Author Topic: MSI B850 nu detecteaza placa video  (Read 300 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline aventador

MSI B850 nu detecteaza placa video
« on: 18 February 2025, 11:43 »
salutari,

de ieri seara incerc sa combin setarile bios astfel incat placa de baza msi b850 tomahawk sa detecteze 7800 xt, dar, degeaba,
am incerat sa schimb porturile gpu, si display port si HDMI, am actualizat biosul.....degeaba,
cablurile sunt ok, placa video este functionala, a fost in sistemul am4, pana alaltaieri !

placa de baza msi b850 tomahawk, scoate semnal doar din placa integrata a procesorului 9800x3d

care ar putea fi problema !?
va multumesc, orice raspuns ar fi de folos
« Last Edit: 20 February 2025, 10:59 by Gex »

Offline taxon

"Live well. Eat with discernment. Listen to what your soul is saying. Tell no lies. Give love. Be happy." - Mike Yeadon

Offline aventador

b850 nu detecteaza placa video
« Reply #2 on: 18 February 2025, 12:32 »
multumesc mult, crede-ma, am citit cateva ore, Dar am omis in cautare sa mentionez modelul placii video, am cautat in principal b850 won't enable discrete gpu"

Offline taxon

« Reply #3 on: 18 February 2025, 12:50 »
Se pare ca MSI are o istorie mai lunga de belele cu placile RX7000.
Si daca unora le-a iesit pasienta cu update la ultimul bios, altora le-a reusit facand rollback la versiuni mai vechi de BIOS.
De ex: https://www.reddit.com/r/buildapc/comments/1ef1xnh/issues_with_msi_b650_tomahawk_and_7800xt/
Mai caut si eu.
Ce 7800xt e mai exact?
"Live well. Eat with discernment. Listen to what your soul is saying. Tell no lies. Give love. Be happy." - Mike Yeadon

Offline aventador

« Reply #4 on: 18 February 2025, 23:25 »
...mda se pare ca Msi, are si omisiuni din astea, nepermise pt notorietatea sa pe piata
sa admitem ca gasim o varianta functionala, facem roll back la o versiune veche de bios, dar e posibil sa scapam de o problema, si sa dam de alta !
in cazul de fata sunt doar 2 var. de bios pe site-ul msi,
placa este powercolor hellhound rx 7800xt