? ;D
Am fost si eu azi, dupa aceasta perioada in care a fost inchisa ... nu tu lipie casei si aveau doar pui.
-
Stiu ca era un tip aranjat, care semana 99% cu "adi hadean"
Chiar nu am simtit gustul lipiei de comert :) atat de bine combinata a fost la sosuri
-
Nu la continut ma refeream, pt ca nu ai ce sa ii reprosezi, cel putin sosurile.
Cu painea nu prea ma omor, în schimb lipia lor e senzationala. Se potriveste la perfectie cu sosurile si continutul, parca ti se topeste in gura.
Saptamana trecuta de voie de nevoie, am luat din Liberty de la Grecopolis. Dar nu e ce trebuie, doar lipia a fost misto :)
-
Programul La Haleală de astăzi, sărbătoarea Sfântului Andrei, rămâne neschimbat 10:00 - 02:00
De asemenea, programul rămâne neschimbat şi mâine de ziua naţională a României!
Vă aşteptăm cu drag!!!
-
(http://)Surpriza surpriza
Astazi 1dec in ciuda mesajului de deasupra la haleala este inchis. Am batut juma de bucuresti degeaba... pacat
Macar nu mai scrieti ca aveti deschis ca sa batem drumul.
-
Daca nu va invatati minte si inca mai puneti botul... va ardeti. Asta e.
-
am fost vineri, ca eram relativ prin zona. ma declar multumit, am luat una mica de berbecut, reteta casei. a fost ce trebuie.
din cauza gerului cumplit am cerut la pachet, dar nu am rezistat pana acasa si am dat-o gata in masina.
a fost minunata.
nu am vazut /nici nu am intrebat nimic / de ciorbe. uitasem.
-
Astăzi, La Haleală introducem experimental Sosul SmokedHot cu Hrean macerat şi Wasabi şi ca să vă răcorească gura după degustarea sosului venit din Iad, aveţi un Ayran din partea casei
-
Daca este Joi este Gyros La Haleala.
-
(https://i.postimg.cc/G4wKQf6Z/g1.jpg) (https://postimg.cc/G4wKQf6Z)
(https://i.postimg.cc/Mn7DrDSX/g2.jpg) (https://postimg.cc/Mn7DrDSX)
-
Today...Gyros Day La Haleala
-
Astept sa mananc si eu ... cu ochii :)
ca de ajuns acolo mai greu,eventual cu livrare prin curier :)
astept pozele sa ma satur si eu
-
@aplinistul36 grija mare cand te duci la ei, ca probabil sa fie inchis din varii motive, iar carnea e 50-50% una a fost buna iar cealalta a fost plina de zgarciuri :)
-
am ajuns si eu pe la H intr-o noapte pe la ora 1 cand la mc-ul de langa era prea mare coada de masini si mi-am adus aminte ca ar fi trebuit sa fie redeschis la H.
daaaamn a fost buna acea shaorma mare mixta. frig ca dracu afara dar daca nu o mananci acolo cat e calda e cam waste of a good shaorma. carnea buna, sosurile toate, la fel si legumele mai putin jalapenos.
ma bucur ca au redeschis, decat o mizerie de la mc de 15 lei un sandwich o sharoma e clar alegearea mai buna.
-
@aplinistul36 grija mare cand te duci la ei, ca probabil sa fie inchis din varii motive, iar carnea e 50-50% una a fost buna iar cealalta a fost plina de zgarciuri :)
Cu tot respectul, dar de cand am redeschis s a respectat intocmai programul de lucru...
In privinta carnii...No Comment!!! Nu exista zgarciuri in carnea de Vitel si Berbecut, este vorba cateodata intra-devar de pielite care sunt intercalate intre etajele de carne si grasime din Pieptul de Berbecut...acelea sunt extrem de greu de indepartat (ca si la pastrama de oaie/berbecut) si le mai scapa din cand in cand angajatilor ce o transeaza/feliaza. Acea pielita se intareste in momentul in care ia contact cu temperatura f mare de la radianele de coacere si se simte la masticatie precum un zgarci. Din acest motiv unele persoane prefera carnea Tocata la Shaorma de vita...nestiind ca acolo mananca de fapt, DOAR pielite si carne de cea mai proasta calitate din animal, dar, Tocata, astfel nesimtindu se nimic in neregula la masticatie. Fiecare cu alegerile si gusturile lor.
