Toate au ca tema rasismul sau lupta de clasa? WTF?
destul de incredibil, este? fockin'ell.. ce ne asteapta.
sincer, am fost la fiecare entuziasmat pe moment (mai putin batwoman). nu inseamna ca nu pot fi bune (sau macar bune de vazut) insa daca iei ca reper ce serii faine fura pana acum si le compari cu ele si marile investitii - ce s-a intamplat cu GOT, atunci trebuie sa strangi nitel din sfincter.
macar si cand te gandesti ca amazon baga un miliard (cu b) (cel putin) in seria LOTR/Hobbit - si consulta pe D&D cum sa inceapa (like WITFF)
- -
dark e gata pregatit, abia astept.
--
apropos de seriile anulate, acum pot avea inca o sansa daca sunt preluate de media noua - amazon sau netflix. expanse e un caz fericit, sa speram ca va fi si mai bun.
cred ca expanse e un proiect cu autor, adica are pe cineva cu inima in spatele lui, si asta am simtit eu la el.. personajele sunt tratate cu respect, la fel si audienta.
am uitat sa il laud din punctul asta de vedere.. o bila in plus pentru personajele feminine btw, care mi-au placut dintotdeauna. samoanca inalta si capitana canadianca, iranianca.. negresa engleza asoasf.
nu am idee cu cine se bat dobitocii astia si propaganda lor: publicul ce urmareste orice serie sunt mai toti emancipati si toleranti. inteleg ca e o scuza, un marketing gimmick, dar exact asta ma deranjeaza: se folosesc de situatia unora pentru a scuza lipsa lor de inspiratie si fuga dupa bani.
cred ca atm doar the boys au atins acea maturitate din GOT1-4 in storytelling. e foarte posibil ca ei sa fie adevaratii watchmen in locul seriei lindelof.
sa recunoastem, cand zici lindelof - sau jj abrams, spaiths, singer, snyder, d&d, disney -... zici suficient.