Author Topic: Ultimul serial vazut  (Read 280145 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline indicopleus

Ultimul serial vazut
« Reply #1590 on: 02 February 2025, 20:43 »
american primeval - cind rasputin se inamoreaza de jeanne d'arc iar  hansel şi gretel, sons of anarchy & genisys tot ratacesc pe tarimurile pieilor rosii pina irumpe orgasmic vulcanul de ketchup, "catharsisul" oricarei productii care se respecta. cind esti incapabil sa produci calitate, umpli ecranul cu violenta, sex, "suspans" & sentimentalisme si te-ai scos. reteta kkturilor din toate timpurile. putea iesi un film de 70 de minute maxim - si nota 6 - la ce (n-)are de spus, dar au slobozit in schimb mult prea multe ore de plictiseala si nonsens chiar si pentru o mini-serie.

(1883 - si ala mult prea lung pentru binele lui -  pare farul de la alexandria prin comparatie)

p.s.
whigham apare fix cit trebuie, si cam fura show-ul (ma rog, ce era de furat din el)

Offline endler

Ultimul serial vazut
« Reply #1591 on: 03 February 2025, 19:01 »
Recrutul sez.2 -
 Comedie de weekend. Primul sezon are un 7 de la mine in categoria comedie. Vedem ce nota primeste sez2..

Offline indicopleus

Ultimul serial vazut
« Reply #1592 on: 06 February 2025, 13:48 »
severance - stilistica vizuala coolish plus geometria aseptica prin care e construit universul ala claustrofobic sint de certa calitate (la fel si actingul). pacat ca dincolo de ele nu prea se mai intimpla nimic cu adevarat interesant. combinatie intre lost si utopia, m-a pierdut dupa 3 episoade...

Offline Ciocanul

Ultimul serial vazut
« Reply #1593 on: 09 February 2025, 00:26 »
American Primeval 8-9/10, eu il recomand cu caldura. E peste 1883 toamna cu presequel la Yellowstone unde filozofau ei la luna si ce viata grea.
Eu cand vad un film istoric, eu vreau sa vad o bucata cat mai reala din perioada aceea. Nu vreau sa vad niste semidocti tinand teroria chibritului stins cu filozofii ieftine sau paralele cu lumea de azi.
Imi place mult Apocalito, e unul din filemel mele preferate https://www.imdb.com/title/tt0472043/
Fara bullshit, fara vorbit pe aratura... istorie sa fie.
Asa e si serialul acesta. Nu e nici un sex in el, e dur si violent, brutal. Se desfasoara pe mai multe planuri, are si parti adevarate despre mizeriile facute de mormoni si cum au vrut sa se inchida in Utah, e bine facut.
Mormonii s-au atacat.
Scad un punct ca in toata aiureala au fost niste gauri in sceariu si finalul ca chesee. Multe exagerari, actorul principal nu rateaza nici un glont, toti impuscatii si lovitii merg a doua zi, etc.
Sariti pe el si veniti cu opinii. :)

« Last Edit: 09 February 2025, 00:30 by Ciocanul »

Offline Hideyoshi

Ultimul serial vazut
« Reply #1594 on: 09 February 2025, 18:36 »
de acord cu precedentul post cu o precizare ... mi-a placut mai mult The English ... parca a avut mai mult stil.