Fanii AMD sunt in al noualea cer, chiar mai sus!
Se cam ofilise pastila cu VRM-ul lui Fermi (desi multi o folosesc si in prezent), acum au material pentru inca 10 ani pentru a justifica de ce nu cumpara un produs mai bun de la verzi.
nu e chiar asa
eu unul chiar sunt putin ingrijorat pt ca asa cum i s-a itamplat nvidiei, le fel de bine i se poate intampla si AMD-ului
iti inteleg dezamagirea fata de lansarea RTX3000 (nu ma refer la perf. produslui in sine), chiar daca nu vei recunoaste ca esti dezamagit, dar de data asta nvidia a overpromised si underdelivered. si asta o spun toti testerii respectabili, nu numai eu (inafara de tom's hardware, cu "just buy it"
)
partea buna legata de AMD, asa cum a zis si asom pe pagina Navi, e ca AMD n-a scos o vorba despre Navi si nici despre Zen3. nimic
ca eu stau si caut tot felul de leak-uri... e pb mea asta
si da, cand am vazut acel leak cu 6800XT, m-au luat toti dracii pt c-am avut reminescente cu lansarea Vega, cu acel test blocat la60 FPS
eu chiar vreau 4K@60. astept asta de pre vremea RX480-Vega
Post Merge: 27 September 2020, 11:29
continuarea investigatiei lui igor's lab
https://www.igorslab.de/en/nvidia-geforce-rtx-3080-und-rtx-3090-and-the-crash-why-the-capacitors-are-so-important-and-what-are-the-object-behind/2/are 2 pagini dar merita citita
concluzia lui: "The fact that NVIDIA has split the GPU’s
power supply voltages between NVVDD and MSVDD also shows that they are well aware of the problem. I noticed that the MSVDD has much less changes and is generated independently from the NVVDD, so you should be able to get along with a well equipped MLCC group. So more MLCC does no harm if the rest of the layout allows this interpretation. Without it, however, becomes slow and sluggish."
se pare ca nvidia stia de problemele astea inca de la inceput dar au ales sa scoata produsul
cu asta, pt mine cel putin, e destul de clar ca RTX3000 a fost scoasa in disperare
Post Merge: 27 September 2020, 11:52
ce ma enerveaza cel mai tare in toata situatia asta e ca, POATE si AMD-ul va avea aceste probleme
si atunci, noi toti vom avea parte de produse prost construite, ca-i nvidia, ca-i AMD
noi vom pierde iar nvidia si AMD vor castiga banii nostri pt ca sigur nu ni le vor da pe gratis
d-asta nu ma bucura situatia in care s-a bagat nvidia, singura