Author Topic: Mai merita mers la cinema?  (Read 1200 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Dundee

Re: Mai merita mers la cinema?
« Reply #15 on: 22 May 2018, 14:56 »
La 4DX am fost o singura data sa vad cum e, si am avut inspiratia de a manca inainte. Never again :D
Chiar si asa, ti se pune in gat de la atata scuturat dupa 2 ore.
 

Offline Ciocanul

Re: Mai merita mers la cinema?
« Reply #16 on: 22 May 2018, 14:59 »
Eu cred ca si unele proiectoare desi au o durata fixa de ore la o anumita calitate, nu li se inlocuiesc consumabilele cum ar fi lampa. Am vazut diferenta clara intre primul cinema city deschis in oras si cel de-al doilea(in Timisoara), la primul nici nu mai merg.
 

Offline Fallen

Re: Mai merita mers la cinema?
« Reply #17 on: 22 May 2018, 15:14 »
Am fost si eu la Tomb Rider in MegaMall la 4dx. Mi s-a parut awesome!
Imi luam pumni in spate, apa pe făţău, vant din laterale. Mi-a placut foarte mult. Abia astept sa mai merg la unu :D
O maşină cu volan pe dreapta ....
E ca o maşina cu volan pe stânga, dar pe dreapta.
 Gica Hagi
 

Offline Strumfii loveste din ou

Re: Mai merita mers la cinema?
« Reply #18 on: 22 May 2018, 15:17 »
Clar daca te arde buza mergi la cinema ca te epilezi de 4 ori pana scot baietii un HD. Ideea este nu daca mai mergi la cinema ci cand sa mergi la cinema ! Va da fratele vostru cheia succesului in buzunar :
1. Este important ce fel de film este. Daca este ceva mai deep, puteti merge linistiti oricand ca romanilor nu le place deep, doar soft. Vorbesc serios, daca e un film de gandit, fara actiune, poti merge linistit ca e sala goala.
2.Daca mergeti la filme cu actiune multa, lasere, supereroi atunci e musai sa lasi o saptamana sa treaca hype-ul. Ma refer aici la filmele foarte populare. Trebuie. Altfel te umpli de draci, ai senzatia ca esti la vreunul din serialele alea proaste unde se puneau rasete pe banda.
I’m not wise at all…I’m just a joker!
 

Offline 495

Re: Mai merita mers la cinema?
« Reply #19 on: 22 May 2018, 16:36 »
Desi am incercat sa recreez senzatia de mers la imax acasa, cu un oled curbat de 65", nu prea reusesc sa recreez sunetul. Acolo am dolby atmos, acasa doar 5 canale surround.
Iar la Vue Cinemas in oraselul meu a avut loc o restaurare completa, unde toate scaunele sunt acum vip, imense, full recliners cu butoane dedicate, masuta in fata cu cupholder, leg room de are loc sa treaca oricine prin fata ta chiar daca scaunul e reclined la maxim si bineinteles, upgrade pe partea de sunet si proiectoare laser sony 4k.

E o placere sa mergi la cinema chiar daca cel mai mic pret la bilet e 11 lire. Imax poate ajunge si la 22 lire de persoana. Dar recunosc ca nu am ratat niciun film bun la cinema in ultimii cinci ani! :)

ps: la mine 3d-ul e 95% mort, toate filmele sunt in 2d si doar o data pe zi o versiune 3d. Nimic impotriva trendului dar 3d-ul la cinema nu poate concura cu 3d-ul acasa, mai ales pe oled.
With the Power of My Mind
I make the End of this sentence disa
6D | 85mm 1.2L | I7700K | GTX1080SC | PS4Pro | One S | LG65C6 | XBL/PSN: dragos495
 

Offline astateofmind

Re: Mai merita mers la cinema?
« Reply #20 on: 22 May 2018, 18:20 »
Pt mine problema nu e rezolutia. NIvelul de negru e ceea ce ma deranjeaza in cinema asa ca am renuntat sa mai merg. Prefer sa le astept pt cand sunt available pe streaming si pot cumpara versiunea 4k cu 5-8$ ...

Cu toate ca unele filme chiar suck in 4k. T2 e un exemplu - se vede clar cand e stunt si cand e actorul. Ma uitam ieri la o scena din braveheart si e prea .... vizibil. Se pierde din magie si se vede fiecare eroare, fiecare coreografie nereusita 100% ... da, imaginea e crisp si detaliile sunt acolo dar tocmai asta e o parte a problemei: detaliile SUNT acolo si cele negative sar in ochi.
ignore list: askyfallout, monier, taribobo
 

Offline Monier

Mai merita mers la cinema?
« Reply #21 on: 09 June 2018, 15:56 »
am urmarit braveheart in 60 fps.. daca era pentru prima oara, probabil il apreciam mai putin. insa acum a fost o experienta foarte placuta.

la fel ca 3dul, high fps se potriveste in unele scene. cred ca s-a discutat la greu pe cg cand aparu the hobbit, oricum.. e bine sa ca un film sa se foloseasca de toate astea insa nu tot timpul- numai daca se potriveste.
pacat ca-i imposibil sa fie trase in imax, desi asta as fi vrut, evident.