Dexter Resurection - 8.5/10 - not bad, not bad at all... add-on Uma Thruman, Peter Dinklage (aka Piticu' din Game of Thrones)... dupa primele episoade are asa un efect de crescendo, it just gets better pana la ep 9. Finalul ma asteptam sa fie mai spectaculos la ce crestea intriga, asteptarile au fost prea mari. Dar bun overall.
Star Trek: Strange New Worlds S03: really mixed feelings
Vreo 2-3 episoade sunt destul de bune, pe vibe-ul Star Trek dar restul... experimente de umplutura, gen incep aia sa cante, reportaj etc. Vad ca mai sunt doua sezoane planificate.
El.Eternauta.S01 - 7/10 - un serial argentinian dar nu e chiar rau, o lume apocaliptica gen Walking Dead, totul e cam dus, merg doar chestii si masini vechi (gen Renault 12 care era popular acolo

) dupa vizita unor extraterestri, 6 episoade si actiunea nu se termina, voi urmari si sez 2 sa vad cum se termina.
Rainmaker - 6.5/10 - incepusera bine primele 2 episoade (erau aproape de

dar dupa aia s-a cam molesit. Vazut 4 episoade in total. Despre avocati, invarteli cu clienti scumpi care au spitale, genul de corporatisti care pun contractori care fac treburi murdare ca martorii sa nu ajunga la proces.
Institute - 6.5/10 - teenage stuff, copchii telepati sau cu telekinezie sunt rapiti pentru a schimba evenimente de la distanta.
Alien Earth - 5.0/10 - asa hype si campanie agresiva ca e the shit de nu-i adevarat. Mi se pare ca vor sa zica ceva dar nu tare reusesc. Nota aia mare pe imdb e dubioasa, am citit cateva reviews par conturi fake LOL.
Actori woke, teenage stuff. La cum arată aia, activiști & woke, plm au ăia niște fețe de nici măcar nu i-ar mânca Alien, i-ar rupe doar în silă așa...
"Dupa primele 5 minute realizezi ca scenaristul ii platit cu minim pe economie.... deocamdată,. pentru mine, e un eșec clișeistic după un scenariu scris pe genunchi. Mă străduiesc să găsesc orice notă de credibilitate în aceste prime două episoade"... comentarii de pe filelist la Alien Earth... LOL
Overall mi se pare ca era randul la Alien sa-si bata joc noile generatii pentru noua audienta. Si nu trebuie sa te kinui sa te fortezi sa iti placa

Traim vremuri de rahat, iar woke-ul va mai tine mult din pacate. Chiar pacat de efecte.
Zero.Day.S01 - 7.0/10 Robert D-Niro in rolul unui fost presedinte american care e pus sa fie seful unei comisii care analizeaza un atac cibernetic asupra SUA. Nu e chiar rau, are ploturi interesant, dar cumva predictibil.