Author Topic: Ultimul serial vazut  (Read 529785 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Nosferat

Ultimul serial vazut
« Reply #1635 on: 13 August 2025, 19:16 »
Alien: Earth

Au aparut primele 2 episoade. Pare Ok-ish pana acuma. Nu e typical alien canon, si are cateva momente slabute. Insa ii dau o sansa in lipsa de altceva mai bun.
Ignore list :astateofmind

Offline Ciocanul

Ultimul serial vazut
« Reply #1636 on: 14 August 2025, 04:10 »
M-am uitat si eu aseara la Alien: Earth.
Macar a avut cat de cat ritm. In mare mi se pare un ghiveci.
S-a pierdut de mult ideea de baza a filmului: claustrofob, imprevizibil, horror. Acum pare ca o da pe filozofie ieftina, teenegers nedefiniti sexual, ceva actiune si chiar mini comedie.
In lipsa de alte SF-uri nu putem comenta prea mult. :)
--
M-am uitat si la ultimul Star Trek: Strange New Worlds.
Primul episod decent si alert. Apoi au terminat tot bugetul pe 3 papusi si 2 decoruri ? :)
La al 2-lea episod l-au facut teatru Bulandra cu o scena lunga de nunta, dansuri si alte manele ? Nici macar nu mai am nervi sa termin al 2-lea episod.

Offline endler

Ultimul serial vazut
« Reply #1637 on: 14 August 2025, 15:26 »
Star Trek s03. - 5.0 mult mai slab decat sezoanele anterioare. -5
The Assassin - 6.0 telenuvela americana(guns)
The Institute - 5.5 in esenta e targhetat adolescentilor
Good.Boy - 5. corean pt adolescenti
The.Sandman S02- 5.0 (S01-6.)- abstract
Chief of War - 3 episoade - 4.0 - probabil subventionat, slab rau.
MobLand - 7.5 actiune. + un joc veridic al actorilor, recomand.
Empathie - 7.5 ferm de la mine, ramai cu ceva. nu stiu cine l a recomandat aici, multumesc.
Foundation - s03 - 6.5, sf,  in crestere fata de sezoanele anterioare(6.0)
The Inexplicable Universe - documentar la zi cu fizica.. 6.0?
Weekend fain!

The following users liked or thanked this post: kvarq, burebista

Offline croocodillul

Ultimul serial vazut
« Reply #1638 on: 20 August 2025, 18:47 »
Mie imi place Alien Earth.

Tinand cont ca vine de la omul ce a facut Fargo, am ascultat si interviul cu el, pot sa zic ca înțeleg abordarea in mare.

Are intr-adevar niste ruperi de ritm inexplicabile, dar nu ma asteptam sa iasa asa bine, cel putin primele trei episoade.

Prodigy, e perfect ales pentru rol.

Offline Ciocanul

Ultimul serial vazut
« Reply #1639 on: 20 August 2025, 20:30 »
In episodul 2 carau alienul ca pe un sac de cartofi. Sunt curios de episodul 3 ce o mai fi.

Offline croocodillul

Ultimul serial vazut
« Reply #1640 on: 20 August 2025, 20:34 »
A atacat lucruri noi serialul si m-a prins. Nu-i perfect, insa ma tine curios, dar nici nu caut sa-l demontez logic, c-ar fi multe de întors pe toate părțile. Cel ce-l cara era "tunat" sa zicem ca e o explicație...altele ar fi mai ilogice.

Offline kvarq

Ultimul serial vazut
« Reply #1641 on: 11 September 2025, 22:57 »
Dexter Resurection - 8.5/10 - not bad, not bad at all... add-on Uma Thruman, Peter Dinklage (aka Piticu' din Game of Thrones)... dupa primele episoade are asa un efect de crescendo, it just gets better pana la ep 9. Finalul ma asteptam sa fie mai spectaculos la ce crestea intriga, asteptarile au fost prea mari. Dar bun overall.

Star Trek: Strange New Worlds S03: really mixed feelings
Vreo 2-3 episoade sunt destul de bune, pe vibe-ul Star Trek dar restul... experimente de umplutura, gen incep aia sa cante, reportaj etc. Vad ca mai sunt doua sezoane planificate.

El.Eternauta.S01 - 7/10 - un serial argentinian dar nu e chiar rau, o lume apocaliptica gen Walking Dead, totul e cam dus, merg doar chestii si masini vechi (gen Renault 12 care era popular acolo :P) dupa vizita unor extraterestri, 6 episoade si actiunea nu se termina, voi urmari si sez 2 sa vad cum se termina.

Rainmaker - 6.5/10 - incepusera bine primele 2 episoade (erau aproape de 8) dar dupa aia s-a cam molesit. Vazut 4 episoade in total. Despre avocati, invarteli cu clienti scumpi care au spitale, genul de corporatisti care pun contractori care fac treburi murdare ca martorii sa nu ajunga la proces.

Institute - 6.5/10 - teenage stuff, copchii telepati sau cu telekinezie sunt rapiti pentru a schimba evenimente de la distanta.

Alien Earth - 5.0/10 - asa hype si campanie agresiva ca e the shit de nu-i adevarat. Mi se pare ca vor sa zica ceva dar nu tare reusesc. Nota aia mare pe imdb e dubioasa, am citit cateva reviews par conturi fake LOL.
Actori woke, teenage stuff. La cum arată aia, activiști & woke, plm au ăia niște fețe de nici măcar nu i-ar mânca Alien, i-ar rupe doar în silă așa...
"Dupa primele 5 minute realizezi ca scenaristul ii platit cu minim pe economie.... deocamdată,. pentru mine, e un eșec clișeistic după un scenariu scris pe genunchi. Mă străduiesc să găsesc orice notă de credibilitate în aceste prime două episoade"... comentarii de pe filelist la Alien Earth... LOL
Overall mi se pare ca era randul la Alien sa-si bata joc noile generatii pentru noua audienta. Si nu trebuie sa te kinui sa te fortezi sa iti placa :P Traim vremuri de rahat, iar woke-ul va mai tine mult din pacate. Chiar pacat de efecte.

Zero.Day.S01 - 7.0/10 Robert D-Niro in rolul unui fost presedinte american care e pus sa fie seful unei comisii care analizeaza un atac cibernetic asupra SUA. Nu e chiar rau, are ploturi interesant, dar cumva predictibil.
Folosind voucherul NYB762HU beneficiati de un discount de 1% din valoarea cumparaturilor la orice produs de pe PCGarage.ro

The following users liked or thanked this post: taxon