Cred ca sunt singurul de pe aici care nu a fost impresionat de Ozark?
nu esti singurul, stai linistit, am vazut putin din el la debut (mai mult pentru linney, ca de vreo 10 ani imi place ca actrita), dar era doar un breaking bad fara coaie, asa ca pa si pusi. (o fi decent pentru amatorii de seriale pe banda, pentru astia mai sclifositi cum mi-s eu - care nu se incurca daca n-au alea nota 9-9.5 pe acolo - e prea meh.
nici cu utopia (pe care l-ai descris perfect

) n-am rezistat cit sa ma mai intereseze sez 2. pina la devoalarea ideii principale (care e o basina), si cit mai pasta o atmosfera cool de mister redat cu stil, a fo interesat. pacat ca au fisiit-o destul de repede.
better call saul - n-am reusit niciodata sa trec de primele 5 episoade. (now l-am mai luat pe sarite.) zici c-au ambalat tot ce era mai prost in bb si l-au scos la rampa sa ocupe rolul principal. in primul rind, vizual e foarte greu sa inghiti conventia: actorii aia imbatriniti ca dracu pe care tre sa-i iei de tineri cind moacele si trupurile lor exprima cu totul altceva (cam aceeasi grava problema ca la irishman). mike era deja tras de par in ultimul hal inca din bb - adica tot imperiul lui gus fring se tinea pe spinarea unui mos pensionar care-i spargea pe toti, din toate pozitiile!(?!)), acuma omul a mai imbatrinit cu inca zece ani pe deasupra dar tre sa-l cred ca-i si mai smardoi in floarea virstei! (de ce nu un nou serial despre copilaria lui mike ehrmantraut jucat tot de jonathan banks cind o avea 80 de ani? ar fi la fel de convingator.) dupa aia, omfg!, hector salamanca (ala chiar ca are 80 de ani) incepe sa vorbeasca!!! daca mark margolis a fost o aparitie mega cool in bb a fost pentru ca gilligan a stiut sa-l tina in mutenie si sa-l foloseasca doar ca
figura (omul are o istorie in spate*, venea impreuna cu ea, si
pentru asta a fost o alegere foarte inspirata. altfel e execrabil ca actor.). now
vorbeste, si vorbeste
in spaniola (ma rog, se chinuie si el pe acolo si ne chinuie si pe noi). destul de trist cind un creator isi pierde total inspiratia, e ca la femeile cindva fatale care imbatrinind si-au pierdut sex-appealu.
distanta dintre breaking bad si better call saul e ca distanta dintre ce au fost cindva sophia loren, claudia cardinale, gina lollobrigida si ce sint astazi**
*chiar daca in filme mai din categoria b, c, d
** sau ca distanta dintre matrix si matrix 2&3

Post Merge: 01 June 2020, 23:58
r de la "past
ra o atmosfera" bla bla
am o tastatura prea silentioasa si ma plimb si destul de soft pe literele ei - asa ca unele se mai pierd pe drum