ce am mai vz eu zilele astea;
1. Alien Earth. - 5.5-6. ca sf are din startun o.5 in mintea noastra. ma stradui sa inteleg daca l merita.
2. Task - 3 episoade. anost. Un fel de taskforce romanesc vizavi de vizavi.. boring. 4.00
3. The Rainmaker -5. cu indulgenta. cu cat evolueaza, cu atat devine mai penibil si de nonurmarit.
4. The Walking Dead Dary Dixon - urmarit cu atentie; ca film bla bla, are nota 3.00 este facut pt cei cu dezabilitati.
5. Black Rabbit- vazut doar un episod/tot serialul, are ritm si sens. 6,5. revin doar daca restul e de cacat. sa l umilesc.
bafta!
Ultimul Film Vazut....meh shit happens, presupun ca ai dorit sa scrii la topicul de seriale.
Anyway.
Prisoner Of War. Un fel de combo intre Bloodsport cu Van Damme si Ip Man cu Donnie Yen.
5/10 Cam slabut, pe sistemul "been there done that" Din pacate nu are nimic original acest film, asa rapid langa o bere si niste rontaieli fara sa ai altceva mai bun de vizionat, e ok. Altfel nu pot recomanda.
Superman. 5/10
Nu am vazut rostul acestui film. Cumva "daca marvel mai scoate un rahat, hai sa scoatem si noi de la DC unul" sau asa ceva? Pur si simplu nu imi explic pentru ce exista acest film.
Stai....de fapt inteleg pentru ce exista acest film. Budget $225,000,000 (estimated) Gross worldwide $615,321,605.
Bring Her Back 6/10
Un Horror Ok-ish. Nu are ceva nou, ceva nemaivazut de aratat/povestit. Insa in lipsa de altceva mai bun, e digerabil pentru genul de film.