Rebel ridge - Un fals Jack Reacher, insa plictisela si dezinteresul care apar dupa 20 de minute sunt reale. Atat de mizerabilist, didactic si luuung a iesit acest ultim Jeremy Saulnier, incat cel mai usurat esti cand totul se risipeste. Chiar nu cred ca ii dau o nota de trecere, 4,5/10
Trap - In filmul asta nu e decat Josh Hartnett si una dintre scrierile de pe buda ale lui Neagoe Shyamalan, pt fiica lui, Teodosia. Nu are o premisa rea, dar asta e cam tot ce se face in aceste zile. Un soc la inceput si apoi fuserit de dracii l-au luat, specialitatea casei. 4/10
Mothers' Instict - Film bun de urmarit in familie, tu de fapt fiind pe flashscore si indexand cartonasele de la Sporting cu Lille. Aveam un softspot pt Jessica Chastain, poate nici nu e de natura cinematografica, lol. Film de Hallmark, cand trebuie sa umplii cu ceva intervalul de la 1 la 3, dupa-amiaza. 4/10
The survivalist - Varianta claustrofoba a lui The road? O poveste miniona, post apocalipsa, cataclism or something. Cum arata viitorul cand cililizatia se duce pe penix. Nu prea bine, insa e un film intim si destul de angoasant de urmarit, cu vietuitoarele care se intorc la origini, la barza, varza si mai ales sex si bastarca. Ajuta si atmosfera eco, tribala, ba chiar si fata de melc mucilaginos a Miei Goth. 6/10
History of the occult. E un episod extins si bun de Twilight Zone. E intricat, creativ, baleind intre un thriller politic si unul fantastic, conpirationist, dar suficient de bine portionat cu intorsaturi. Nu ii gasesc multe cusururi. E foarte ieftin si poate nu livreaza si vizual, dar in subtext isi face treaba. 7/10
Last night with the devil e, probabil, coup de coer-ul saptamanii -una nu extraordinara, totusi. E one single location movie, dar recreaaza bine atmosfera de talk-show din anii 70 ai Americii. Mie mi-au placut acest build-up si vibe-ul care au curs intr-un tempo destul de bun. Nu are un final infricosator, poate e chiar rizibil pt telespectatorul sec 21, dar pe parcurs au exploatat bine atractia pt ocultism si tabuuri care faceau furori in epoca. In the very end, a fost si un feliaj elocvent despre modul in care e deturnat un show de televiziune, cum e produs, manipulat, apoi intervine elementul cosmic care da si savoarea

Bai, gata, mi-a placut, 7,5/10.