Author Topic: Ultimul film vazut  (Read 292721 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline indicopleus

Ultimul film vazut
« Reply #1275 on: 13 September 2024, 05:47 »
si a mai jucat tot la coeni in the ballad of buster scruggs

ii dau si eu un 7-7.5. s-a tinut bine pina la batalia finala unde a cam luat-o pe cimpii - si twist ending-ul... interesant si nu prea, ca sa zic asa. cred ca mai degraba preferam alta "revelatie" (flashback-urile alea erau prea stravazii ca sa nu intri la idei, dar surpriza... hmm... cam prea surprinzatoare pentru binele ei, prea s-a dus in fictiune cu ea, chiar in "sf" ar putea mirii unii mai rauvoitori

(de apreciat constructia - pina la punctul in care o ia razna -, integra foarte frumos si organic o gramada de surse si influente clasicizate)

Offline Hideyoshi

Ultimul film vazut
« Reply #1276 on: 13 September 2024, 10:26 »
e ok  old henry ... l-am vazut si eu mai demult ... tot de un 7 spre 8 asa ...

Rebel Ridge - not bad ...  6.5 poate chiar 7 ... m-am uitat la el pentru Don Johnson ... e oarecum Reacher style ... sau, daca inting elasticul mai mult, versiunea light a lui Rambo.

Offline indicopleus

Ultimul film vazut
« Reply #1277 on: 13 September 2024, 21:12 »
bad boys 4 -  pirotehnie vida. si aia sint deja prea batrini ca sa mai dea bine in hainele personajelor (incepe sa se simta ca dumb and dumber to). ca "noutate", dupa ce in 3 venisera cu  telenovela mexicana, aici introduc ceva 3d first person shooter games combat perspective, ca sa zic asa.  6  film de creier pe off care n-a pretins niciodata altceva, insa de deta asta plotul e atit de off ca ti se comuta automat neuronii pe on de cit de braindead e.

beverly hills cop 2024 -  ii dau si lui asta un 6 (sa iei ceva care la vremea sa era destul de subtire si sa-l transplantezi tale quale 40 de ani mai tirziu intr-un cu tot alt univers n-are cum sa functioneze foarte bine). e degeaba dar oarecum digerabil.  (pe eddie murphy cu moaca lui de acum l-as vedea si in niste roluri mai serioase.)

where the crawdads sing - mi-a placut fata aia cum a jucat insa ideile sint cam cretine toate. balaria de sorginte rousseauniana ca omul in stare de natura e un inger dar il strica si corupe societatea etc. m-a amuzat si apararea ei la tribunal - care e nici mai mult nici mai putin decit apararea lui socrate ("daca ma condamnati pe mine pe voi va condamnati!"), nu stiu cit de constient sau inconstient e bagata acolo. :) ma rog, recital de bazaconii dar bine pus in pagina. 7

a good person - (mie imi place poarca aia mica cu ris de tuse magareasca - e talentata si are nerv) incepe destul de cliseic cu promisiunea unei vieti fericite care se fringe brusc lovita de tragedie, dupa care spre surpriza mea placuta abandoneaza cliseele sentimentale si se duce inspre realitatea cruda. din pacate nu dureaza prea mult si recade in clisee hollywoodiene obosite si rezolvari  neverosimile "ca-n filme". 6-6.5 (pentru parte de mijloc 7)

fly me to the moon - o placere sa o vezi pe johansson jucind (n-am prea mai urmarit-o de cind se dedase la superhero marvel bullshit), am si uitat cit de buna (actrita :D) e.  filmul e un amestec de bune (partea de cinism din lumea lor, ca de obicei, credibila si foarte bine reprezentata) si de mai putin bune (parte de  redemption, tot ca de obicei, un bullshit total - made in hollywood cu dedicatie pentru un public oligofren). 6 (6.5 pentru partea reusita)

the dead don't hurt - pe asta l-am vazut pe repede inainte ca parea mult prea boring chiar si pentru standardele mele. apreciez filmele care se coc lent si temeinic, doar ca asta nici nu parea ca coace ceva, si cu atit mai putin ceva temeinic. probabil daca esti fan hardcore viggo mortensen merge (tot el l-a si regizat), altfel e doar un generic western cu un (alt) bully care ii tot buleste pe (alti) amariti pina se intoarce (alt) salvator din treburile lui si salveaza situatia. happy end

