https://www.twitch.tv/videos/502597635 <- gameplay
M'am uitat prima jumatate de ora, si am observat cateva chestii care mi'au lasat un gust putin amar:
1) Nu am vazut niciun item cu base stats: strength/dexterity/intellingece/vitality/something.
2) Lipsa gear'urului: Mi se par cam putine bucati de purtat pe tine
3) Skill tree'ul e ca in Diablo 3 la o privire rapida, adica tot EXTREM de simplist, dar pare ca iei decizii per caracter
4) Jocul tot mi se pare dumbed down - pe langa ca ai niste caracteristici generale, pe gear ai aceleasi mizerii de "attack" si "defense" care'ti spun daca un item e mai puternic sau ceva - jenant
5) Jocul e pregatit pentru consola, se vede clar din UI si alegerea skillurilor, ffs
6) Putine caractere, dar poate asta e doar pentru blizzcon
7) Mecanica de dodge pe un buton separat mi se pare urata, dar aici presupun ca tine de gust

Harta - wtf is this shit? Nu'mi prea place ideea ca se muta de la acte la o ditamai mapa pe care o deblochezi treptat (avand in vedere ca in zona din demo sunt 2-3 instante la vreo 5-6 nivele distanta in total, m'a facut sa cred ca aia e toata mapa)
In schimb:
1) Imi place atmosfera generala a jocului, chiar daca mie tot imi da o mica alura de cartoon in ea. Gore este, poate nu cat ar trebui, dar este, mood'ul jocului se simte foarte mai intunecat, goodish overall
2) Grafica e frumusica. Nu ma da pe spate la detalii, insa mi se pare ceva de bun gust pentru un ARPG unde vei vedea multe luminite de la skilluri
3) Talent tree: si ala pare sa fie interesant cat de cat, cu remarca de mai sus referitor la simplitatea jocului
4) Inventory'ul sortat frumos, gear, utility si probabil ar fi niste chestii mai jos, tipul n'am vazut sa dea scroll prin inventar
5) Screen'ul e destul de clean, iti vezi caracterul si miscarile ok
6) Fluiditatea pare la fel ca'n diablo 3, ceea ce e un mare plus
7) La batalia de la boss am numarat 10 oameni. WTF?
Cam astea le'am observat si mi'au placut/displacut. Sper sa se finalizeze cu tendinta si spre hardcore players care vor sa bage si ca nu e doar complexitatea pe care am observat'o eu acum - imi doresc mai mult character customization pe fiecare personaj in parte..
L.E. Nvm sunt rune