Author Topic: [Vand] Samsung Galaxy S7 G930F 32 GB  (Read 920 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Sebid

• Feedback Score: (3)
  • Old TR: 80 (100%)
  • Full Member
  • Liked | Thanked: 3 times
  • Trust me, I'm an engineer.
    • View Profile
    • Arcaș
[Vand] Samsung Galaxy S7 G930F 32 GB
« on: 01 September 2018, 13:11 »
Salut!
Se vinde urmatorul telefon personal, un Samsung Galaxy S7, model G930F, culoare Black, 32GB, la cutie, cu toate accesoriile, cumparat in Noiembrie 2017 de la eMag.

- Precizez ca are un singur defect fizic, a doua zi dupa ce a fost cumparat a fost scapat si a cazut in coltul din dreapta jos. Astfel, s-a format o crapatura in acest colt, strict estetica, butonul de Back fiind perfect functional. In aproximativ 10 luni de folosire nu s-a marit si nici nu s-a ciobit.
- Telefonul a stat in husa Spigen + Folie de sticla din a treia zi (deh, noroc). Telefonul, in rest, se prezinta estetic foarte bine, dupa cum se afiseaza si in poze.
- Nu are nicio problema cu displayul, nu observ burn in, pete sau alte defecte.
- Desi rezistent la apa, nu a innotat  :P.
- Poze: https://imgur.com/a/EhgDjEe
- Cutia contine toate accesoriile, am folosit doar castile. Chargerul/cablul/adaptorul sunt nou noute.
- Model: https://www.emag.ro/telefon-mobil-samsung-galaxy-s7-32gb-4g-black-sm-g930fzkarom/pd/DJXR03BBM/
- Software: Android, Nougat 8.0, August security patch

Teoretic, e inca in garantie pana in Noiembrie 2019. Am pe undeva garantia si factura. Practic cu crapatura, "soc mecanic", nu stiu.

Pretul cerut este de 750 RON, un pret rezonabil pentru un flagship de 2016, dupa ce am cautat pe meleaguri. Se poate schimba sticla pentru sume mai mici decat ar costa un display nou, ceea ce il ajuta pe viitorul cumparator.

Predare personala in Bucuresti, in tara, doar prin curier cu ramburs, cu verificare, doar dupa ce este achitat in avans costul transportului.
« Last Edit: 01 September 2018, 13:15 by Sebid »

Offline Sebid

• Full Member
    • View Profile
    • Arcaș
« Reply #1 on: 04 September 2018, 17:09 »
Telefonul e de o saptamana in cutie si sta nefolosit.

Offline Sebid

• Full Member
    • View Profile
    • Arcaș
« Reply #2 on: 09 September 2018, 09:25 »
S-a dat.