« Last Edit: 13 September 2024, 21:23 by indicopleus »

Offline taxon

Ultimul film vazut
« Reply #1278 on: 14 September 2024, 21:49 »
... ooooookey, deci se pare că "Old Henry" ne-a plăcut.
Dar ce ziceți de "Horizon: An American Saga" al lui Costner?
Că dacă îmi dau eu drumul la gură ... iar o să mă certe moderatorii.
"Live well. Eat with discernment. Listen to what your soul is saying. Tell no lies. Give love. Be happy." - Mike Yeadon

Offline Dundee

Ultimul film vazut
« Reply #1279 on: 14 September 2024, 22:19 »
Eu l-am vazut, e decent. Dar nu mi-a placut impartirea filmului in povesti independente. E prea putin timp la dispozitie ca sa introduci caracterele cum trebuie.

The following users liked or thanked this post: taxon

Offline kvarq

Ultimul film vazut
« Reply #1280 on: 15 September 2024, 18:35 »
Beverly Hill Cop 2024 - 8.0/10
Mie mi-a placut ala cu Axel Foley, un film simplu si cinstit, m-a apucat nostalgia VHS... Ca sa fie perfect trebuia sa fie tradus de Irina Nistor :))
Monkey Man - 8.5/10
https://www.imdb.com/title/tt9214772/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_7_nm_1_in_0_q_monkey%2520ma
O surpriza placuta. Se filma inca de pe vremea ciumei (covid) dar a aparut abia anul acesta.
Un film de popcorn in cel mai real sens al cuvantului (chiar mi-am pus la microunde un plic). Am crezut ca nu ma mai vor suprinde filmele de actiune, dar acesta e altfel. Chiar altfel. And it's so real. Arata foarte bine contrastele din India. Striking reality feeling. Imi aduce aminte de peroada petrecuta in India din 2008. Filmat incredibil, scene de actiune muncite, soundtrack & coloana sonora foarte bine alese. Brain off & enjoy.

Post Merge: 15 September 2024, 18:44
bonus video  :P

« Last Edit: 15 September 2024, 18:44 by kvarq »
Folosind voucherul NYB762HU beneficiati de un discount de 1% din valoarea cumparaturilor la orice produs de pe PCGarage.ro

Offline astateofmind

Ultimul film vazut
« Reply #1281 on: 16 September 2024, 19:35 »
kill - nu e "The Raid" dar surprinzator este decent.

7, poate chiar 7.5

https://www.imdb.com/title/tt28259207/
« Last Edit: 16 September 2024, 19:37 by astateofmind »
ignore list: monier, taribobo,narayanhd,wolfenste

Offline Natsukao

Ultimul film vazut
« Reply #1282 on: 18 September 2024, 13:39 »
Rebel ridge - Un fals Jack Reacher, insa plictisela si dezinteresul care apar dupa 20 de minute sunt reale. Atat de mizerabilist, didactic si luuung a iesit acest ultim Jeremy Saulnier, incat cel mai usurat esti cand totul se risipeste. Chiar nu cred ca ii dau o nota de trecere, 4,5/10

Trap - In filmul asta nu e decat Josh Hartnett si una dintre scrierile de pe buda ale lui Neagoe Shyamalan, pt fiica lui, Teodosia. Nu are o premisa rea, dar asta e cam tot ce se face in aceste zile. Un soc la inceput si apoi fuserit de dracii l-au luat, specialitatea casei. 4/10

