Author Topic: ASOCIATIA "IT & INOVARE"  (Read 539 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline Goofyno

ASOCIATIA "IT & INOVARE"
« on: 17 May 2024, 14:09 »
Va salut dragi colegi de pe forum.

O sa povestesc mai pe scurt povestea. Pe parcusul ultimilor doi ani eu am lucrat la cursuri si o platforma educationala digitala care vrea sa acopere subiecte diverse, dar cu precadere pe subiectele legate de tehnologie.

Am reusit sa discut cu cativa primari din diverse localitati unde aveau sali complet dotate cu tehnologie de ultima ora, dar bineinteles complet inutile din cauza lipsei de personal pregatit si mai ales lipsei de material didactic potrivit. Asa cum va asteptati, toti au dat din cap asteptand sa vada ce au de castigat ei (pe persoana fizica) din asta.

Am zis ok, incercam alta abordare, sa facem in asa fel incat sa aducem acest proiect in orice scoala prin suportul oamenilor care inteleg ca sa nu stii cum se tine un mouse in mana la clasa a V-a sau mai tarziu, este o problema cu adevarat grava (da, credeti-ma ca am intalnit inclusiv la liceu si vorbesc de copii din orase maricele).

Astfel, am inceput demersurile in urma cu aproximativ 6 luni pentru a infiinta asociatia "IT & INOVARE". Acum nu foarte mult timp am primit documentele si totul este la zi, astfel incat pot incerca sa gasesc sustinere.

Pentru cine doreste sa sustina sunt cele doua variante clasice din Romania, redirectionarea a 3,5% din impozitul pe venit pentru persoane fizice sau redirectionarea a redirectionarea a 20% din impozitul pe profit pentru firme. Bineinteles ca exista si varianta prin donatie financiara direct in cont, dar parca nu mi-as permite sa accept banii oamenilor cat timp acest proiect nu il vad implementat in vreo scoala.
Fiind bazat pe tehnologie si programare, m-as fi facut de ras sa pun aici acel formular pe care sa va chinuiti sa il completati de mana sau prin diferite editoare PDF.

Am creat acest site: https://asociatia-it.ro/ unde exista rubrica de sustinere si intr-un mod mult mai simplu, doar completati datele si se va genera atat pe loc, cat si pe email la ambele parti documentul completat.

Ideea acestei sustineri are la baza finalizarea platformei, up-time-ul si promovarea ei. Pentru cursuri am investit sume nu chiar mici pentru resurse in vederea realizarii aplicatiilor si a cursurilor, urmand sa continui, acoperind si mai multe grupe de varsta/subiecte.

Va multumesc foarte mult pentru timpul acordat si bineinteles ca o sa revin cu detalii in acest topic cu evolutia proiectului. Asa cum am mentionat si pe site, cine este de acord si bifeaza casuta respectiva, o sa primeasca un raport trimestrial cu activitatea asociatiei.

Stiu ca este tarziu si ca declaratiile se depun pana pe 25 Mai, dar asa s-a miscat statul cu actele. Oricum acest proiect vreau sa se deruleze pe cat mai multi ani, deci nu are importanta ca doriti sa sustineti in acest an fiscal (2023) sau pentru urmatorul cand va fi cazul.

P.S: De asemenea, imi pare rau ca nu am gasit cui sa cer permisiunea pentru un astfel de post. Va rog daca cineva din administratia formului vede mesajul si are o problema, sa imi trimita mesaj si putem discuta. Multumesc! :)
 
The following users liked or thanked this post: AlexU