Cred că se anunță a fi un an mediocru, unul plin de ciorbe reîncălzite.
N-am văzut niciun film apărut în cinema în primele cinci luni ale anului ăstuia.
Nu m-am uitat nici măcar la Minecraft fiindcă presimt că e un „alt film făcut după un joc video în stil Warcraft, Tomb Raider, Assassins Creed, Need for Speed, Mortal Kombat, Mario, Sonic etc” cu multe efecte CGI și fără suflet, fără acting.
Nici pe Avatar 3 nu prea vreau să-l mai văd la cinema după fiascoul cu Avatar 2 - l-aș vedea mai degrabă la un TV 4K/8K.
Captain America 4 - another democrat party propaganda movie, no thanks! Oricât l-aș aprecia pe Harrison Ford în rol de președinte, încerc să-l uit pe Biden.
Snow White - feminist woke propaganda, no thanks! În plus, actrița e o înfumurată. Dacă o puneau pe Gal Gadot în rolul Albei ca Zăpada, poate mă duceam.
Fantastic Four reboot 4.0. și Superman reboot 3.0. - nope
Thunderbolts - o ciorbă reîncălzită după Avengers și Guardians of the Galaxy - pass
The King of Kings - e o animație drăguță de Paște, dar aștept să o văd pe platforma de streaming Angel
Mickey 17 - un experiment de tip Edge of Tomorrow, dar mediocru din câte am citit
Mission Impossible 8, Tron Ares, Jurassic Park 7, Predator - neah
Lilo & Stitch - pe ăsta l-aș viziona la cinema cu familia sau cu cunoscuți de dragul amintirilor din copilărie, de vară, la mare
Ballerina e nașpa fără John Wick
Parcă au fost filme mai interesante anul trecut, când am vizionat Dune 2, Deadpool and Wolverine și Gladiator II.