Mothers' Instict - Film bun de urmarit in familie, tu de fapt fiind pe flashscore si indexand cartonasele de la Sporting cu Lille. Aveam un softspot pt Jessica Chastain, poate nici nu e de natura cinematografica, lol. Film de Hallmark, cand trebuie sa umplii cu ceva intervalul de la 1 la 3, dupa-amiaza. 4/10

The survivalist - Varianta claustrofoba a lui The road? O poveste miniona, post apocalipsa, cataclism or something. Cum arata viitorul cand cililizatia se duce pe penix. Nu prea bine, insa e un film intim si destul de angoasant de urmarit, cu vietuitoarele care se intorc la origini, la barza, varza si mai ales sex si bastarca. Ajuta si atmosfera eco, tribala, ba chiar si fata de melc mucilaginos a Miei Goth. 6/10

History of the occult. E un episod extins si bun de Twilight Zone. E intricat, creativ, baleind intre un thriller politic si unul fantastic, conpirationist, dar suficient de bine portionat cu intorsaturi. Nu ii gasesc multe cusururi. E foarte ieftin si poate nu livreaza si vizual, dar in subtext isi face treaba. 7/10

Last night with the devil e, probabil, coup de coer-ul saptamanii -una nu extraordinara, totusi. E one single location movie, dar recreaaza bine atmosfera de talk-show din anii 70 ai Americii. Mie mi-au placut acest build-up si vibe-ul care au curs intr-un tempo destul de bun. Nu are un final infricosator, poate e chiar rizibil pt telespectatorul sec 21, dar pe parcurs au exploatat bine atractia pt ocultism si tabuuri care faceau furori in epoca. In the very end, a fost si un feliaj elocvent despre modul in care e deturnat un show de televiziune, cum e produs, manipulat, apoi intervine elementul cosmic care da si savoarea :) Bai, gata, mi-a placut, 7,5/10.

Offline taxon

Ultimul film vazut
« Reply #1283 on: 26 September 2024, 13:38 »
"Perfect Days" nu e film de cinema, ci de Cinemax.
Mie mi s-a părut o splendoare din toate punctele de vedere. Mesaj. Imagine. Joc. Muzică. Referințe.
Un film tihnit, poate părea leneș și plictisitor pentru unii, pentru mine a fost numai bun de văzut în liniște.
A luat un premiu p-aci prin Europa, îi dau și eu un premiu personal: un loc în colecție.
4 stele din 5.

« Last Edit: 26 September 2024, 13:40 by taxon »
"Live well. Eat with discernment. Listen to what your soul is saying. Tell no lies. Give love. Be happy." - Mike Yeadon

The following users liked or thanked this post: Merlin

Offline burebista

Ultimul film vazut
« Reply #1284 on: 29 September 2024, 19:37 »
Wolfs. Ăăă, nu.
Ceva nu s-a legat deloc deși îmi sunt simpatici ambii actori.
If it ain't broke... fix it until it is.
voucher W33XPSQD in comenzile tale la PC Garage

Offline indicopleus

Ultimul film vazut
« Reply #1285 on: 01 October 2024, 16:28 »
da, mega lala. am rezistat un sfert de ora pe normal speed. greu de imaginat ceva mai anost si mai soporific cu astia doi, dar in 2024 au reusit si contraperformanta asta. film cam de 4.5-5 maxim. si nici n-au scuza c-au jucat in kkturi produse de altii, si-au produs singuri kktul (din pacate, cred c-o sa-si scoata banii pe el - si cu ceva profit pe deasupra)

Offline burebista

Ultimul film vazut
« Reply #1286 on: 04 October 2024, 20:14 »
Deadpool & Wolverine.
Fix ce trebuie, două ore de relaxare și hlizeală.
If it ain't broke... fix it until it is.
voucher W33XPSQD in comenzile tale la PC Garage

daveWalter

• Guest
  • Feedback Score: (0)
Ultimul film vazut
« Reply #1287 on: 06 October 2024, 05:00 »
Deadpool & Wolverine.
Fix ce trebuie, două ore de relaxare și hlizeală.

