Ce a scris W1zzard la concluzii:
The GeForce RTX 3070 comes with 8 GB of memory, which will be the basis for a lot of discussion, just like on the RTX 3080 10 GB. I feel like 8 GB is plenty of memory for the moment, especially considering this card is targeted at 1440p gaming, which isn't as memory-intensive as 4K. Even with 4K, I feel you'll run out of shading power long before memory becomes an issue.
sunt sigur ca Vrajitorul are dreptate, dar daca ne uitam numai aici intre noi pe forum, olds, eu, Kodiak, asom, andreeaki, probabil Mykai, deja avem monitoare 4K.
cred ca 4K-ul este mai mainstream decat i se acorda atentie
pana la urma, 2080Ti a fost considerata placa video 4K, nu cred ca-i exagerat cand spun ca si 3070 este 4K tinand cont ca-s la egalitate
asom a mai facut acum un test si uite cum cei 10GB s-au cam umplut, plus jocurile mentionate de olds, plus testele cu Neon Noir
sunt de acord cu olds, daca ar fi pus inca 2GB VRAM in plus, era si mai reusita seria RTX 3000 (este o serie reusita, putere GPU si pretul MSRP vorbind, restul.....)
mie unul, avand puterea GPU-ului necesara, nu mi-ar conveni sa scad texturile (sau calitatea RT-ului), pt a nu umple VRAM-ul, nici n-as vrea s-am o asemenea grija, sincer sa fiu