Author Topic: Ultimul film vazut  (Read 831809 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline indicopleus

Ultimul film vazut
« Reply #1380 on: 12 March 2026, 01:31 »
good luck, have fun, don't die  vazut pe fast forward - aiureala 6

blue moon - studiu de caracter, recital actoricesc si meditatie "crepusculara" despre arta, viata si mai multe. cine apreciaza interogativitatea marca linklater are ce gasi aici. 8+

nouvelle vague - simpatic pentru cinefili (are multe calitati), insa pare mai degraba un mini-proiect omagial facut intre doua filme decit ceva de sine statator. 7

The following users liked or thanked this post: cezar

Offline Nosferat

Ultimul film vazut
« Reply #1381 on: 06 April 2026, 19:42 »

5/10      Primul si Way Of Water il vazusem la cinema, doar pentru efectele speciale. Pentru asta nu am mai dat bani.
Fata de primul avatar care a fost o capodopera la vremea lui, nu ma refer la poveste,ci la efecte,la 3D, muzica,sunete...etc.

Asta e.....cam suflat, cam aceeasi ciorba reincalzita again and again and again. Nu stiu ce vor mai scoate la avatar 4 si 5, dar eu sincer sunt arhisatul de avatar pentru urmatorii 20-30 de ani.
Ignore list :astateofmind

Offline mache

Ultimul film vazut
« Reply #1382 on: 19 April 2026, 19:22 »
Four brothers (2005) - mai vechi, ceva acțiune dar predictibil
5.5/10
The rip (2026) - pump up action, Damon și Affleck încă se țin decent pentru așa ceva; popcorn movie
6.5/10
Speak no evil (2024) - comedie neagră cu accente de thriller, McAvoy la nivel înalt
8/10

Sent from my ASUS_AI2302 using Tapatalk

Offline Ciocanul

Ultimul film vazut
« Reply #1383 on: 27 April 2026, 05:59 »
War Machine 7/10
E un fel de Predator cu roboti, de fapt un robot. Pe sfarsit o da pe patriotardism american. Merge cat de cat ca are mult pac pac si Alan Ritchson joaca binisor.

Apex 5/10
Un film cu doi actori, Charlize Theron si Taron Egerton. Filmul e slab, nu reusesc nici macar sa te tina in suspas desi se vrea un survival thriller.
Dau nota de trecere pt peisaje frumoase si cam atat.

Offline Nosferat

Ultimul film vazut
« Reply #1384 on: 05 May 2026, 13:08 »
https://www.imdb.com/title/tt31728330  They wil kill you.

There is only one Tarantino, au mai incercat si altii de-a lungul anilor sa ii copieze stilul, nu merge.

Are niste momente ok, altfel e cam imprastiat tot filmul,nu stie ce doreste, sa fie horror, sa fie gory action in stilul tarantino, sa fie comedie.......

5.5/10

Ignore list :astateofmind

Offline Ciocanul

Ultimul film vazut
« Reply #1385 on: 05 May 2026, 14:36 »
Mie Tarantino nu mi se pare cine stie ce. Prin anii 60 au aparut o tona de filme numite Western spaghetti.
Erau toate facute pe acelasi calapod:
anti-eroi
violență stilizată
tensiune lungă înainte de confruntări
muzica specifica
etc.
Dupa un succes imens, lumea s-a saturat de ele ca ursul de ghinda si au disparut 30 de ani. Eu inca le tin minte ca le dadeau sarbii in draci si nu aveai la altceva la ce sa te uiti. Cum nu intelegeam ca eram mic ma enervau ca se uitau unii la altii 5 minute si molfaiau tigari si nu se mai impuscau o data.
Acum Tarantino le-a reluat si pt lume mai tanara par a fi ceva extraordinar. Bine, el insusi nu s-a ferit sa recunoasca asta dar sincer nu sunt chiar niste filme wow.

The Devil Wears Prada 2 5/10
Am fost tarat la cinema. La premiera eram eu, 2 barbati ce pareau a fi ghey si in rest numai femei. :D
A fost o comedioara cinstita de TV, multe carpe, cam fusarit pe final. Meryl Streep a facut un rol bun, restul au fost cam simpletoane.
Nu merita mers la cinema.

The following users liked or thanked this post: cezar