Sarbatori Fericite si va asteptam cu drag oricand...Daca ati avut neplaceri in trecut cauzate de aspectul pe care l ati precizat in post ul dumneavoastra, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati telefonic la nr. EDITAT pentru informatii cu privire la disponibilitatea serviciilor La Haleala!
Post Merge: 23 December 2018, 16:37
Programul La Haleala in perioada sarbatorilor este urmatorul:
Duminica 23.12 - Miercuri 26.12 - Inchis
Joi 27.12 - Sambata 29.12 - DESCHIS
Duminica 30.12 - Miercuri 02.01 Inchis
Redeschidem pe data de 03.01.2019
Echipa La Haleala va doreste Sarbatori Fericite si La Multi Ani!
La Haleala va doreste tuturor Sarbatori Fericite si La Multi Ani!!!
-
in jurul datii de 7-8Decembrie dupa 19:00 am fost la voi si aveati inchis :/ , am sunat si mi s-a spus ca a-ti inchis.. fiindca ???
-
La Haleala se deschide pe 3 Ianuarie 2019.
Sarbatori fericite.
-
Cum pe 3 ianuarie, tocmai a anuntat mai sus antreprenorul ca e deschis in perioada 27-29 decembrie.
-
Va anunt eu cel mai vechi client ca stiu . Nu va anunt lucruri aiurea :).
-
"Cu tot respectul, dar de cand am redeschis s a respectat intocmai programul de lucru..."
E plin de hateri dom'le
Ontopic : s-a stricat de tot pizza de la PHD. Daca acum 4-5 ani se luptau cu Jerrys, acum se zbat in mizerie ... A devenit o pizza de supermarket.
-
Nu e plin de hateri, dar eu acum am venit de acolo si era inchis, nestiind ca s-a modificat iar programul. Tipic, de aceea nici nu are succes, inconstanta programului, anunta ceva, dupa se schimba brusc...mai bine anunta din prima care este orarul de functionare.
-
In mod evident, Adi era ironic.
-
Unde recomandati sa mananci in oras?
Mancare buna... ca n-am mai dat de ceva decent de prin vara. Mersi!
-
@Adi Trenta am văzut că e tot mai populară, au și o ofertă cu ceva pliant. 2 pizza costă 38 lei, livrare inclusă.
@Whitpaint Pentru prânz, în timpul săptămânii, îți recomand să încerci Zahana Verdeței, meniul costă 21 lei și ce am mâncat a fost foarte gustos.
La munci avem ocazional și pizza day, nu-mi dau seama acum de la ce pizzerie comandă.
Iar cele mai bune sarmale mâncate anul ăsta, și un cozonac gustos am prins de la Bucate pe roate, și acum visez la ele.
(https://uploads.tapatalk-cdn.com/20181229/7008024b0db5a370d1350671ffbf8d07.jpg)
(https://uploads.tapatalk-cdn.com/20181229/91fb8a2cc95d7117b7f7c1830f505ac9.jpg)
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
-
Sincer, cea mai buna si ieftina pizza am mancat de la o patiserie din piata 16 februarie, prin Bucurestii noi. 3.50 lei / felie, insa din 10 felii iese o pizza de 1 metru diametru. E unicul fel si e plina cu de toate, sunca, ciuperci, peperoni, ceva branzeturi.
-
Astazi, incepand cu ora 13:00, reluam activitatea La Haleala!
Va asteptam cu drag!
Ne cerem scuze pentru neplacerile cauzate de schimbarea intempestiva de program din perioada Craciun-Revelion!
-
Nu-i problema, cred ca toata lumea s-a obisnuit ca nu sunteti in stare sa va tineti de program.
-
Da, tocmai de aceea vor da gres.
-
Da, tocmai de aceea vor da gres.
Intr o locatie care depinde de doar doi angajati (mai multi nu si ar justifica prezenta momentan, dupa reluarea activitetii...dupa aprox 4 luni de pauza), din pacate pot aparea probleme neasteptatae din cauza unuia dintre ei...in cazul de fata, angajatul de pe tura de dimineata, deci cel care trebuia sa deschida pe 28, a avut un accident la munte in perioada Craciunului...
Nu pot decat sa imi cer scuze si sa maresc personalul (ceea ce si incerc sa fac in perioada imediat urmatoare...din pacate este lipsa grava de personal si in acest domeniu de activitate), ca sa nu mai existe astfel de situatii neplacute!
