Astia mereu au fost "speciali" si la 2080 Ti au avut cea mai scumpa placa video ... insa nu se compara cu ce au scos Galax (versiunile pentru China de editii limtiate) sau EVGA (Kingpin) si acum vine tare din urma generatia "consumer" cu placi "binned" Asus/Aorus (Gigabyte) chiar si MSI
Post Merge: 21 June 2021, 06:06
Am reușit sa pun si eu mana pe un 2080 mxm.. avand in vedere ca sunt rare ca diamantele, si 30xx si mai si..
La 550 de euro cu tot cu noul heatsink unified a fost pomana curata.
L-ai montat in clevo ? cum merge ? este versiunea simpla (daca da care / sau mai bine zis ce max TDP are) sau super
Da, am inlocuit 1080, care inca e o placa buna, nu am avut probleme cu ea in 1080 , doar in Cyberpunk isi arata varsta si lipsa dlss isi spune cuvantul din ce in ce mai des.
E varianta de 150W, as fi vrut un Super dar nu am gasit pe nicaieri si caut de ceva timp una, merge brici alaturi de I9900k dus la 5Ghz. Mult mai rece decat 1080, nu trece de 70 de grade in BF5 si in camera sunt cam 25 de grade si fans pe normal.
Un test rapid in cyberbunk am in jur de 65 -75 Fps in 1080 cu dlss activat si max settings.