Author Topic: Ultimul film vazut  (Read 560595 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Ciocanul

Ultimul film vazut
« Reply #1365 on: 26 December 2025, 20:43 »
Predator Badlands. 7/10
Personaje simple, actiune liniara.
Incepe binisor, actiune cat cuprinde dar au zbarcit finalul destul de mult.
Puteau linistit sa-l faca doar animat.

Offline Natsukao

Ultimul film vazut
« Reply #1366 on: 28 December 2025, 11:00 »
Un mneah si de la mine pentru Predator. Chiar daca livreaza si el killuri, Predatorul asta nou o face mai degraba in registru confortabil, etic 🤣, detensionat, de personaj pozitiv, cu implicare zero pt spectator. Si altereaza ideea de vanatoare, transformandu-se intr-o parabola despre prietenie, empatie si loialitate pe care siiigur ca voiam sa le vedem si aici. M-au spart fazele cand se bateau picioarele aleia singure cu niste sintetici si aia cu țiparul transformat in arma laser. Dumb & Dumber, frate. Din categoria 'hai sa mai facem unul' si cine il are pe baby yoda castiga 🤣 Prey a fost semnalul unei modificari a structurii adn, iar ăsta ne spune ca deja traim aceasta mutatie. Si cu cat e mai jenant, cu atat publicul investeste mai mult. Mai joac-o pasta, na! 6/10

Si inca un neah pt Weapons. Care ni s-a parut o iteratie  a lui Longlegs. Care nici ala nu m-a demolat, dar macar avea savoarea primei intalniri. Ăsta e prea cartoonish, uzat si, meh, ca a spus povestea din 6 perspective pt a parea mai mult decat este. Mult decor ca sa livreze un căcățel.  5.5/10

Pot sa fac norma de 3 slabe cu She rides shotgun. Tatal protector pe fugă cu fiica inocenta,(s)tropii clasici. Egerton cu aia mica poate au o chimie, iar ăsta e tot filmul. David Lyons joaca si aici traditionalul politist corupt care o suje. Respect. 6/10

The following users liked or thanked this post: Merlin

Offline Ciocanul

Ultimul film vazut
« Reply #1367 on: 01 January 2026, 16:23 »
Tron: Ares 4/10 cu mare indulgenta.
Actori stersi inclusiv Jared Leto care imi da vibe de telenovela sudamericana.
Povestea e liniara ca liniarul. Pe alocuri are lacune mari. Pe alocuri ne insulta inteligenta neartificiala.
Efecte speciale si cascadorii decente dar nu m-au dat pe spate.

Post Merge: 02 January 2026, 13:14
Nuremberg 6/10
Ii scad mult ca l-au lalait 2.5 ore cand incapea lejer intr-o ora si o maslina.
Actorii au jucat bine dar ma asteptam la ceva nou chiar si inventat. Ceva filozofie, discutii politice... mai nimic.
« Last Edit: 02 January 2026, 13:14 by Ciocanul »

The following users liked or thanked this post: cezar

Offline indicopleus

Ultimul film vazut
« Reply #1368 on: 03 January 2026, 15:07 »
noises off - comedie din alte vremuri care se revendica dintr-o traditie si ea demult apusa, nu prea mai rimeaza cu vremurile noastre. e mai degraba pentru cinefilii impatimiti traitori pe planeta cinema only

vremea tiganilor - nu imbatrineste prea bine formal, e cam telenovelistica si arata si cam mega "prafuit", insa pe fond sta inca in picioare

The following users liked or thanked this post: puiutu

Offline Hideyoshi

Ultimul film vazut
« Reply #1369 on: 04 January 2026, 14:43 »

The following users liked or thanked this post: Merlin

Offline kvarq

Ultimul film vazut
« Reply #1370 on: 05 January 2026, 21:24 »
Deep Cover - din partea mea lejer 8/10, really enjoyable si chiar am ras pe bune la cateva faze... "Legolas" e un actor excelent, dar avem si aparitii Ian McShane, Sean Bean and so on.
Scenariul nu e rau, chiar e cumva impredictibil pe alocuri. Trei ratati in viata care se intalnesc la un club de improvizatie ajung sa se infiltreze in biznis de narcotice & shit.
https://www.imdb.com/title/tt31121295/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_7_nm_1_in_0_q_deep
Folosind voucherul NYB762HU beneficiati de un discount de 1% din valoarea cumparaturilor la orice produs de pe PCGarage.ro

The following users liked or thanked this post: taxon

Offline indicopleus

Ultimul film vazut
« Reply #1371 on: 08 January 2026, 12:00 »
nuremberg - generic drama. film cam degeaba, malek neconvingator ca de obicei, si nici russell crowe n-a prea avut cine stie ce de jucat. daca inlocuiesti figurile cunoscute cu no-name-uri iese un film de televiziune, hallmark sau ceva pe acolo.   am avut zero asteptari  si mi-a confirmat toate premonitiile, ca sa zic asa. 6 cu indulgenta

phoenician scheme - ok ca spectacol stilistic & compozitional, plus umor marca anderson. 7

Post Merge: 08 January 2026, 20:54
one battle after another - luuuung si forgettable, s-a cam prostit si p t anderson. 6-6.5
« Last Edit: 08 January 2026, 20:54 by indicopleus »