Seara buna tuturor!
Post Merge: 07 January 2019, 10:10
La Multi Ani tuturor ce poarta numele de Ion/Ioan si Ioana/Ionela! 🎉
Astazi La Haleala functionam dupa program normal 10:30-02:00...
Va asteptam cu drag!
-
@La Haleală
Ce bine ar fi daca ati actualiza lista de sosuri pe Takeaway... Inclusiv cu descriere. O alta problema ar fi airanul, pe care nu-l pot comanda decat la meniu.
Multumesc si La multi ani!
-
@La Haleala : maine imi puteti spune daca va fi gyros, va rog?
-
@La Haleala : maine imi puteti spune daca va fi gyros, va rog?
Din pacate inca Nu!
Va voi tine la curent!
Toate Bune!
-
Pregatiri intense pentru Maine!
Maine 4 Febroarie 2019, La Haleala 3 isi deschide Oficial Portile pe Soseaua Pipera nr. 18 🎉🎈🎉
Locatia plus terasa (incalzita si inchisa pe timp de iarna) are o capacitate de cca 40 de locurii pentru servire la mese!
Unitatea se va axa pe comercializarea deja consacratei Shaorma La Haleala, dar si pe produse noi preparate (asa cum ati fost obisnuiti) din ingrediente de cea mai inalta calitate, printre care:
Burgeri La Haleala
Vestitele Ciorbe La Ceaune La Haleala
Si o mare varietate de mancaruri gatite (la ceaune, la cuptor, gratar si tigaie)
Fripturi sau la Cuptor
Si de asemenea, o mare varietate de garnituri si salate
Plus, in Premiera La Haleala, unele Preparate din bucataria Libaneza (kafta la cuptor, etc).
Asadar, incepand de Maine, La Haleala va asteapta cu drag si in noua locatie!
Toate Bune!
-
Locatia din Duca se inchide cu ocazia deschiderii sediului din Pipera?
-
n-auzi ca e locatia a treia ?
a uitat sa zica unde e a doua ...
-
A doua a fost in centru vechi. S-a inchis de ceva ani
-
Pai și care este sensul sa spui LH3 daca 2 nu mai exista de 3 ani
-
N-o mai exista acum, dar a candva a fost si si-a lasat amprenta asupra istoriei... Probabil au retras numarul de pe tricou, cum se face la fotbalisti. Daca o fi s-o dea si pe asta noua de garduri, o inchid si deschis nr. 4 si asa mai departe.
-
Ceva fotografii de la lansare ? Nu am reusit sa ajung, am avut multa treaba in partea opusa a orasului, dupa adresa locatia este inainte de pod daca nu ma insel ?! Parca a mai fost inainte o shaormerie acolo, dar sper sa se faca treaba buna.
-
Pana ce va fi gata Banerul Outdoor cu sigla La Haleala, locatia inca poarta sigla veche "la Hussein"
-
Daca am vazut corect pe sacosa, probabil H2 este/o sa fie pe 13 Septembrie.
Corect?
-
Pai acolo e La Hussein din Petre Ispirescu, nu stiu daca Razvan a cumparat si localul acela, era vorba doar de asta din Aurel Vlaicu.
In alta ordine de idei, gasesc Iskender la Aviatiei? La Gara de Nord ieri nu era decat un angajat nou sau venit din celalalt loc si putin pui.
-
Baiatul nou nici macar nu se apropie la 10% din ce presteaza Mihai, cred ca cel mai bun om pe parte de preparare shaorma din Bucuresti.
-
Pai acolo e La Hussein din Petre Ispirescu, nu stiu daca Razvan a cumparat si localul acela, era vorba doar de asta din Aurel Vlaicu.
In alta ordine de idei, gasesc Iskender la Aviatiei? La Gara de Nord ieri nu era decat un angajat nou sau venit din celalalt loc si putin pui.
Da! Avem Iskender si in Aviatiei... Un telefon inainte este intotdeauna indicat!
