Am revazut seria dragonball mai nou,ma rog asa pe sarite,unele episoade au fost trecute peste,si dragonball z dublat in germana. Un 8 solid din partea mea, nu stiu,nu sunt la curent cu astea noi, unele sunt prea "out there" pentru mine,cu loli crap si alte minuni ce o dau prea tare in pedofilisme, nu pot acuma la varsta asta sa fiu "entuziasmat" de ceva pustan prin liceu care vrea sa dea niste limbi uneia de 13-14 ani. Urmeaza sa revad dragonball super+ daca o sa mai am chef sau vreme, cine stie,poate ceva din naturo+shippuden. Pacat de bleach,era vorba ca se va continua la o vreme,apoi am ramas pe sistemul o sa fie candva un episode 3 la half life,sau continuare la stargate universe....adica not going to happen.
Aa,si sa nu uit,am introdus recent in cercul de prieteni one punch man, 9/10 din partea lor, nu se gandeau ca o sa le placa,mai ales ca dupa ce treci de 30, anime,desene and shit,nu prea functioneste,dar am avut ocazii in care s-a cerut frumos de la nevasta ca deh,mergem sa bem o bere,si de la 6 seara pana dzo stie,candva spre dimineata pe cand s-au terminat berile, a fost maraton de one punch man.