Sincer?
Pt ca faci afirmatii cu pretentii de adevar absolut. Poate nu ai incercat cum trebuie. Este internetul plin de indivizi care FAC undervolt.
Undervolt nu se face din acel slider ci din curba voltaj-frecv care se deschide la CTRL+F.
So, daca ai fi spus "nu stiu de ce eu nu am reusit sa fac undervolt pe placile mele nvidia" nu as fi avut o problema cu afirmatia.
Dar cand vi si spui cu ton de atoatestiitor si cu valoare de absolut "pe nvidia nu merge facut undervolt" nu pot sa ma abtin sa nu te iau la misto cand tu contrazici jumatate de internet care face undervolt in mod regulat la placile nvidia si spui "nu se poate" - atunci aia cum "poate"?
Uite diferenta la trustme. El nu a zis "pe nvidia nu merge uv" el a zis "Eu am incercat toate metodele si nu a reusit". Sesizezi diferenta dintre "eu am incercat si nu am reusit" si incercarea ta de a te da expert cand spui o prostie?
Apasa CTRL+F cand esti in applicatie.
Daca nu merge incearca asta: https://steemit.com/gpu/@icryptomedianews/how-to-unlock-core-voltage-in-msi-afterburner
Ti-am mai spus o data ca ai o parere mult prea buna despre tine. Esti atat de ingust la minte ca nici macar o postare foarte clara nu o poti procesa corect, altfel nu iti scapa partea cu "modelele detinute de mine" si "nu il poti face direct". Undervoltu', adica.
Singura cale de a reduce consumul fara alterarea perfomantelor este undervoltul, desteptule. Se stie! Iar eu am spus clar cu nu il poti face direct, aka nu iti accepta valori negative in casuta unde iti accepta
direct valori pozitive, fara a deschide alt tab al programului. Ca se face indirect, nu conteaza calea, nu am negat. Daca tu te complici sa modifici jdemii de valori (dumnezeu stie de cate ori pana le prinzi pe cele corecte) e treaba ta. Mult mai elegant si rapid se rezolva prin oc la cip si valori negative la power limit. Duce fix tot acolo.
Sau poate nu intelegi ca "direct" si "indirect" sunt antonime? Nu m-ar mira.
Post Merge: 19 October 2020, 00:09
Dar cand vi si spui cu ton de atoatestiitor si cu valoare de absolut "pe nvidia nu merge facut undervolt" nu pot sa ma abtin sa nu te iau la misto cand tu contrazici jumatate de internet care face undervolt in mod regulat la placile nvidia si spui "nu se poate" - atunci aia cum "poate"?
Trusme a citat fix partea din postare pe care tu o deformezi: "La nvidia nu poti face
direct undervolt"
Ti-a simplificat la extrem si tot nu ai procesat corect informatia. Sa te trimit iar la DEX, caci poate nu intelegi sensul cuvantului "direct", cum si cel legat de optimizare ti-a fost strain si poate inca iti este?
Lasa-i pe altii in pace, caci esti campion la debitat ineptii. Cumpara-ti o oglinda.