Post Merge: 13 February 2019, 11:48
Astazi in Meniu La Haleala Pipera nr 18:
Orez Basmatic cu Legume
Stufat cu Carne de Vitel
Musaca din Cartofi cu Carne de Vitel si Purcel
Pulpe Dezosate la Cuptor
Pui Shanghai
Șnițel de Pui
Tocănița de Ciuperci cu Carne de Porc
Cartofi Țărănești la Cuptor cu Bacon si Rozmarin
Pilaf de Orez cu Legume
Copanele la Cuptor
Aripioare la Cuptor
Cârnați cu Sos de Rodii
Piure de Cartofi
Ciorbita taraneasca cu carne de Purcel si bors de casa,
Supa de Pui cu Taitei.
-
In stilul specific , haleala Pipera era închis azi(sâmbătă). gg, uitasem de ce nu mai vin
-
In stilul specific , haleala Pipera era închis azi(sâmbătă). gg, uitasem de ce nu mai vin
Momentan din cate stiu programul este de Luni-Vineri 10-22 . Razvan a sugerat sa-l sunati inainte pentru lamuriri. Sambata la Gara de la 13 :)
-
Nu mai trecusem de un an pe la haleala dupa ultimele experiente naspa de genul saorma rece sau lipia lor homemade care de fapt era mereu aia clasica din comert tare de parca era inghetata. Ieri ca tot eram prin zona am trecut sa vad care mai e treaba. In fata nimeni, in spate era pescarie. Unu cu una, poate altii dupa perdea, ascultau manele si nici nu au observat ca sunt potential client. Am profitat de ocazia asta si am tulit o repede. A ajuns fix o dugheana. Acum nu stiu cum e cea de la aviatorilor dar gara s a dus.
-
Wow nu am stiut ca asa a fost de mare un scandal in Bucuresti din cauza unei shaormerii...cat timp a durat?
Napoli Centrale (https://pizzerianapolicentrale.ro/)
-
Stie cineva daca e deschis la H la gara?
Hai sa si raspund: pui nu au, s-a stricat tepusa. Am venit degeaba.
Totusi daca tot bateti drumul pana aici, e un Hussein langa gara chiar langa benzinarie( e si un hotel Sir) unde au aceeasi shaorma cu aceleasi sosuri.
Edit: carnea are gust amar, am aruncat jumatate.
-
S-a deschis din nou, dar acel baiat nou mai brunetel nu e la fel de iscusit ca celalalt...am cumparat una mixta mare acum doua saptamani si nu a fost atat de grozava.
Totusi, ramane in continuare mult peste Taksim, Spartan si altii. Apropo de Spartan ! Eu zic ca e oribila mancarea care o servesc la Orhideea, acel gyros e gretos...nu va lasati impresionati de pret.
Post Merge: 10 August 2019, 13:49
Despre Taksim
Locatia: Piata Sudului
Shaorma e bunicica la gust * nu se compara totusi cu ce vinde Razvan de La Haleala. Dimensiunea si gramajul shaormei Taksim sunt insa sub orice critica, eu care nu am decat 1.75 si 70 de kg de nu m-am saturat din shaorma lor portie mare. In realitate are gramajul unei shaorme mici de la Haleala & Genin iar pretul e mai mare si totodata...nu au berbecut in meniu. Foarte slab, nu o sa mai cumpar niciodata. 25 de lei pentru o shaorma cu vita la dimensiunea aia patetica e enorm, daca iei in considerare ce ofera concurenta.
-
Papanasii "La Mama", comandati prin takeaway: https://www.youtube.com/watch?v=GLZTm6kIePY&feature=youtu.be
-
Eu am pățit asta când am încercat să încălzesc la microunde, a doua zi, gogoșile vândute în supermarket. S-au făcut de parcă erau din ipsoz de modelaj.
-
acuma eu nu stiu ce vrei si tu, sa iti puna in papanasti toate mizeriile de aditivi ca sa fie pufosi si moi si a doua zi?
man asa se face orice din faina si apa fara aditiv daca il depozitezi ok. tu probabil l-ai bagat asa in frigider si a doua zi te-ai mirat ca de ce e tare....
-
Azi am decis să-i mai dau o şansă, aşa că... La Haleală înainte!
Am primit cartofi reci şi carne rece, arsă şi uscată (şi berbecuţul, şi puiul) - cum naiba a reuşit, nu ştiu, că le-a tăiat în faţa mea şi pe ţepuşe arăta OK.
Eram singurul client.
Never again.