Offline Natsukao

Ultimul film vazut
« Reply #1372 on: 12 January 2026, 15:06 »
Obaa. Serios in intentie, caricaturizat in executie, e poate un Amsterdam mai spalațel. Cand te duci la macelarie si te intreaba daca vrei de aici pana aici, iar tu zici: puneti-o pe toata, doamna! Si Pta a pus-o pe toata, adica 3 ore de pedalat ca soarecele in rotita din care nu va iesi niciodata. Not my cup of tea, but ok. 6/10

Strange harvest. Un an bun pentru evenimente inexplicabile, care, se va explica, au o origine demonica? Bă, gata! Oricum, o mizeriuță de serie B asumata grafic, care in parte isi face treaba. 6/10, cat Obaa 🤣

Together. Un body-horror care face de căcat ideea de body, dar mai ales de horror, pt ca vrea sa discute mai mult despre relatii de cuplu si alte angoase cam de, mno, pis...E filmul perfect pt femeile care nu vor sa vada horror, desi un pic se vor speria, ca, deh. 5.5/10

Pieces of a woman. Film cu doua traume clare. Una, primele 30 de min extrem de chinuitoare, punch in the gut style. A doua, cand a vrut Shia LeBoeuf sa o calareasca pe una cu o putulica cat dopul de la strongbow, cidru de moloz. Chiar voiam sa ma nenorocesc magistral, in stilul Manchester by the sea, dar au optat pt un sfert realist si restul cam de jegflix. 6/10

Offline Nosferat

Ultimul film vazut
« Reply #1373 on: 12 January 2026, 16:36 »
Vazut si eu Nuremberg.  Miniseries din 2000 imi placuse mai mult, si acolo s-a omis destul de mult, insa asta nou e complet pe langa.

Crowe joaca bine, insa cumva nu pentru el a fost facut acest rol, Brian Cox l-a jucat mult mai bine pe Goering. Malek nu a fost alegerea cea mai fericita sa il reprezinte pe Douglas Kelley.

Altfel filmul in sine e complet neconvingator,si din cauza mai multor omisiuni (Gen Goering chiar a castigat mai multe dezbateri in instanta, isi batea joc de ei,despre cum va fi judecat,despre cine sunt ei sa il judece si tot asa), devine mai mult gen telefonul fara fir.

Cineva care a fost acolo, a spus cuiva,care la randul lui ii soptise cuiva, care la randul lui a mers la Hollywood sa ii prezinte cuiva.....dupa care s-au apucat sa faca un film despre Nuremberg.  5/10
Ignore list :astateofmind

Offline Ciocanul

Ultimul film vazut
« Reply #1374 on: 23 January 2026, 23:02 »
Vecina lui Mircea Bravo. 5/10
E nota de incurajare, filmul e chiar cel mai slab din seria lui Mircea Bravo, un 3/10 ar fi real. E fusarit, grabit, e un colaj de glume nereusite.

In the Lost Lands. 4/10
Chiar si pe foamea asta de SF-uri si Fantasy, asta sperie clientii.
Acting varza, poveste neinchegata, personaje neterminate. N-a iesit nimic.

Offline Natsukao

Ultimul film vazut
« Reply #1375 on: 08 February 2026, 12:22 »
Final destination, Bloodlines. Au inceput sa faca niste mecanisme de killareli absolut ridicole. Dominouri super complexe, cu fanta, cu manta, super teoretice, super rizibile. Am râs cu lacrimi cand ii zburau ăluia piercingurile din peleus. 2/10

28 years after. Dupa final, i-as da 1/10. Un eco horror cu dilăiii care au mai ramas dupa pandemie. Mare update nu a fost de facut dupa 28 de ani, asa ca un stil meditativ, estetic, e tot ce poti sa alegi din el. Mai putini zombi, mai multe monunente in onoarea eroilor mancati la datorie 5.5/10

Blackcoat's daughter. O tentativa aproape reusita de a vedea toate filmele lui Osgood Perkins 🤣 Asta e primul lui efort si probabil cel mai bun. Fara sperante, minimalist, o idee excelenta. Mi-a placut ca nu s-a aruncat in sabloane de gen, dar estetica asta dusa la paroxism probabil ca l-a costat niste laicuri. 7/10

I am the pretty thing that... Bla-bla, e cel de pe netflix care reia si aici tena singuratatii, dar intr-o directie melancolica, aproape un Terrence Mallick de horror, lol. Nope, nu l-am gustat ca m-a prins nepragatit ca stare de cinema, dar Osgood are o idee f poetica la nivel de script....Si,da,imi placea mai mult Ruth Wilson cand se f, dar, na. 5/10

Keeper. Folk-horror-ul nu e clar punctul meu de atractie si interes. La fel si Tatiana Maslany. Nu va fi un film de cult, dar a cam lăbărit-o cu o idee ce rasufla inca din titlu. Face cinste genului, la cate scarnavii am vazut pana acum, dar overall tipul asta are idei bune, aici la un runtime mai mic decat durata. 6/10

Am zis sa nu inchei fara mizeria numita Abigail, de pe jeg. Pai e chiar mizerie. Nici nu mai conteaza daca e un revival vampiristic sau parodie - pare mai mult ultima si oricum involuntara, dar, plm, se mai fac filme cu creaturi care se sperie de lumina si explodeaza? Daca da, jet! 3/10

Offline Hideyoshi

Ultimul film vazut
« Reply #1376 on: 08 February 2026, 20:36 »
Sinners - de un 7/10 asa ... destul de bine facut, daca va mai place si blues-ul nu e rau. V-as zice cu ce seamana dar ar insemna sa dau spoilere. Ah ... si mi-a placut cum a jucat Jordan.
« Last Edit: 08 February 2026, 20:38 by Hideyoshi »