Absentia e cam de 6/10 max - e cam greut... faza e ca am vrut sa le vad pe toate 3 ca eram curios cum se termina

ideea e buna, dar parca uneori o lasa mai moale... si caracterul principal e random rau: uneori e bad ass alteori ori se plange din orice sau face niste alegeri complet aiurea
Stana Katic arata mai bine in Castle (mnah, era mai tanara putin)
All her fault 5.5/6 - vazut din plictiseala si curiozitate
Butterfly 7/10 - corean in engleza, e decent, are actiune, un tata fost mercenar revine sa-si salveze fiica devenita mercenara, Reina Hardesty arata bine
https://www.imdb.com/title/tt26672404/?ref_=fn_t_1Tracker sez 3 6/10 - e mai slab si mai slow ca celelalte sezoane, cumva a devenit repetitiv... m-a mirat ca a avut continuare
plus ca sez 3 s-a pus pe pauza aiurea ultimul episod din sezon e in martie
Stranger Things - finally it's over!
a fost ca un fel de caine pe care il tot bati si nu vrea sa moara... copiii aia au devenit prea maturi, btw, mai imbatraneste lumea, dar astia din copii au ajuns sa arate mai rau ca aia de 40 de ani lol
si evident, nu puteau sa nu inscrie la agenda, meme sunt adevarate, totul se duce dreq si haideti boyz sa luam o pauza sa va zic ca-s gay LOL...
ultimul episod prea lung, 2h FFS, l-am vazut in cateva reprize
Fallout sez 2 - mixed feelings... for some reason nu ma mai prinde ca in sezonul 1, un episod il vad pe parcursul catorva zile
la fel ca si Twisted Metal sez 2

Pluribus.S01 - 8/10 - pretty good stuff pentru 2025... cred ca o sa treaca 1-2 ani pana ce apare alt sezon, damn

buckle up for Star Trek: Starfleet Academy - mizerie woke lol, cred ca acum si Paramount a zis ca vrea sa se ia la intrecere cu Disney dupa Acolyte =))