-
Stie cineva daca poti sa cumperi de la Genin? Nu sa dau comanda, sa merg fizic acolo. Sau la Fendi in berceni
-
Daca vreti sa mancati pizza buna (https://pizzerianapolicentrale.ro/), haideti la Cluj mai bine :)
-
A mai fost cineva pe la gara (la haleala), mai e ceva? :D
-
Parcă se închisese de ceva timp.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
-
Nu pot sa-mi explic cum a "reusit" Razvan sa inchida cand era de departe cea mai buna shaorma din orasul asta. Mai mult decat atat, a reusit sa scoata de pe piata si Hussein din Aviatiei cand a facut Haleala acolo. Era coada zi de zi la Hussein pana sa vina el, acum nu mai e nimic. O fi avut motivele lui, dar era o afacere buna. Mananc la Genin din cand in cand datorita sosului de curry, dar carnea e cateodata execrabila.
In alta ordine de idei, sambata mi-am luat Real burger de la KFC, Royal Deluxe de la Mc si cel mai scump burger de la BurgerKing. Cel mai bun mi s-a parut Royalul(sunt subiectiv, doar p-ala il mananc de la Mc), insa carne o poti numi doar p-aia de la King. Problema cu burgerii lor e ca nu prea au sos, nu prea aluneca. Cel de la KFC, never again, puiul ala parca e zgarci, am aruncat trei sferturi.
-
De la Mac imi place mai mult Big Tasty decat Royal Deluxe.
-
Din ce am testat in ultimii doi ani de cand a inceput pandemia la marile lanturi de fast-food. Am mancat si la Sun Plaza, si la Mega-Mall, si la Afi Cotroceni si la Promenada Mall.
Burger King :
1. Burgeri - meh, vita cu gust artificial, painea parca un pic mai buna si mai naturala decat aia de la Mc. Acum mai nou baga burgeri cu carne vegetala/soia, ca vita polueaza domne.
2. Cartofii - fara gust, se simt ca-s congelati
3. Sucurile - cred ca singura chestie buna e ca poti sa-ti torni in pahar cat vrei cat esti la masa, desi dupa 1-2 pahare te apuca greata, ca-s numai sucuri concentrate si mult prea acidulate gen Pepsi, 7 Up sau Mirinda.
Nota: 4
De evitat!
McDonald's
1. Burgeri : groaznici, gust de plastic, vita cu gust artificial. Nici nu stiu daca ce baga astia de la Mc si BK e chiar carne de vita reala, sau poate o baga in proportie de sub 30% si in rest numai oase, maruntaie, prafuri, inlocuitori de carne.
2. Cartofi: inca buni si sarati, mai ales aia cu branza
3. Sucurile - ok
Nota 5 doar pentru cartofi
Dar burgerii sunt de evitat !
KFC
1. Puii - inca gustosi, deliciosi, traditionali ca pe vremuri, se vede ca baga numai pui proaspeti
2. Cartofi: cam se simt ca-s congelati, dar aia cu branza sunt gustosi
3. Sucurile - ok
Nota: 8
Poate cel mai bun restaurant fast-food din Bucuresti la ora actuala.
Taco Bell
1. Nachos - ok, desi mi se pare ca-s din comert
2. Sosurile- foarte picante
3. Taco- o voma cu orez si putina carne si morcovi.......cred ca pot sa fac ceva mai bun acasa cu fasole
Nota: 2
De evitat! Pentru taco-bell mai bine mergeti in Mexic.
Pizza Hut
Am comandat recent o Pizza Crown. Nu arata deloc ca-n poze. Am cerut cu sunca, cu salam.......si stratul arata cam portocaliu, fara pic de rosu, poate din cauza branzei cedar.
Pizza a fost delicioasa, cu blat pufos si maioneza, dar prea scump pentru ce ofera.
Pizza cu blat subtire e de evitat, de obicei primesti numai din alea arse.
Nota: 6
Mai mult mi-a placut pizza de la DODO pe care am si primit-o gratuit.
Dristor
Shaorma - nimic deosebit, ca oricare shaorma de la orice shaormerie , acelasi gust si la " La Grasi".
Nota: 7-8
-
cmay - Razvan nu a inchis ....sa produs un incendiu si apoi a renuntat la a face ceva ,mai ales ca era cu pandemia ,momentan nu se stie ce si cum daca o sa mai deschida si unde ,probabil o sa aflam.
-
Top shaormerii pe 2023.
https://www.youtube.com/watch?v=9xIa6JyRWSM
Shaormerii de evitat
https://www.youtube.com/watch?v=04tHjRm1sN8