Presumed innocent e o serie obosita care face dintr-un film mai vechi, de doua ore, un serial nou, de vreo 8. Din start e o discrepanta prea mare si asa se si simte, minimum 3 episoade iti rasucesti toate firele de par de pe cocosel. Nu imi displace Gylenhaal, dar se simte mai aproape de hallmark seria asta, desi plecase frumos. 6/10
Under the bridge. Nu stiu de ce plm am dat aici play, probabil pt Riley Keogh, care aici e umpic lesbiana, scriitoare si, absolut convenabil, soseste in oras cand incep si crima de sub pod. Trateaza umpic asa aceasta meteahna a societatii de a empatiza mai mult cu agresorul decat cu victima, dar ceea ce se vrea un studiu cauza/efect se borseste, cum altfel, in halci intregi de film inutil, repetitiv si ilogic. Inca un hallmark, asadar, 5,5/10. PS. Ba, da' n-am zis nimic de Lily Gladstone, care joaca practic in toate filmele car apar acum. Nu stiu ce sa zic, cred ca are o carisma si as vedea-o in ceva serie crime/thriller/drama intr-un True detective viitor. Tot ceva cu o grasa care rezolva o crima, dar nu il Alaska, in ceva mlastini, depresii, hopeless land, greu pt ficat.