Spre deosebire de Joker & Lady Gaga, da!

Filmul are scorul de 5 pe IMDb, 4 pe Metacritic, 3 pe Rotten Tomatoes. :)))))

DC dă fail la fel ca acum 8 ani, în 2016*,  cu Batman V Superman. În timp ce MCU a avut succes cu Captain America vs Iron Man:  Civil War, acu are succes cu Deadpool și Wolverine.
*Off-topic: Nu știu care ați mai observat, dar 2024 pare un 2016 la pătrat, la modul că s-ar putea încheia la fel ca 2016 

O învățătură pe viitor pentru regizori? Nu băgați cântărețe ca Lady Gaga în distribuția filmelor cu supereroi! Joker a devenit un „joke”. Și când mă gândesc că primul Joker era mai bun decât Batman și aproape rivaliza cu trilogia Dark Knight.

Nici nu știu dacă merită să-l văd pe HBO Max...la așa scoruri. Și nu cred să fi fost un film DC cu note mai proaste decât Joker & Lady Gaga. Wonder Woman/WW 1984, Flash, Suicide Squad 1/2, Birds of Prey, Aquaman 1/2, Man of Steel și Justice League, niște filme mediocre,  par capodopere pe lângă Joker 2. Cred că nici Green Lantern cu actorul din Deadpool nu-i atât de jos.
« Last Edit: 06 October 2024, 05:19 by daveWalter »

Offline Nosferat

Ultimul film vazut
« Reply #1288 on: 15 October 2024, 10:00 »
Vazut si eu Deadpool&Wolverine acu vreo 1 luna la cinema. Si alien Romulus.

Deadpool a fost ce trebuie. Nimic extra special, same old sarcastic jokes. Multe easter eggs, actiune cat incape. 8/10. A fost critizat pentru "multiverse" stuff, dar altfel nu avea cum Hugh Jackman sa se mai intoarca.

Decat "Somehow Palpatine returned" mai bine cu multiverse and stuff.

Alien Romulus. 7/10. De nu il vedeam la cinema, nu cred ca mi-ar fi placut.

Dupa tspe fails, asta macar nu incearca ceva nou, ci se intoarce la origini. Ma rog, presupun ca aia a si fost ideea ca sa nu fie mega fail acest film,.

Ok nu a fost nici o inovare, dar macar nu vad cum Ripley incepe sa planga dupa clonele ei, sau dupa copilasul mutant al ei cand il omoara prin vidul din spatiu.

Randarea lui Ian Holm prin AI a fost absolut odioasa. Cam jumatate din oamenii din cinema au inceput sa rada cand a apaurt.

Am vazut mini cinematics in jocuri video mai bine facute, fata de SFX lui Ian Holm.

Nu inteleg de ce nu au incercat prin classical effects+un pic de AI SFX bagat, poate le iesea mai bine. Insa asa a fost chiar slab, si nu cred ca ar fi fost necesar nici pentru Fan Service, nici pentru film sa il reinvie pe actor doar pentru cateva scene.
« Last Edit: 15 October 2024, 10:07 by Nosferat »
Ignore list :astateofmind

Offline Merlin

• Feedback Score: (3)
  • Old TR: 76 (100%)
  • Sr. Member
  • Liked | Thanked: 20 times
  • Live the best life you want!
    • View Profile
Ultimul film vazut
« Reply #1289 on: 28 October 2024, 00:11 »
https://www.imdb.com/title/tt27032708/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_8_nm_0_in_0_q_survivre   - SURVIVRE ia de la mine un 5/10 - abominatie de film sau cum sa strici o idee relativ OK si buna pentru un SF care ar fi promis...Pacat, pacat! Avem aceleasi clisee cu femeia puternica si invincibila si mai multe elemente woke, buget redus si nu mai continui, ca nu are rost. Din pacate nota de pe imdb reflecta realitatea, eu ii dau un 5/10 cu indulgenta ca sa treaca materia gen  ::)
A nostalgic member of CG Forum since 2000....