Salut. Acest telefon impreuna cu inca unu pe culoarea gold, le-am cumparat din China de pe site-ul Meizu saptamana trecuta.
Cel pe culoarea gold ramane in familie (fiindca i-a placut sotiei mai mult) iar acesta pe culoarea silver ar fi trebuit sa-l pastrez eu dar am decis sa-l vand pentru a-mi cumpara un telefon cu procesor mai puternic si ram mai mare.
Practic telefonul este nou in adevaratul sens al cuvantului.
Are un design superb, o camera extraordinara, o baterie excelenta, un display de calitate si un sistem de operare foarte asemanator cu MIUI de la Xiaomi care se misca fluid si fara lag.
Sincer sa fiu nu prea am reusit sa-i gasesc minusuri in gama aceasta de pret.
Sotia mea este foarte multumita de el si este genul de persoana care foloseste telefonul destul de mult fara sa-l menajeze.
Acest telefon dual-sim dupa parerea mea, merita mult mai mult de 600 ron. Si nu este numai parerea mea (vizionati review-urile de pe youtube ca sa vedeti cat este de laudat).
Ofer cutia cu pachetul complet exact asa cum l-am cumparat: incarcator, cablu usb, cheita sim si manuale. Bonus ofer o folie de plastic si o husa de silicon.
SUNT DE ACORD SA VA OFER 1 LUNA DE ZILE GARANTIE PENTRU A VA ASIGURA CA ACEST TELEFON ESTE UNUL FOARTE BINE REALIZAT. ROG SI OFER SERIOZITATE MAXIMA.
Pret - 589 ron